Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, τον τελευταιο μηνα το κινητο μου, μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν εχει χωρο. Ωστοσο του εχω βαλεθ μια καρτα 7gb παραπανω και παροτι τι εχω βαλει σαν προεπιλογη παλι λεει οτι γεμιζει(ο αποθηκευτικος χωρος του τηλεφωνου). Επιπλεον εχω μεταφερει ολα τα αρχεια στην sd αλλα ξαναδημιουργουνται μονα τους.Τελος δεν ξερω αν βοηθαει αλλα εχω μονο 2 εφαρμογες μονο. Το συστημα καταναλωνει 3gb λεει και να φανταστειτε οτι εχω μονο δυο εφαρμογες ουτε τραγουδια ουτε φωτο

Δημοσ.

Καλημερα, το κινητο μου ειναι ενα coolpad porto s. Μηπως τυχαινει να ξερεις τι πρεπει να κανω; Ειναι πολυ σημαντικο να διορθωθει αμεσα.μεχρι την αντικατασταση του

Επιπλεον εκανα αυτο που ειπες τωρα και μου αφερεσε μονο 1 mb. Ο συνολικος χωρος ειναι 8gb και εχει 4gb με ολες τις εφαρμογες και αυτα. Δηλαδη τα αλλα 4gb που πηγαν;

Δημοσ.

Δες το παρακάτω link και επικεντρώσου στα 2,3,6 και 12 (σου προτείνω το SD Maid), με ποιο σημαντικο το 2. Επισης αν εχεις ενσωματωσει το gmail account σου και εκει λαμβάνεις πολλά μεγάλα emails, κόψε του το συγχρονισμο και κάνε clean data της εφαρμογής gmail (ΜΕΣΑ στο κινητο). Τέλος πηγαινε στις ρυθμισεις του play store και ρυθμισε το να ΜΗΝ κάνει αυτοματα updates, αλλά να σε ειδοποιεί και να τα κάνεις εσύ οταν θες και για το ιδιο app καθαρισε την cache του (ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ DATA, θα σβηστουν πολλά που δεν θες να χάσεις)

https://coolpad.us/blog/springclean/

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vaggikir είπε

Καλημερα, το κινητο μου ειναι ενα coolpad porto s. Μηπως τυχαινει να ξερεις τι πρεπει να κανω; Ειναι πολυ σημαντικο να διορθωθει αμεσα.μεχρι την αντικατασταση του

Επιπλεον εκανα αυτο που ειπες τωρα και μου αφερεσε μονο 1 mb. Ο συνολικος χωρος ειναι 8gb και εχει 4gb με ολες τις εφαρμογες και αυτα. Δηλαδη τα αλλα 4gb που πηγαν;

4gb εφαρμογες και αλλα ~3,5gb το λειτουργικό σου. Αυτα ειναι (τα 8gb δεν ειναι ποτε 8 διαθεσιμα σε χρηση ουτως ή αλλως).

Το κακο με τις παλιοτερες εκδοσεις android καθως και UI ειναι οτι δεν επιτρεπουν εγκατασταση εφαρμογων στην SD αλλα μονο δεδομενων των εφαρμογων καθως και αποθηκευση δεδομενων οπως φωτο, video και αρχειων.

Δεν εχεις επιλογες. Θα πρεπει να ζησεις με αυτο ή να αλλαξεις τηλεφωνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

4gb εφαρμογες και αλλα ~3,5gb το λειτουργικό σου. Αυτα ειναι (τα 8gb δεν ειναι ποτε 8 διαθεσιμα σε χρηση ουτως ή αλλως).

Το κακο με τις παλιοτερες εκδοσεις android καθως και UI ειναι οτι δεν επιτρεπουν εγκατασταση εφαρμογων στην SD αλλα μονο δεδομενων των εφαρμογων καθως και αποθηκευση δεδομενων οπως φωτο, video και αρχειων.

