Homecinemakias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Έχω 20.000 sms απο παλιά έως και σήμερα. Η μετάβασή μου απο όλα τα τηλέφωνα γινόταν καταφέρνοντας να μεταφέρω όλα τα sms μου. Σήμερα όμως και μετά απο κινητό huawei και μετέπειτα honor, αγόρασα ένα xiaomi8. Με όλα τα γνωστά προγράμματα δεν κατάφερα να κάνω σωστή μεταφορά. Έγινε μόνο ενα restore αρκετά περίεργο. Σας παραθέτω φώτο. Δείχνει ένα "όνομα" άγνωστο και για να δεις το κάθε μήνυμα πρέπει να δεις το κάθε όνομα ως "ουρά" στο άγνωστο όνομα!!!!
saruman123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Homecinemakias είπε Έχω 20.000 sms απο παλιά έως και σήμερα. Η μετάβασή μου απο όλα τα τηλέφωνα γινόταν καταφέρνοντας να μεταφέρω όλα τα sms μου. Σήμερα όμως και μετά απο κινητό huawei και μετέπειτα honor, αγόρασα ένα xiaomi8. Με όλα τα γνωστά προγράμματα δεν κατάφερα να κάνω σωστή μεταφορά. Έγινε μόνο ενα restore αρκετά περίεργο. Σας παραθέτω φώτο. Δείχνει ένα "όνομα" άγνωστο και για να δεις το κάθε μήνυμα πρέπει να δεις το κάθε όνομα ως "ουρά" στο άγνωστο όνομα!!!! Αφού έχεις τώρα xiaomi δες εδώ τη πρέπει να κάνεις https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-εναλλακτικό-πρόγραμμα-από-το-Mi-PC-Suite/ Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
Homecinemakias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ. Αν και πλέον το έδωσα το παλιό κινητό μου και δεν μπορώ να πάρω το αρχείο με τα μηνύματα. Το έχω βέβαια ως αρχείο, απλά δεν είναι στο κινητό έτσι όπως τα είχα εκεί. Επίσης, ο υπολογιστής μου είναι mac.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα