Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να προβω σε αγορα ακουστικων με κυρια χρηση την απομονωση απο εξωτερικους θορυβους. 

Λογω budget δεν χρειαζεται να μου προτεινεται ακουστικα που να εχουν την λειτουργια active noise canceling. Περιπου μεχρι 80€ μπορω να δωσω.

Τα ακουστικα τα θελω για διαβασμα στο σπιτι μου κυριως, που δυστυχως υπαρχει πολλη φασαρια. Φανταζομαι οτι αυτο που χρειαζομαι ειναι τα ακουστικα να μπορουν να μου "σφραγισουν" οσο πιο καλα τα αυτια γινεται (passive noise canceling), ετσι ωστε να μπορω να απομονωθω και να εχω την ησυχια μου για διαβασμα και γιαυτο υποθετω οτι πρεπει να κοιταξω σε On Ear μοντελα.

Η ποιοτητα της μουσικης δεν με ενδιαφερει και επισης μην μου προτεινετε ως λυση ωτοασπιδες, καθως και δεν με εχουν βολεψει και θελω να μπορω να ακουω καποια διαλεξη καθηγητη μεσω του υπολογιστη μου για παραδειγμα.

Και τελος, να αναφερω οτι φοραω γυαλια αν παιζει αυτο καποιο ρολο και ισως τα ακουστικα να μην μπορουν να εφαρμοσουν και να κλεισουν τελειως τα αυτια.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Θα προλαβω να με διορθωσω...  Εννοω Over Ear ακουστικα κλειστου τυπου και οχι On Ear.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...