Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Στο μπλε το supermarket προσλαμβάνουν συνέχεια μιας και συνέχεια φεύγουν (μάντεψε γιατί), στα υπόλοιπα ναι θέλει γερή άκρη.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι η τεράστια ανεργία που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη (και στην βόρεια Ελλάδα γενικά).

Γιατί στο lidl απαιτούν να δουλεύεις όχι να κάθεσε

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lumini είπε

Ότι να 'ναι. Μηδενική επαφή με τα supermarket και την πραγματικότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, l337 είπε

Ότι να 'ναι. Μηδενική επαφή με τα supermarket και την πραγματικότητα.

εχεις δει να καθετε ποτε καμια ταμειας στο λιντλ? και δουλεια να μην εχει στο ταμειο δουλευει αλλου. ΣΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ , μη το συγκρινεις με τα αλλα.

Επεξ/σία από Lumini
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lumini είπε

εχεις δει να καθετε ποτε καμια ταμειας στο λιντλ? και δουλεια να μην εχει στο ταμειο δουλευει αλλου. ΣΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ , μη το συγκρινεις με τα αλλα.

Ειδικά η ταμίας απαγορεύεται να δουλεύει αλλού. Το αν γίνεται παράτυπα είναι άλλο πράγμα. Γι' αυτό σου λέω ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Και ακόμη περισσότερο που νομίζεις ότι εκεί τρέχουν περισσότερο από άλλα super market. Για το ρουφιανιλίκι που έχει μάστιγα στα lidl, γαργάρα ε; Για τους γιδοβοσκούς στελέχη, γαργάρα ε; Για το ότι πληρώνονται ελάχιστα περισσότερα για να βγάζουν δουλειά για δύο επειδή οι άλλοι οι καρμίριδες δεν θέλουν να προσλάβουν άλλο προσωπικό, γαργάρα ε; Και άλλα πολλά που όπως φαίνεται δεν γνωρίζεις γιατί δεν στα είπαν στον πλανήτη happy που βρίσκεσαι(ούτε οι διαφημίσεις) και βαριέμαι αυτήν την στιγμή να απαριθμήσω.

6 λεπτά πριν, Lumini είπε

ΣΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ

Πρόσεξε από την πολύ χαρά μη λερωθείς.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, l337 είπε

Ειδικά η ταμίας απαγορεύεται να δουλεύει αλλού. Το αν γίνεται παράτυπα είναι άλλο πράγμα. Γι' αυτό σου λέω ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Και ακόμη περισσότερο που νομίζεις ότι εκεί τρέχουν περισσότερο από άλλα super market. Για το ρουφιανιλίκι που έχει μάστιγα στα lidl, γαργάρα ε; Για τους γιδοβοσκούς στελέχη, γαργάρα ε; Για το ότι πληρώνονται ελάχιστα περισσότερα για να βγάζουν δουλειά για δύο επειδή οι άλλοι οι καρμίριδες δεν θέλουν να προσλάβουν άλλο προσωπικό, γαργάρα ε; Και άλλα πολλά που όπως φαίνεται δεν γνωρίζεις γιατί δεν στα είπαν στον πλανήτη happy που βρίσκεσαι(ούτε οι διαφημίσεις) και βαριέμαι αυτήν την στιγμή να απαριθμήσω.

Πρόσεξε από την πολύ χαρά μη λερωθείς.

ρε κομπλεξικε πια χαρα? γιατι να ειμαι χαρουμενος?  εγω σου λεω τι βλεπω σα πελατης τους....

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lumini είπε

ρε κομπλεξικε πια χαρα? γιατι να ειμαι χαρουμενος?

Το " ΣΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ " και σε συνδυσμό με όλους τους υπόλοιπους που κατα τη γνώμη σου μόνο κάθονται, αυτό δείχνει.

2 λεπτά πριν, Lumini είπε

εγω σου λεω τι βλεπω σα πελατης τους....

Χωρίς να γνωρίζεις τα εκ των έσω καταρχήν. Αν του άλλου του καταπατούν σοβαρά εργασιακά δικαιώματα εσένα στα παπάκια σου γιατί αυτοί τρέχουν. Ο ορισμός του κομπλεξικού και αδαή πελάτη δηλαδή.

Δημοσ.

Σχετικά με το bazaar εχω ακούσει ότι προτιμούν Αλβανούς κ ότι κεφάλια στο σούπερ μάρκετ είναι Αλβανοί.

Νασούτι δεν έχω πετύχει τελευταία.

Για αγορές προτιμώ Σκλαβενίτη και mymarket. Αυτά!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lumini είπε

Δεν λέω το lidl, το άλλο μπλε της Θεσσαλονίκης λέω.

Α! Και από το lidl δεν φεύγει σχεδόν κανείς και θέλεις καλό βύσμα για να μπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...