Vaggelis Trikolos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω περάσει τις εξετάσεις και περιμένω το δίπλωμα μου. Εάν με σταματήσει η αστυνομία και πω ότι περιμένω να μου έρθει ενώ δεν το έχω στα χέρια μου αλλά έχω περάσει, τρώω κάποιο πρόστιμο και αν ναι για πιο λόγο και τι ποσό? Επίσης μην μου απαντήσετε για περιπτώσεις ατυχήματος, έχω διαβάσει πολλά και ξέρω τι θα γίνει απλά δεν μπορώ να βρω μια σίγουρη απάντηση για το παραπάνω θέμα. Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Vaggelis Trikolos
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ειναι σαν να μην εχεις διπλωμα....Δεν ξερω τι συνεπειες εχει .
ELTASSOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 σαν νεος οδηγος θελεις ειδικη ασφαλεια στο αμαξι που βγαινει βασει 2πλωματος...οποτε, μονο αν σου εδωσαν καποιο προσωρινο χαρτι που να αναφερει ξεκαθαρα οτι μπορεις να οδηγησεις...ασφαλιζεσαι και εφυγες.
Guerriero4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Vaggelis Trikolos είπε Καλησπέρα, έχω περάσει τις εξετάσεις και περιμένω το δίπλωμα μου. Εάν με σταματήσει η αστυνομία και πω ότι περιμένω να μου έρθει ενώ δεν το έχω στα χέρια μου αλλά έχω περάσει, τρώω κάποιο πρόστιμο και αν ναι για πιο λόγο και τι ποσό? Επίσης μην μου απαντήσετε για περιπτώσεις ατυχήματος, έχω διαβάσει πολλά και ξέρω τι θα γίνει απλά δεν μπορώ να βρω μια σίγουρη απάντηση για το παραπάνω θέμα. Ευχαριστώ Κάτσε στα αυγά σου και δεν χάθηκε τίποτα, σε λίγο καιρό θα μπορείς να οδηγήσεις. Ελπίζω να είσαι λίγο πιο υπομονετικός σαν οδηγός. 5
Dimitrios51 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μπορείς να οδηγήσεις, μπορούν όμως να σου γράψουν και πρόστιμο. Μετά παίρνεις χαρτί απο τη σχολή και πας και στο σβήνουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε Κάτσε στα αυγά σου και δεν χάθηκε τίποτα, σε λίγο καιρό θα μπορείς να οδηγήσεις. Ελπίζω να είσαι λίγο πιο υπομονετικός σαν οδηγός. Ετσι ακριβως.... 1
Vaggelis Trikolos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Δεν είναι για αμάξι, για μηχανάκι είναι. Για το αμάξι έχω το δυπλωμα εδώ και 2 χρόνια.. Απλά θα ήθελα να ξέρω εάν το πρόστιμο είναι μεγάλο ποσό γιατί έχω βρει δουλειά αλλά ανησυχώ μην φάω κλήση. Από αυτά που έχω διαβάσει είναι 40 ευρώ λόγω ότι δεν το έχεις πάνω σου το δίπλωμα και μόνο αυτό... 12 λεπτά πριν, Dimitrios51 είπε Μπορείς να οδηγήσεις, μπορούν όμως να σου γράψουν και πρόστιμο. Μετά παίρνεις χαρτί απο τη σχολή και πας και στο σβήνουν. Ξέρεις πόσο είναι το πρόστιμο? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Vaggelis Trikolos
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vaggelis Trikolos είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Δεν είναι για αμάξι, για μηχανάκι είναι. Για το αμάξι έχω το δυπλωμα εδώ και 2 χρόνια.. Απλά θα ήθελα να ξέρω εάν το πρόστιμο είναι μεγάλο ποσό γιατί έχω βρει δουλειά αλλά ανησυχώ μην φάω κλήση. Από αυτά που έχω διαβάσει είναι 40 ευρώ λόγω ότι δεν το έχεις πάνω σου το δίπλωμα και μόνο αυτό... Έχε υπόψη σου πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο το πρόστιμο(το οποίο είναι 20€), αν σε σταματήσουν και δεν τους δείξεις πρωτότυπη άδεια οδήγησης ακόμα και αυτόφωρο μπορούν να σε πάνε.
orck Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Έχε υπόψη σου πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο το πρόστιμο(το οποίο είναι 20€), αν σε σταματήσουν και δεν τους δείξεις πρωτότυπη άδεια οδήγησης ακόμα και αυτόφωρο μπορούν να σε πάνε. Δηλαδη εαν εσυ και εγω που ειμαστε αρκετα χρονια οδηγοι και κατι συμβει και δεν εχουμε μαζι μας το διπλωμα θα παμε αυτοφωρο; Εχουν συστημα που βλεπουν εαν υπαρχει διππλωμα η οχι. Σιγα μην τον πανε και στην Καισαριανη να τον εκτελεσουν.
