Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, theoritikos είπε

Ισχύει πως οι εργαζόμενοι στα σουπερ μαρκετ, ειναι υποχρεωμένοι να κάνουν τα ψώνια τους αποκλειστικά από το μαρκετ που εργάζονται? Το έχω ακούσει για Σκλαβενίτη και Μασούτη.

Δεν ισχύει..

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά αρχικά σας ευχαριστώ όλος για τις απαντήσεις σας.

Τι βιογραφικό θα προτείνατε να έκανε κάποιος για τα σ/μ επειδή υπάρχουν διάφορα είδη και δεν ξέρω ποιο εξυπηρετεί περισσότερο; Επίσης, για θέσεις στον χώρο εστίασης μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο στυλ βιογραφικού με αυτό των σ/μ;

Δημοσ.
Στις 7/10/2018 στις 7:58 ΜΜ, sipiak1992 είπε

με τις καινουριες συμβασεις στον μασουτη μην περιμενεις τρελα πραματα εγω παιρνω 500 καθαρα 6ωρο 5θημερο αλλα δωρα αδειες ολα ειναι κομπλε και παντα στην ωρα τους

Νομίζω ότι είναι αρκετά καλά για 6ωρο,κοξταω για τη γυναίκα μου, έχω στείλει βιογραφικό, αλλά δεν μας ενόχλησε κάνεις. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 26ska είπε

Νομίζω ότι είναι αρκετά καλά για 6ωρο,κοξταω για τη γυναίκα μου, έχω στείλει βιογραφικό, αλλά δεν μας ενόχλησε κάνεις. 

οπως το βλεπει ο καθενας για μενα προσωπικα που ειμαι στα ψυγεια στις κεντρικες και δεν εχω επιδομα ψυγειου ειναι πολυ λιγα αλλα δυστυχως γεννηθηκα λαθος εποχη τι να κανεις συμβαινουν αυτα😁

οι παλιοτερες συμβασεις ειναι πολυ καλυτερες οικονομικα αστο καμια σχεση φιλε, τωρα για τις εκπτωσεις που λενε οντως ειναι 5% δλδ πρακτικα τιποτα και να ξερετε οτι τουλαχιστον στον μασουτη εχουν γινει αρκετες απολυσεις τα τελευταια χρονια λογω "στηριξης" αντιπαλων super market... 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sipiak1992 είπε

οπως το βλεπει ο καθενας για μενα προσωπικα που ειμαι στα ψυγεια στις κεντρικες και δεν εχω επιδομα ψυγειου ειναι πολυ λιγα αλλα δυστυχως γεννηθηκα λαθος εποχη τι να κανεις συμβαινουν αυτα😁

οι παλιοτερες συμβασεις ειναι πολυ καλυτερες οικονομικα αστο καμια σχεση φιλε, τωρα για τις εκπτωσεις που λενε οντως ειναι 5% δλδ πρακτικα τιποτα και να ξερετε οτι τουλαχιστον στον μασουτη εχουν γινει αρκετες απολυσεις τα τελευταια χρονια λογω "στηριξης" αντιπαλων super market... 

Δλδ παει καποιος κ λεει : γιογιουχουυ ψωνισα απο τον "ανταγωνιστη" ? Η βαζουν πρακτορες να παρακολουθουν εργαζομένους??? 😮

Θα μπορουσες να ησουν και σε shock freezer ψυγειο και να ταν χειροτερα :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Δλδ παει καποιος κ λεει : γιογιουχουυ ψωνισα απο τον "ανταγωνιστη" ? Η βαζουν πρακτορες να παρακολουθουν εργαζομένους??? 😮

Θα μπορουσες να ησουν και σε shock freezer ψυγειο και να ταν χειροτερα :P

προφανως και οχι αλλα ο κοσμος ειναι μικρος και οι ρουφιανοι ζουν αναμεσα μας οποτε δεν ειναι δυσκολο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Η βαζουν πρακτορες να παρακολουθουν εργαζομένους??? 😮

Ξέρω τι έκανες εχθές στο Βασιλόπουλο

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Ξέρω τι έκανες εχθές στο Βασιλόπουλο

Τωρα με λογια σταράτα... μ αρεσουν τα μαράτα...

Δημοσ.

