MinimalTech Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας παιδιά! Όπως γράφω και στον τίτλο, θέλω βοήθεια για την αγορά μιας νέας οθόνης στις 27 ίντσες για τη δουλειά μου ως Web Designer! Θέλω να έχει ανάλυση UHD (4K) 3840x2160p και αναλογία εικόνας 16: 9 ή 16:10. Το πάνελ νομίζω ότι πρέπει να είναι IPS ή PLS για καλύτερη αναπαραγωγή του κειμένου και να είναι όσο πιο άνετο και ξεκούραστο γίνεται για τα μάτια. Σίγουρα με ενδιαφέρει (επίσης) και η χρωματική απόδοση. Ο προϋπολογισμός μου είναι 1000 ευρώ το μέγιστο (θέλω να κάνω ένα πολύ καλό δώρο στα μάτια μου)! Τι προτείνετε?!! Ευχαριστώ!
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω (στην αποθήκη βέβαια) την Asus mx27uc και είναι εξαιρετική. Την προτεινω. Νομίζω τα έχει όλα αυτά που ζητάς Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Acmilangr2
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αντι για ips γιατι δεν κοιτας κατι σε VA? Για την χρήση που θέλει καλύτερα ips
MinimalTech Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Την Asus mx27uc Acmilangr2 την έχεις δοκιμάσει? Όταν λες την έχεις στην αποθήκη? Επίσης κάτι που ξέχασα να επισημάνω [αλλά το θεωρώ δεδομένο σε όλες τις οθόνες (που μάλλον δεν θα 'πρεπε!)] είναι να έχει VESA αναμονή για κρέμασμα σε βάση... Αυτή η Asus έχει? - Ntinaras, νομίζω κι εγώ ότι το IPS panel είναι πολύ πιο ποιοτικό από το VA. Ακόμη περισσότερο βέβαια είναι το PLS αλλά η τιμή ξεφεύγει (χωρίς λόγο) και υπάρχουν και ελάχιστα μοντέλα ακόμη που κυκλοφορούν...
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Την έχω στην αποθήκη γιατι την αντικατεστησα με καινούργια (gaming). Νομίζω δεν παίρνει VESA οπότε δεν σου κάνει.
MinimalTech Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Για την LG 27UD88-W ή την καινούρια (με HDR10) LG 27UK850-W τι γνώμη έχεις / έχετε?
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, MinimalTech είπε Για την LG 27UD88-W ή την καινούρια (με HDR10) LG 27UK850-W τι γνώμη έχεις / έχετε? το HDR είναι σαν να μην υπάρχει. 350nits
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα