Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έστω ότι ένα άτομο έχει τη δυνατότητα να εργαστεί σε μία από τις δύο επιχειρήσεις. Συνολικά από άποψη περιβάλλοντος εργασίας, κλίμα συναδέλφων και χρήματα, ποια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος; 

Τέλος γνωρίζεται αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με τα My Market και Κρητικός;

Οτιδήποτε γράψετε ειδικά για τα πρώτα δύο σ/μ θα βοηθήσει. ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Well, στα bazaar είναι λίγο απογοητευτικά τα πράγματα .

586 μεικτά,  6 ημέρες την εβδομάδα 7(8) ωρες την ημέρα και απο δουλειά κάνεις τα πάντα, αν και δεν έχει αρκετές απαιτήσεις η δουλειά . Έχω ακούσει παρόμοια κατάσταση και για τον Κρητικό χωρίς να ξερω προσωπικά.

Δημοσ.

bazaar με τίποτα, καθώς σε δύο καταστήματα στη γειτονιά μου οι προϊστάμενοι φέρονται στους υπαλλήλους σαν να είναι ζώα. Γενικά υπάρχει πολλή αγένεια και πολλή πίεση να πασάρουν στον κόσμο, οτιδήποτε κοντολήξιμο ή οτιδήποτε βουλγάρικο βέρνει η αλυσίδα. Βέβαια, ίσως είναι πιο ξεκούραστα από μασούτη, καθώς έχει λιγότερο κόσμο.

Δημοσ.

Απο μασουτη που εχω 2-3 γνωστούς ειναι ευχαριστημένοι, εχει πολυ δουλειά, αλλα οι παροχές ειναι καλές (ισως λογω του οτι ειναι παλιοί) και στην ωρα τους.

• Like 1
Δημοσ.

με τις καινουριες συμβασεις στον μασουτη μην περιμενεις τρελα πραματα εγω παιρνω 500 καθαρα 6ωρο 5θημερο αλλα δωρα αδειες ολα ειναι κομπλε και παντα στην ωρα τους

Δημοσ.

Ισχύει πως οι εργαζόμενοι στα σουπερ μαρκετ, ειναι υποχρεωμένοι να κάνουν τα ψώνια τους αποκλειστικά από το μαρκετ που εργάζονται? Το έχω ακούσει για Σκλαβενίτη και Μασούτη.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Ισχύει πως οι εργαζόμενοι στα σουπερ μαρκετ, ειναι υποχρεωμένοι να κάνουν τα ψώνια τους αποκλειστικά από το μαρκετ που εργάζονται? Το έχω ακούσει για Σκλαβενίτη και Μασούτη.

Εχω δει πολλες φορες εργαζομενους του μασουτη να ψωνιζουν σε ΑΒ και τουμπαλιν.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Ούτε καν

• Like 1
Δημοσ.

Γνωστή μου που δουλεύει στο μασουτη, ψωνίζει από λιντλ 

22 ώρες πριν, stavzio είπε

Καλησπέρα παιδιά!

Έστω ότι ένα άτομο έχει τη δυνατότητα να εργαστεί σε μία από τις δύο επιχειρήσεις. Συνολικά από άποψη περιβάλλοντος εργασίας, κλίμα συναδέλφων και χρήματα, ποια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος; 

Τέλος γνωρίζεται αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με τα My Market και Κρητικός;

Οτιδήποτε γράψετε ειδικά για τα πρώτα δύο σ/μ θα βοηθήσει. ευχαριστώ :)

Στα bazzar άφησες αυτοπροσώπως cv ή ηλεκτρονικά; 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mylo είπε

Γνωστή μου που δουλεύει στο μασουτη, ψωνίζει από λιντλ 

Στα bazzar άφησες αυτοπροσώπως cv ή ηλεκτρονικά; 

Έκανα και τα δύο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, theoritikos said:

Μπορεί να σου δίνουν κουπόνια ή να εχεις καλη έκπτωση, και εδω που τα λεμε αν εχεις 20 ή 30% έκπτωση στα προϊόντα συμφέρει.. σε οποιοδήποτε σουπερμάρκετ.

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Thulogur είπε

Μπορεί να σου δίνουν κουπόνια ή να εχεις καλη έκπτωση, και εδω που τα λεμε αν εχεις 20 ή 30% έκπτωση στα προϊόντα συμφέρει.. σε οποιοδήποτε σουπερμάρκετ.

ουτε καν.. η εκπτωση δεν πλησιαζει ουτε στο 10% αν θυμαμαι καλα απο ατομο που δουλευει σε γαλαξιας. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχει παντα μεγαλη σημασια το καταστημα

Μπορει να ειναι απο γαλερα με αφεντικο στα ορια της τρελας και ατελειωτους πελατες,εως αποστακτηριο jack daniels με προϊσταμενο που ασκει το Zen

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Thulogur είπε

ούτε 10% δεν φτάνει σε κανένα σούπερ μάρκετ 

Δημοσ.
Στις 6/10/2018 στις 11:44 ΜΜ, Finddimi είπε

Well, στα bazaar είναι λίγο απογοητευτικά τα πράγματα .

586 μεικτά,  6 ημέρες την εβδομάδα 7(8) ωρες την ημέρα και απο δουλειά κάνεις τα πάντα, αν και δεν έχει αρκετές απαιτήσεις η δουλειά . Έχω ακούσει παρόμοια κατάσταση και για τον Κρητικό χωρίς να ξερω προσωπικά.

Το bazaar και ο Κρητικός είναι στον ίδιο όμιλο (ελομάς).

Καμία σχέση ο Μασούτης με τα κωλοχανεία του Ελομάς.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...