Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/10/2018 στις 4:31 ΜΜ, Thaninho είπε

Κάνετε λάθος όσοι λέτε ότι δεν κερδίζει κανείς στο στοίχημα. Αν το δεις σαν τζόγο όπως εγώ και οι περισσότεροι θα βγεις χαμένος αλλά έχει τσακαλακια που το βλέπουν πολύ ψυχρά δεν επηρεάζονται και τους γδύνουν κανονικά. Δεν θα χάλαγε πιστεύω κανέναν 2 3 χιλ τον χρόνο πάνω; Βέβαια αυτά τα 2 3 χιλ δεν τα βγάζουν με 5 ευρω πει σειφ αλλά ρίχνουν κατοστάρικα. Θέλει όμως πολύ χρόνο για διάβασμα κλπ κλπ. 

Εγω για παράδειγμα βάζω όριο στον εαυτό μου πχ μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν θα παίξω πάνω από 50 ευρώ και το τηρώ. 

Ανέκδοτο είναι αυτό.

Μόνο αυτοί που στήνουν αγώνες κονομάνε φίλε.Δες το Ξάνθη Λάρισα πόσα έριξαν σε πολλά σημεία του πλανήτη.

Οι άλλοι παίρνουν κανένα ψίχουλο σήμερα και το χάνουν διπλό σε μερικές μέρες.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ανέκδοτο είναι αυτό.

Μόνο αυτοί που στήνουν αγώνες κονομάνε φίλε.Δες το Ξάνθη Λάρισα πόσα έριξαν σε πολλά σημεία του πλανήτη.

Δεν είναι δύσκολο να μάθεις ότι έχουν παιχτεί πολλά λεφτά σε ένα σημείο μπαμ έκανε το συγκεκριμένο ματς. Επιλογή σου άμα παίξεις η όχι. Δεν θυμάμαι καν απόδοση στο ματς αυτό αλλά δεν θα ήταν 1.70; Ρίξε 200 και έχεις βγάλει ένα καλό κέρδος και σιγά σιγά χτίζεις μπανγκα

Δημοσ.
Στις 18/10/2018 στις 7:07 ΠΜ, papoys1 είπε

Ανέκδοτο είναι αυτό.

Άσσο το έπαιξαν ή 2 κόκκινες στη Λάρισα 😁;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lanike71 είπε

Άσσο το έπαιξαν ή 2 κόκκινες στη Λάρισα 😁;

Το θέμα δεν είναι ποιοι το έπαιξαν (μάλλον αυτοί που ήξεραν) , αλλά τι έφτασαν να κάνουν για να βγει άσσος.:P

Δημοσ.

Η sportingbet μακράν χειρότερη από stoiximan όσο αφορά το cash out. Δοκίμασε novibet. Έχω σε αυτές τις 3 που ανέφερα λογαριασμο αλλά θεωρώ τη stoiximan κορυφή. 

• 7 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

παλια ημουν sportingbet meta stoiximan και τωρα ειμαι βετ365 απο στοιχιμαν εφυγα γιατι δεν μου εδεινε την δυνατοτητα να πονταρω πχ 35 λεπτα ηταν απο 50 cent και πανω και στρογγυλά 60 70 κλπ τωρα δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει .στην βετ 365 ουτε με αναληψεις ειχα θεμα μιλαω για μικροποσα βεβαια 10,20 ευρω και μπορω να πονταρω απο 20 λεπτα ,23 36 κλπ ειμαι μεγαλος τζογαδορος :P αλλα κανουν καποια πραγματα τα οποια δεν μπορω να τα καταλαβω,πριν λιγο καιρο πήγαινες αγωνες τριτης και σου εβγαζε ολους τους αγωνες το κουλο και δεν ξερω γιατι το χαν ετσι μονο για τις καθημερινες τα σκ ανοιγες καθε πρωταθλημα για να δεις τι αγωνες εχει ,για μενα τουλαχιστον δεν ηταν πρακτικο,τωρα βαλαν την επιλογη να σου βγαζει τους αγωνες των επομενων 12 ωρων και 24 ωρων  αλλα και τα δυο να κλικαρω μου βγαζει πχ 15 αγωνες και τους υπολοιπους πρεπει να αναπτυσω το καθε πρωταθλημα η διοργανωση για να δω τι αγωνες εχει, σε απαντηση μου παν οτι το καναν για εμας τωρα τι να πω! εγω ειμαι τοσο χαζος? μονο πρακτικο δεν το βλεπω  

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλοι μακριά από sportingbet!!! Έχω κερδισει 1500ευρω  στο στοίχημα εδώ και δυο εβδομάδες και οι τύποι προσπαθούν να βρουν ότι δικαιολογία υπάρχει για να μην ταυτοποιήσουν το λογαριασμό μου! Κάθε φορά ζητούν και ένα νέο έγγραφο!! Πολυ μικρή εταιρία..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Superio77 είπε

Φίλοι μακριά από sportingbet!!! Έχω κερδισει 1500ευρω  στο στοίχημα εδώ και δυο εβδομάδες και οι τύποι προσπαθούν να βρουν ότι δικαιολογία υπάρχει για να μην ταυτοποιήσουν το λογαριασμό μου! Κάθε φορά ζητούν και ένα νέο έγγραφο!! Πολυ μικρή εταιρία, μάλλον πάνε για λουκέτο!!

Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πώς γίνεται να έχουν 99,999% χαμένων παιχτών και να μπαίνουν και μέσα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Από πού προκύπτει ότι η συγκεκριμένη εταιρία πάει για λουκέτο;

Επειδή το ισχυρίζεται μέλος που γράφτηκε, έκανε copy-paste το ίδιο μήνυμα σε όποιο σχετικό νήμα μπόρεσε να εντοπίσει (ακόμη και νήματα ανενεργά επί χρόνια) και αποχώρησε;

Δεν ξέρω αν "πάει για λουκέτο" η συγκεκριμένη εταιρία αλλά το τι γράφει ο καθένας πρέπει να το βλέπουμε κριτικά.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Snoob είπε

Από πού προκύπτει ότι η συγκεκριμένη εταιρία πάει για λουκέτο;

Αφού τους πηρε 1500 ευρώ. Τους το'κλεισε το μαγαζί..:wacko:

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Superio77 είπε

Φίλοι μακριά από sportingbet!!! Έχω κερδισει 1500ευρω  στο στοίχημα εδώ και δυο εβδομάδες και οι τύποι προσπαθούν να βρουν ότι δικαιολογία υπάρχει για να μην ταυτοποιήσουν το λογαριασμό μου! Κάθε φορά ζητούν και ένα νέο έγγραφο!! Πολυ μικρή εταιρία, μάλλον πάνε για λουκέτο!!

Ολες το ιδιο κανουν.
Καποια στιγμη δε θα εχουν κατι αλλο να ζητησουν,και θα πρεπει να τα δωσουν.
Κανενα λουκετο,χαλαρωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...