Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vaggikir είπε

Περιμενω τα χριστουγεννα αγαπητε φιλε διοτι δεν τυχαινει να βγαζω χρηματα απο τα μανικια μου. 

Επιπλεον δεν σκοπευα να το κρατησω, ισα ισα το θελω μεχρι τα χριστουγεννα και μετα σκοπευα ετσι και αλλιως να το αλλαξω 

Επιπλεον τα κινεζικα κινητα γιατι να τα παρω; για να μου σκασει στο χερι; δεν καταλαβαινω τον λογο του να αγορασεις ενα κινεζικο κινητο οπου μπορει να κανει 120€ μιας αγνωστης εταιριας

1. Τα πρωτεία στα σκασίματα την έχει η samsung και οχι κάποια κινέζικη
  2. Ο fulgore προφανώς ειπε κινέζικο, οχι κινεζια. Μάρκες όπως xiaomi, meizu, Huawei είναι κινεζικες και οχι κινεζιές. Αντίθετα μάρκες οπως letv/leeco, coolpad πάνε προς κινεζιές
  3. Το 90-95% των κινητών παραγονται στην κίνα, άρα έμμεσα θα μπορουσες να τα χαρακτηρίσεις κινεζικα. Π.χ τα apple, μάντεψε που παραγονται. Στο γράφω αυτό για να κατανοήσεις τη διαφορα κινεζικου απο κινεζιά. 
  4. Το τι θα αγοράσεις ειναι δική σου επιλογή. Θα σε παραπέμψω όμως εκει που σου εγραψα για το χώρο. 
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, isay είπε

Αντίθετα μάρκες οπως letv/leeco, coolpad πάνε προς κινεζιές

@isay εδώ μου τα χάλασες leeco/coolpad έχουν βγάλει από τι καλύτερες συσκευές που στέκονται ακόμα και σήμερα μια χαρά.

μου   αρέσει ο φίλος που έχει Κινέζο και απαντάει αυτό " δεν καταλαβαινω τον λογο του να αγορασεις ενα κινεζικο κινητο "  θεοοος.

Επεξ/σία από chios
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chios είπε

@isay εδώ μου τα χάλασες leeco/coolpad έχουν βγάλει από τι καλύτερες συσκευές που στέκονται ακόμα και σήμερα μια χαρά.

Συμφωνώ. Χαρακτηριστικά το Coolpad F1 πολλών στέκει ακόμα και σήμερα, καλύτερο των αντίστοιχων xiaomi. Αλλά και επόμενες συσκευές φυσικά...ατυχές παράδειγμα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, chios είπε

μου   αρέσει ο φίλος που έχει Κινέζο και απαντάει αυτό " δεν καταλαβαινω τον λογο του να αγορασεις ενα κινεζικο κινητο "  θεοοος.

7 ώρες πριν, Pseudonumo είπε

Συμφωνώ. Χαρακτηριστικά το Coolpad F1 πολλών στέκει ακόμα και σήμερα, καλύτερο των αντίστοιχων xiaomi. Αλλά και επόμενες συσκευές φυσικά...ατυχές παράδειγμα.

Θετικό, σημαντικο και σεβαστό το feedback που δώσατε, αλλά η μετρια γνώμη που εχω για τις εταιρίες letv/leeco, coolpad (και να προσθέσω oukitel, doogee) δεν αλλάζει. Άμα βολευει κάποιον, εμένα μου περισσευει, αλλά εγώ δεν θα το αγόραζα με τιποτα. Στα υποψη έχω φιλο που πινει νερό στο όνομα και της mls. Επιλογή του και δικαίωμα του.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, chios είπε

Πραγματικα πρεπει να μην εχεις ουτε απολυτηριο λυκειο οταν ο αλλος σου λεει το πηρα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ . Δεν σου ειπα οτι ηθελα να το παρω αλλα οταν εχεις 120€ και ψαχνεις κινητο αναγκαστικα θα παρεις κατι πιο φθηνο αφου μετα θα το αντικαταστησεις

4 ώρες πριν, isay είπε

Θετικό, σημαντικο και σεβαστό το feedback που δώσατε, αλλά η μετρια γνώμη που εχω για τις εταιρίες letv/leeco, coolpad (και να προσθέσω oukitel, doogee) δεν αλλάζει. Άμα βολευει κάποιον, εμένα μου περισσευει, αλλά εγώ δεν θα το αγόραζα με τιποτα. Στα υποψη έχω φιλο που πινει νερό στο όνομα και της mls. Επιλογή του και δικαίωμα του.

Μηπως μπορεις να μου πεις τι προτεινεις τοτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...