Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω την κάρτα γραφικών Gigabyte GTX 750 Ti, και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τους drivers, δεν εγκαθιστάτε η τελευταία έκδοση, έχω τα 411.63 και θέλω να περάσω τα 416.16, τα κατεβάζει, αλλά δεν τα δέχεται με τίποτα, μπορεί κάνεις να βοηθήσει ??
Ευχαριστώ πολύ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koula25 είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχω την κάρτα γραφικών Gigabyte GTX 750 Ti, και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τους drivers, δεν εγκαθιστάτε η τελευταία έκδοση, έχω τα 411.63 και θέλω να περάσω τα 416.16, τα κατεβάζει, αλλά δεν τα δέχεται με τίποτα, μπορεί κάνεις να βοηθήσει ??
Ευχαριστώ πολύ..

Ναι. Κάνε απ εγκατάσταση τους drivers και τρέξε κατευθείαν το αρχείο με καθαρή εγκατάσταση. Έχει κουτάκι τσέκαρε το. Κατέβασε τους απ το σαιτ. Μην κάνεις τη διαδικασία από το ge force experience

Καλό είναι να τους απ εγκαταστήσεις με το DDU tool

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα. Παρατηρησα εδω και 2 μερες κανα 2-3 φορες την μερα να παγωνει το συστημα στα Windows 10 για 2-3 δευτερολεπτα και να ακουγεται ο ηχος οταν συνδεουμε/αποσυνδεουμε μια συσκευη. Δεν ξερω τι ειναι αυτο.

Εχει μερες που σκεφτομαι να παω στους τελευταιους Nvidia Drivers. Μπορειτε να μου θυμισετε πως το κανω;

Eχω τους 388.13 που εγκατεστησε μονο του οταν ειχα κανει την εγκατασταση των Windows, και θελω να παω στους τελευταιους απ την σελιδα τις Nvidia.

Να κατεβασω το DDU, να το εγκαταστησω και μετα να μπω σε Safe Mode και να κανω απεγκατασταση απο εκει τους 388.13;

Μετα απο που κανω εγκατασταση τους νεους Drivers; Απο Save Mode, η κανω επανεκκινηση και μπαινω σε κανονικη λειτουργια και τους τρεχω απο εκει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακολουθησα αυτον τον οδηγο https://www.wagnardsoft.com/content/ddu-guide-tutorial και πιστευω τα καταφερα με DDU και εγω, αν και στην εγκατασταση των νεων οδηγων (417.22) μου εβγαλε ενα failed στο τελος και το εκλεισα, δεν προλαβα να δω τι ειναι αλλα βλεπω στα προγραμματα και δυνατοτητες οτι εχω αυτα:

Capture.jpg.b95ab4b9ad5e6f4e891e760961784976.jpg

Μμμ μαλλον δεν μου εγκατεστησε το Nvidia Experience.

Επεξ/σία από fearless
Δημοσ.
Στις 6/10/2018 στις 10:28 ΜΜ, koula25 είπε

411.

Για να μην κανω νεω θεμα.

Συγνώμη για την παρεμβολη εχω ενα θεμα  με  drivers nvidias οταν βαζω  νεας εκδοσης ακομη και παλαιους αυτο που κανει ειναι περιεργω...

1. οταν παω κα ανοιξω μια φωτογραφια,βιντεο,φυλλομετρητή κολλάει και βγαζει μαυρη οθονη τοτε κανει ρεσετε η κολλάει (με σφαλμα ειναι ID 1032-1033   Bccode 117).

2. οταν εμαι με τους cd/dvd drivers εναι ολα οκ.(default).

GPU: GTS 450 2GB ram poin view 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...