Ξέρω ότι είναι και λίγο "στημένα" αυτά αλλά " η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι για 7η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα."  Από μισθούς δεν ξέρω τι παίζει αλλά όταν το έψαξα για τη γυναίκα έμαθα οφ δε ρέκορντ ότι θέλεις βισμα για να σε πάρουν. Γενικά για Μασούτη και Σκλαβενίτη ακούγονται πολύ καλά λόγια σαν εργοδότες. Για το bazaar δεν έχω καθόλου άποψη. 

Δημοσ.
Στις 7/10/2018 στις 8:11 ΜΜ, theoritikos είπε

Ισχύει πως οι εργαζόμενοι στα σουπερ μαρκετ, ειναι υποχρεωμένοι να κάνουν τα ψώνια τους αποκλειστικά από το μαρκετ που εργάζονται? Το έχω ακούσει για Σκλαβενίτη και Μασούτη.

Απλά Μύθος.Βλέπω πάρα πολλούς του Σκλαβενίτη να ψωνίζουν στο lidl.Βλέπεις δεν παίρνουν και τους τεράστιους μισθούς οπότε ψάχνουν την ευκαιρία και την προσφορά που δεν θα τη βρουν στο Σκλαβενίτη.

Δημοσ.

Σχετικό μέχρι ένα σημείο μεν...

Πολύ παλιά εργαζόμουν για μια εξωτερική εταιρία που είχε την υποστήριξη των ταμειακών του bazaar, και θυμάμαι

χαρακτηριστικά σε ένα καινούργιο κατάστημα που πήγαμε να στήσουμε, σκάει μύτη το αφεντικό ο Βερούκας, γλόμπος ήταν δεν ήταν 1.60

και αρχισε τις χριστοπαναγίες μπροστά στο υπόλοιπο προσωπικό τον μηχανογράφο του, γιατί αγόρασε κρουστικό εκτυπωτή Α3 και όχι Α4.

Με τέτοιο αφεντικό μην περιμένεις και πολλά....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/10/2018 στις 8:11 ΜΜ, theoritikos είπε

Ισχύει, σε όλες τις εταιρίες όχι ειδικά στις δύο που αναφέρεις, με την έννοια ότι κάνουν εκεί τα περισσότερα ψώνια τους, όχι ότι ψωνίζουν αποκλειστικά και μόνο από αυτά. Συμβαίνει συνήθως στα σούπερ μάρκετ σε λαϊκές συνοικίες και το λένε αρκετοί εργαζόμενοι. Δεν είναι όρος του συμβολαίου πρόσληψης ούτε θα το ακούσεις από τα χείλη του διευθυντή του καταστήματος παρουσία όλων.

Θα το καταλάβεις μόνος σου, όταν αντιληφθείς πως ο υπάλληλος που δεν έχει κάποια ειδικά προσόντα αλλά ψωνίζει  για όλη τη γειτονιά του (χωρίς έκπτωση), εργάζεται 8ωρο, στη θέση που του αρέσει και στη βάρδια που προτιμά. Τα 4ωρα και 6ωρα και το φόρτωμα των ραφιών (ως συνήθης απασχόληση) είναι για τους άλλους, ασχέτως αν είναι παραγωγικότεροι ή έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και γνώσεις.

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.
Στις 8/10/2018 στις 6:13 ΜΜ, stavzio είπε

Τι βιογραφικό θα προτείνατε να έκανε κάποιος για τα σ/μ επειδή υπάρχουν διάφορα είδη και δεν ξέρω ποιο εξυπηρετεί περισσότερο; Επίσης, για θέσεις στον χώρο εστίασης μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο στυλ βιογραφικού με αυτό των σ/μ;

Ο κανονας ειναι οτι το βιογραφικο σου πρεπει να εστιαζει καθε φορα στην διαθεσιμη θεση εργασιας ή στη θεση που εσυ ζητας να εργαστεις

Οποτε ο κορμος του βιογραφικου θα ειναι παντα ιδιος λιγο-πολυ (ηλικια,στοιχεια επικοινωνιας,μορφωτικο επιπεδο),αλλα θα προσπαθεις να βαζεις στοιχεια εξειδικευσης αναλογα τη θεση.

Εγω θα σου προτεινω να κολλησεις (ψηφιακα) και μια φωτο μεγεθους διαβατηριου,δεν χρειαζεται να πω οτι η φωτο δεν θα πρεπει να τρομαζει τον κοσμο,στυλ λετσαρια σε 5ημερη ή mugshot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...