Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά ο υπολογιστής έκανε επανεκκίνηση και όταν ξαναμπήκε στα windows η εικόνα είχε γραμμές  (σαν χιόνια.σαν παρασιτα) και επίσης είχε αλλάξει η ανάλυση της εικόνας  .Επαναλαμβάνω όλα αυτά εντελώς ξαφνικά.Στη διαχείριση συσκευών στη κάρτα γραφικών έχει ένα θαυμαστικό που όταν το ανοίξω λέει code 43 .Γι αυτο το code 43 σε διάφορα ξένα forums γράφει χίλιες διαφορετικές λύσεις αλλά μάλλον καμία δε δουλεύει.Το μόνο που δοκίμασα είναι να αναβαθμίσω τους drivers χωρίς αποτέλεσμα.Εχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας;Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση.Δυστυχώς μάλλον έχεις δίκιο.Βεβαια μου κάνει εντύπωση γιατί ήταν αγορασμένα το 2014 και χάλασε εντελώς ξαφνικά.Να ρωτήσω κάτι άλλο...κατι εταιρείες που βρήκα στο ίντερνετ και λένε για επισκευή της κάρτας είναι αξιοπιστες;θα φτιάξει η κάρτα ή οχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια, μην πετατε ενα απλο '' αν την ψησεις'' !  Εστω οτι το παλικαρι που ρωταει ξερει πως να την ψησει. Ενας πιτσιρικας που θα το googlαρει και θα πεσει πανω σε αυτο το θεμα, ξερετε τι θα κανει? Θα παει να την βαλει στον φουρνο της μανας του, ισως χωρις να πει και τιποτα, και ολη η οικογενεια θα τρωει καρκινο εν αγνοια της. Δεν ειναι απλο το θεμα ψησίματος της gpu.,και κατα την γνωμη μου είναι δωρο αδωρο, καθως για να '' φτιαξεις'' για δυο μηνες την gpu, αν κρατησει τοσο, θα πρεπει να πετάξεις τον φουρνο και να παρεις καινούριο. Για οσους δεν γνωριζουν, κατα την διαρκεια ψησίματος καρτας γραφικων, απελευθερωνονται επικινδυνα χημικα τα οποια καθιστουν οποιαδηποτε αλλη χρηση του φουρνου απαγορευτικη. Εκτος αν ψήνετε κεραμικά ξερω γω...! 

Βαγγελη, μην χανεις τσαμπα χρονο και ισως χρημα. Εντελως ξαφνικα τελειωνουν. Να ηταν κανενα ανεμιστηρι που ξεκολλησε να σου πουμε φτιαχνεται. Αυτα που αναφερεις λενε οτι η καρτα πεθανε και εισαι για καινουρια. 

Επεξ/σία από KNSM
  • Like 4
Δημοσ.

Δε μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά ότι πέθανε η gpu έτσι χρειάζεται δοκιμή, το ,issue με αυτόν τον κωδικό συνήθως το έβγαζε random μετά από κρασαρισμα του driver της nvidia λόγω κάποιου hardware θέματος με τον kepler πυρήνα και τα win 8,1 και 10.

Δοκίμασε την κάρτα σου σε άλλο pc είτε με win 7 είτε κάνε καθαρή εγκατάσταση σε κάποιο διαθέσιμο δίσκο που εχεις και αν δουλέψει κάνε καθαρή εγκατάσταση win 10, πολύ πιθανό κάποιο update των windows να στα γ........ όλα και να μην έχεις κάποιο άλλο θέμα, anyway αυτό είναι μια περίπτωση, πάντως θέλει ψάξιμο και όχι βλακείες για φούρνους και σούβλες

Δημοσ.

Αν βγάζει γραμμές έχει πεθάνει. Συγγνώμη για τα δυσάρεστα νέα αλλά δεν είναι μόνο ένας κωδικός το πρόβλημα. Όσο για το ψήσιμο είπα εξ αρχής πως δε το προτείνω με τίποτα. Επίσης αυτό κάνει και μια εταιρεία που όπως είπες βρίσκεις αλλά η κάρτα φτιάχνει μόνο προσωρινά κι ίσως δε δουλεύει κι όπως πρέπει. ΓΙ αυτό πρέπει να πάρεις άλλη. Όσο για το ότι την πήρες το 2014 δε λέει κάτι. Κράτησε λογικά. Ανάλογα τη χρήση τόσο βγάζουν. 