jimmy213 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Αν είναι σαν να μην έχεις δίπλωμα όπως λέει ο @Γιάννης Platano, 200€ και φυλάκιση με βάση το άρθρο 94. Αυτό για τα 20€ ή 40€, πού αναφέρεται μιας και θα ήθελα να το γνωρίζω. 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, orck είπε Δηλαδη εαν εσυ και εγω που ειμαστε αρκετα χρονια οδηγοι και κατι συμβει και δεν εχουμε μαζι μας το διπλωμα θα παμε αυτοφωρο; Εχουν συστημα που βλεπουν εαν υπαρχει διππλωμα η οχι. Σιγα μην τον πανε και στην Καισαριανη να τον εκτελεσουν. Είπα πως "ακόμα και αυτόφωρο μπορούν να σε πάνε", δεν είπα πως "σίγουρα θα πας αυτόφωρο". Επίσης ο ts ΔΕΝ έχει δίπλωμα (έστω δεν έχει ακόμα), δεν νομίζω το "σύστημα" να έχει λίστες επιτυχόντων στις εξετάσεις. 10 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Αν είναι σαν να μην έχεις δίπλωμα όπως λέει ο @Γιάννης Platano, 200€ και φυλάκιση με βάση το άρθρο 94. Αυτό για τα 20€ ή 40€, πού αναφέρεται μιας και θα ήθελα να το γνωρίζω. Η διαφορά είναι πως όταν ο κατηγορούμενος παρουσιαστεί στο δικαστήριο δείχνοντας το δίπλωμα, απλά δεν θα καταδικαστεί. Τα 20€ πρόστιμο στα βεβαιώνει το όργανο επί τόπου, δες εδώ σχετικά: "- Πρόστιμο ύψους 20 ευρώ για κάθε ένα έγγραφο που ο οδηγός δεν έχει μαζί του, αντί του ισχύοντος προστίμου των 20 ευρώ για το σύνολό τους." http://www.kathimerini.gr/35394/article/epikairothta/ellada/megala-prostima-gia-anasfalista-ix-kai-gia-odhgoys-xwris-adeia Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Joshua21
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Vaggelis Trikolos Μονο οτι ειναι εγκληματικο να οδηγεις χωρις ασφαλεια σκεψου...
jimmy213 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 @Joshua21 έχεις δίκιο. Αναφέρεται στο άρθρο 100 το πρόστιμο των 20€.
Dare-Devil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Στις 7/10/2018 στις 12:32 ΠΜ, Vaggelis Trikolos είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Δεν είναι για αμάξι, για μηχανάκι είναι. Για το αμάξι έχω το δυπλωμα εδώ και 2 χρόνια.. Απλά θα ήθελα να ξέρω εάν το πρόστιμο είναι μεγάλο ποσό γιατί έχω βρει δουλειά αλλά ανησυχώ μην φάω κλήση. Από αυτά που έχω διαβάσει είναι 40 ευρώ λόγω ότι δεν το έχεις πάνω σου το δίπλωμα και μόνο αυτό... Ξέρεις πόσο είναι το πρόστιμο? To πρόστιμο είναι το πρόβλημα ή ότι αν εμπλακείς σε ατύχημας φταις δεν φταις θα βρεις το μπελά σου εξαιτίας της έλλειψης επασφάλιστρου νέου οδηγού ; Έχεις ρωτήσει την ασφαλιστική αν μπορούνε να σε ασφαλίσουν ως νέο οδηγό χωρίς το δίπλωμα σου ;
Joshua21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dare-Devil είπε To πρόστιμο είναι το πρόβλημα ή ότι αν εμπλακείς σε ατύχημας φταις δεν φταις θα βρεις το μπελά σου εξαιτίας της έλλειψης επασφάλιστρου νέου οδηγού ; Έχεις ρωτήσει την ασφαλιστική αν μπορούνε να σε ασφαλίσουν ως νέο οδηγό χωρίς το δίπλωμα σου ; Τα παραλές, αν νέος οδηγός προκαλέσει(και όχι έχει εμπλακεί σε) ατύχημα και το όχημα(όχι ο οδηγός, το όχημα είναι αυτό που ασφαλίζεται) δεν είναι ασφαλισμένο με επασφάλιστρο νέου οδηγού, απλά η ασφαλιστική δεν θα αποζημιώσει πριν εισπράξει το ανάλογο πρόστιμο. Οι περισσότερες ασφαλιστικές πάντως ασφαλίζουν χωρίς καν να ζητήσουν να δουν δίπλωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα