Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους θα ήθελα να μου προτείνετε μια στοιχηματική 

Αυτήν την στιγμή παίζω στο στοιχημαν και έχω κουραστεί με τα τραγικά κλειδωμένα cash out! Από την άλλη έχω κάνει μια χαζομάρα με την bet365 και δεν μπορώ συνεχίσω τον λογαριασμό μου! 

Ποια άλλη εταιρία να δοκιμάσω ; Αξίζει; Ή να κυνηγήσω μόνο την bet365?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοείς τα κλειδωμένα κας αουτ; 365 και στοιχιμαν νομίζω είναι οκ για την ελληνική αγορά. Άντε και σπορτινγκ μπετ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dieccast είπε

Γεια χαρά σε όλους θα ήθελα να μου προτείνετε μια στοιχηματική 

Αυτήν την στιγμή παίζω στο στοιχημαν και έχω κουραστεί με τα τραγικά κλειδωμένα cash out! Από την άλλη έχω κάνει μια χαζομάρα με την bet365 και δεν μπορώ συνεχίσω τον λογαριασμό μου! 

Ποια άλλη εταιρία να δοκιμάσω ; Αξίζει; Ή να κυνηγήσω μόνο την bet365?

Εγώ θα σου πρότεινα απλά καμία.

Σε όποια και να πας χαμένος θα είσαι.Δεν υπάρχουν κερδισμένοι στο στοίχημα.Μόνο χαμένοι χαμένα χρήματα , χρόνος , και όσο περισσότερο μένεις και κολλάς χαμένες περιουσίες , διαλυμένες οικογένειες και πάει λέγοντας.

Θα μου πεις σιγά τα κάστανα.Εγώ ένα απλό στοιχηματάκι 5-10 ευρώ παίζω.Δεν γίνομαι σκλάβος του. Την πλάκα μου κάνω.Παίζω από αυτά που περισσεύουν.Και σένα τι σε νοιάζει από τα δικά σου παίζω;;;;(όχι βέβαια και συμφωνώ απόλυτα) .

Έτσι λέγανε όλοι όσοι  ήξερα στην αρχή και σήμερα οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται λόγω του στοιχήματος σε άσχημη κατάσταση.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν κερδισμενοι στο στοιχημα λεει ο αλλος.ΛΟΛ.

Οι καλυτερες ειναι stoiximan και bet365 αντε και sportingbet οπως ειπε ο παραπανω.Μακρυα απο ολες τις αλλες.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εγώ θα σου πρότεινα απλά καμία.

Σε όποια και να πας χαμένος θα είσαι.Δεν υπάρχουν κερδισμένοι στο στοίχημα.Μόνο χαμένοι χαμένα χρήματα , χρόνος , και όσο περισσότερο μένεις και κολλάς χαμένες περιουσίες , διαλυμένες οικογένειες και πάει λέγοντας.

Θα μου πεις σιγά τα κάστανα.Εγώ ένα απλό στοιχηματάκι 5-10 ευρώ παίζω.Δεν γίνομαι σκλάβος του. Την πλάκα μου κάνω.Παίζω από αυτά που περισσεύουν.Και σένα τι σε νοιάζει από τα δικά σου παίζω;;;;(όχι βέβαια και συμφωνώ απόλυτα) . 

Έτσι λέγανε όλοι όσοι  ήξερα στην αρχή και σήμερα οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται λόγω του στοιχήματος σε άσχημη κατάσταση.

αυτο ακριβως.. το βλεπω και απο τον κολλητο μου...

οχι μονο σιγα τα διφραγκα που θα βγαλεις... πχ μπορει να βγαζει 50-100 την εβδομαδα ας πουμε αλλα ο χαμενος χρονος, το αγχος, η προσκολληση στην εφαρμογη, και το γεγονος οτι θα μπορουσες να εκανες κατι παραγωγικο εκεινες τις ωρες (ναι ειναι τεμπελης) ειτε να διαβαζεις ειτε να δουλευεις ειτε κατι καλο για τον εαυτο σου ειναι νομιζω η χειροτερη επιπτωση...μακρια

2 ώρες πριν, 4saken είπε

Δεν υπαρχουν κερδισμενοι στο στοιχημα λεει ο αλλος.ΛΟΛ.

Οι καλυτερες ειναι stoiximan και bet365 αντε και sportingbet οπως ειπε ο παραπανω.Μακρυα απο ολες τις αλλες.