• Like 1
Δημοσ.

To reflow δεν είναι λύση, ΠΟΤΕ, rebail γίνεται σε επίπεδο επαγγελματικό σε εργαστήριο με τον κατάλληλο εξοπλισμό και εφ΄όσον δεν έχει πρόβλημα το ίδιο το chip πετυχαίνει, το reflow ειδικά σε κάρτες γραφικών υψηλών επιδόσεων που απο την φύση τους σηκώνουν θερμοκρασίες υψηλές ΔΕΝ πρόκειται να λύσει το πρόβλημα παρά μόνο προσωρινά, αντίθετα το reflow μπορεί να πετύχει είτε σε ολοκληρωμένα που δεν σηκώνουν θερμοκρασίες ιδιαίτερες κατα την λειτουργία τους, southbridge,  κάρτες ήχου κλπ είτε σε ολοκληρωμένα που αποκολλήθηκαν οι επαφές με το pcb π.χ. από κραδασμό μια πτώση π.χ. λίγο απίθανο αλλά γίνεται

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδι μια ερωτηση ακομα.Μου φαινεται περιεργο το εξης το οποιο το διαπιστωσα μολις.Απο τη στιγμη που η καρτα μου,κανει νερα εχω συνδεδεμενο τονυπολογιστη και στην onboard καρτα .Οποτε μπαινω μια  στα windows με την onboard και μια με την 770.Συχνα ομως (σχεδον παντα) οταν παω να μπω με την gtx ο υπολογιστης αδυνατει να μπει στα windows.Κολαει εκει που εχει το σημα των windows και δε μπαινει ποτε.Και ειναι πολυ περιεργο αυτο γιατι οκ δεχομαι οτι η καρτα εχει προβλημα αλλα  πως αυτο επηρεαζει το υπολοιπο συστημα.Δεν εγινε μια,εγινε πολλες φορες.Με την onboard καρτα μπαινω χωρις προβλημα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Παιδι μια ερωτηση ακομα.Μου φαινεται περιεργο το εξης το οποιο το διαπιστωσα μολις.Απο τη στιγμη που η καρτα μου,κανει νερα εχω συνδεδεμενο τονυπολογιστη και στην onboard καρτα .Οποτε μπαινω μια  στα windows με την onboard και μια με την 770.Συχνα ομως (σχεδον παντα) οταν παω να μπω με την gtx ο υπολογιστης αδυνατει να μπει στα windows.Κολαει εκει που εχει το σημα των windows και δε μπαινει ποτε.Και ειναι πολυ περιεργο αυτο γιατι οκ δεχομαι οτι η καρτα εχει προβλημα αλλα  πως αυτο επηρεαζει το υπολοιπο συστημα.Δεν εγινε μια,εγινε πολλες φορες.Με την onboard καρτα μπαινω χωρις προβλημα

δε μπορεις να τα εχεις συνδεδεμενα και τα δυο μαζι!!! δημιουργειται conflict και κανονικα δε θα επρεπε να σε αφηνει το ιδιο το bios να το κανεις αυτο! μπορει αυτο να ειναι το προβλημα. απενεργοποιησε εντελως απ το bios την onboard καρτα, ξεσυνδεσε οτιμκαλωδια εχεις συνδεσει στη μητρικη και συνδεσε την οθοη μονο στην εξωτερικη καρτα γραφικων, για καλο και για κακο κανε κι ενα restore optimal settings or default settings στο bios. 

Δημοσ.
Στις 9/10/2018 στις 4:53 ΜΜ, vagelis81 είπε

Με την είσοδο στα Win πάει να φορτώσει 3D ρολόγια και κρεμάει το σύστημα.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Σας.Να σας πω πληροφοριακά ότι έφτιαξα τη κάρτα. Δε ξέρω βέβαια για ποσ ο αλλά δύο μέρες τώρα δουλεύει κανονικά.Το πιστολάκι μαλλιών έκανε δουλειά.Αλλαξα και πάστα και όλα καλά.Το ξέρω πως θα ξαναχαλασει αλλά προς το παρόν δουλεύει καλά..

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...