Δεν εχεις επιλογες. Θα πρεπει να ζησεις με αυτο ή να αλλαξεις τηλεφωνο

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και το Link2sd,αλλά χρειάζεται να είναι root.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Δηλαδη το προβλημα δεν μπορει να λυθει ρε παιδια; Οταν το ειχα πρωτοπαρει 10 εφαρμογες χωρουσε και ποσες φωτογραφιες ενω τωρα δυο εφαρμογες και καμια φωτογραφια

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vaggikir είπε

Δηλαδη το προβλημα δεν μπορει να λυθει ρε παιδια; Οταν το ειχα πρωτοπαρει 10 εφαρμογες χωρουσε και ποσες φωτογραφιες ενω τωρα δυο εφαρμογες και καμια φωτογραφια

Και εγώ όταν πήρα το αυτοκίνητο μου, στο ντουλαπάκι και το πορτπαγκάζ υπήρχαν 5-6 μετρημένα πράγματα. Τώρα κάθε φορά που το ανοιγω αναρωτιέμαι ποτέ θα βγει ο δεινόσαυρος.

To android δε διαφέρει απο τα windows. Βάλε φρεσκοστημμένα windows με 5 εξτρά εφαρμογες και μετά απο Χ καιρό δες πάλι το χώρο. Και στο android oι εφαρμογές μεγαλώνουν (η cache που λεγαμε) από τα updates ή απο περιεχόμενο. 

Διαβασε και κανε αυτα που σου προτεινα νωρίτερα και ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι τα χριστουγεννα που θα αγοράσεις το αλλο. Επισης μην πάς τώρα να πάρεις 16αρι γιατί κατά το πάσχα θα γράφεις πάλι σε αυτό το θεμα. 32 το ελάχιστο και ιδανικο το 64

Δημοσ.

Φιλε μου μπηχτη να λειπουν τα ειρωνικα σχολια εδω περα. Αν δεν εχεις κατι χρησιμο να πεις να πας αλλου.   Και φιλε μου ισαι. Δηλαδη δεν υπαρχει καμια λυση και πρεπει να παρω καινουριο κινητο; Την τεταρτη φευγω και το χρειαζομαι αναγκαστικα και με χωρο

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, vaggikir είπε

Φιλε μου μπηχτη να λειπουν τα ειρωνικα σχολια εδω περα. Αν δεν εχεις κατι χρησιμο να πεις να πας αλλου.   Και φιλε μου ισαι. Δηλαδη δεν υπαρχει καμια λυση και πρεπει να παρω καινουριο κινητο; Την τεταρτη φευγω και το χρειαζομαι αναγκαστικα και με χωρο

Σου απάντησε ήδη ο @saruman123

Στις 7/10/2018 στις 1:01 ΜΜ, saruman123 είπε

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και το Link2sd,αλλά χρειάζεται να είναι root.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggikir είπε

Τελικα παιδια λυθηκε το θεμα το chrome ειχε πιασει 3gb με τα αχρηστα αρχεια του😮😮😮

Και θα συνεχισει να γεμιζει οσο το χρησιμοποιεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggikir είπε

Αν δεις απο κινα μερια μεχρι 120-150ευρω βρισκεις κινητα με εως 64gb μνημης ξερω γω.Το να παραμενεις σε ενα κινητο με 8gb δεν θα βοηθησει καπου.

Υποχρεωτικα θα πρεπει να κοιταξεις για νεο κινητο αλλιως αργοτερα θα εχεις παλι προβληματα.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμενω τα χριστουγεννα αγαπητε φιλε διοτι δεν τυχαινει να βγαζω χρηματα απο τα μανικια μου. 

1 λεπτό πριν, vaggikir είπε

Περιμενω τα χριστουγεννα αγαπητε φιλε διοτι δεν τυχαινει να βγαζω χρηματα απο τα μανικια μου. 

Επιπλεον δεν σκοπευα να το κρατησω, ισα ισα το θελω μεχρι τα χριστουγεννα και μετα σκοπευα ετσι και αλλιως να το αλλαξω 

Επιπλεον τα κινεζικα κινητα γιατι να τα παρω; για να μου σκασει στο χερι; δεν καταλαβαινω τον λογο του να αγορασεις ενα κινεζικο κινητο οπου μπορει να κανει 120€ μιας αγνωστης εταιριας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...