τυπε εβγαλες εκατομμυρια?

μηπως ησουν δισεκατομμυριουχος πριν?

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε τρελο δίκαιο με το να το κόψω! Είναι μεγάλος εθισμός από όλες τις απόψεις! Αυτό θέλω να το κόψω αλλά ακόμα παίζω αρκετά χαβαλέ μόνο το ΣΚ ας πούμε! Αλλά σκοπεύω να το σταματήσω γενικά.

αρα μένω στον στοιχημαν για τα τελευταία και τέλος σας ευχαριστώ guys! 

10 ώρες πριν, Thaninho είπε

Τι εννοείς τα κλειδωμένα κας αουτ; 365 και στοιχιμαν νομίζω είναι οκ για την ελληνική αγορά. Άντε και σπορτινγκ μπετ

Ο στοιχημαν κλειδώνει ματς όταν βγαίνει σιγά σιγά το ματς και μετά δεν ξεκλειδώνει! Με αποτέλεσμα να χάνεις καλό cash out! Η μπετ δεν το έχει αυτό είναι πιο γρήγορη 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 4saken είπε

4ψηφιο σε ενα χρονο.

φαντασου να ασχολιοσουν και με κατι σοβαρο τυπε...ποσο μπροστα θα ειχες παει και σαν ανθρωπος και σαν εισοδημα

• Sad 1
Δημοσ.

Κάνετε λάθος όσοι λέτε ότι δεν κερδίζει κανείς στο στοίχημα. Αν το δεις σαν τζόγο όπως εγώ και οι περισσότεροι θα βγεις χαμένος αλλά έχει τσακαλακια που το βλέπουν πολύ ψυχρά δεν επηρεάζονται και τους γδύνουν κανονικά. Δεν θα χάλαγε πιστεύω κανέναν 2 3 χιλ τον χρόνο πάνω; Βέβαια αυτά τα 2 3 χιλ δεν τα βγάζουν με 5 ευρω πει σειφ αλλά ρίχνουν κατοστάρικα. Θέλει όμως πολύ χρόνο για διάβασμα κλπ κλπ. 

Εγω για παράδειγμα βάζω όριο στον εαυτό μου πχ μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν θα παίξω πάνω από 50 ευρώ και το τηρώ. 

• Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Thaninho είπε

Κάνετε λάθος όσοι λέτε ότι δεν κερδίζει κανείς στο στοίχημα. Αν το δεις σαν τζόγο όπως εγώ και οι περισσότεροι θα βγεις χαμένος αλλά έχει τσακαλακια που το βλέπουν πολύ ψυχρά δεν επηρεάζονται και τους γδύνουν κανονικά. Δεν θα χάλαγε πιστεύω κανέναν 2 3 χιλ τον χρόνο πάνω; Βέβαια αυτά τα 2 3 χιλ δεν τα βγάζουν με 5 ευρω πει σειφ αλλά ρίχνουν κατοστάρικα. Θέλει όμως πολύ χρόνο για διάβασμα κλπ κλπ. 

Εγω για παράδειγμα βάζω όριο στον εαυτό μου πχ μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν θα παίξω πάνω από 50 ευρώ και το τηρώ. 

εχεις δικαιο τυπε, φιλανθρωπικο ιδρυμα ειναι ο καθε book και μοιραζει λεφτα με cash out και σιγουρακια σε παρολι

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, opcorsa είπε

εχεις δικαιο τυπε, φιλανθρωπικο ιδρυμα ειναι ο καθε book και μοιραζει λεφτα με cash out και σιγουρακια σε παρολι

Ούτε είπα για φιλανθρωπικό ίδρυμα ούτε για κας αουτ. Απλά και οι μπουκ κάνουν λάθη και είναι τα κοράκια από πάνω που χτυπάνε χωρίς έλεος. Και λάθος να μην κάνουν άμα παίξεις μια καλή 2δα του 1.60 με 200 ευρώ επιστρέφει 512. Σίγουρα δεν θα βγει πάντα αλλά γιαυτο είπα θέλει πολύ χρόνο και διάβασμα και να μην τρελαθείς όταν ερθει ο κουβάς. Αν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι δεν υπαρχει άτομο που να είναι κερδισμένο απ το στοίχημα πάω πάσο εγώ έχω δικούς μου ανθρώπους που τα πάνε καλα από 500 ευρώ πάνω όσα χρόνια παίζουν μέχρι 2 3 χιλ κάθε χρόνο. 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...