Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό 22αρκ μόνιτορ της LG το οποίο έχει μόνο μία είσοδο VGA. Η παλιά τηλεόραση της μάνας μου ,Sony crt, μας άφησε χρόνους (αλλά μαχητής ως το τέλος,απεθαντη, απλά κάηκε το κόκκινο χρώμα) και συνδεσα αυτό το μόνιτορ με έναν παλιό αντάπτορα HDMI to VGA που έχω και έβγαλε εικόνα από τον HDMI αποκωδικοποιητή, ως εδώ όλα καλά.

Η ερώτησή μου είναι η εξής. Ήχο Από πού θα πάρω; Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως χρειάζομαι έναν HDMI to VGA adaptor μαζί με έξοδο jack, σαν αυτό 

https://www.shop13.gr/powertech-antaptoras-apo-hdmi-se-vga-me-audio-jack-black-0-20m-cab-h071-p-227824.html

Το οποίο θα συνδέσω με κάποια εξωτερικά ηχειάκια.

Εχει δοκιμάσει κανένας κάποιον τέτοιον αντάπτορα για να μου πει με σιγουριά ότι όντως η έξοδος ήχου λειτουργεί κανονικά;

Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις!

Δημοσ.

Μια χαρά τα ανακάλυψες μονος σου. 

Ετσι θα έχεις και ήχο, ίσως μονο με λίγο πεσμένη ένταση, οποτε φρόντισε τα ηχεία να μην ειναι το 3ευρου γιατί θα ακους με το αυτι κολλημενο πάνω τους. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, isay είπε

Μια χαρά τα ανακάλυψες μονος σου. 

Ετσι θα έχεις και ήχο, ίσως μονο με λίγο πεσμένη ένταση, οποτε φρόντισε τα ηχεία να μην ειναι το 3ευρου γιατί θα ακους με το αυτι κολλημενο πάνω τους. 

Ωραία! Σ' ευχαριστώ!

Ναι, το σκέφτηκα αυτό με την ένταση, λέω να πάω σε αυτά

https://www.skroutz.gr/s/6673464/Sonic-Gear-Quatro-2.html#specs

Έχουν καλά σχόλια, φαντάζουν υπερτιμια, με μια ψευδαίσθηση μπάσου - ίσα ίσα να μην ακούγεται σαν τραντσιστοράκι από το εργαστήρι του Ιάσονα Σέκερη από το Ρετιρέ εντελώς ξερό. Έτσι κι αλλιώς για μικρό υπνοδωμάτιο προορίζονται, απόσταση κρεβατιού-οθόνης κάνα 2,5 μέτρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...