wizzy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δεν θα βγει και ταινία με ίδιο τίτλο και θέμα εντός του 2019;
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Ωραιοτατο! Πολυ καλο cast και πολλη καλη ατμοσφαιρα. Ενταξει προφανως το βιβλιο ηταν καλυτερο, αλλα νομιζω η σειρα ηταν αξια. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Επιτομή του bromance η σειρά... 😛 Κατά τα άλλα...
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) To Netflix θα τη πληρωσει που το amazon εχει σειρες του διαβολου ... οποιον παρουν τα σκαγια Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από Mhlogiatros
fasttam Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Τα βιβλία που έγραψε ο Pratchett σ' αυτό το στυλ είναι δύσκολο να μεταφερθούν στην τηλεόραση. Αντίθετα ο υφαντόκοσμος νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει μια καταπληκτική σειρά.
bilya Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 ωραία σειρά βλέπετε αρκετά ευχάριστα. Διαφορές με το βιβλίο υπάρχουν ή ειναι πιστή μεταφορά.
wizzy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, fasttam είπε Τα βιβλία που έγραψε ο Pratchett σ' αυτό το στυλ είναι δύσκολο να μεταφερθούν στην τηλεόραση. Αντίθετα ο υφαντόκοσμος νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει μια καταπληκτική σειρά. Ο "Υφαντόκοσμος" (Weaveworld) είναι βιβλίο του Clive Barker. Μήπως εννοείς το "Discworld"; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από wizzy 1
fasttam Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Moυ φέρνετε ένα πιστόλι να αυτοκτονήσω; (φυσικα και έχεις δίκιο) Στις 24/6/2019 στις 4:16 ΜΜ, wizzy είπε Ο "Υφαντόκοσμος" (Weaveworld) είναι βιβλίο του Clive Barker. Μήπως εννοείς το "Discworld"; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από fasttam
speedy23 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Το ειδα την προηγουμενη εβδομαδα αυτο που ποσταρε ο Thresh και αφου οι αμοιβαδες παραπονεθηκαν (περα οτι εκαναν λαθος τη πλατφορμα) παει να πει οτι θα ειναι ενδιαφερον. 2
georgeadams Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 24/6/2019 στις 3:16 ΜΜ, wizzy είπε Ο "Υφαντόκοσμος" (Weaveworld) είναι βιβλίο του Clive Barker. Μήπως εννοείς το "Discworld"; Εγώ για κάποιο περίεργο λόγο σκέφτηκα πως το "υφαντόκοσμος" μπορεί να ήταν η (ατυχής) μετάφραση στα Ελληνικά του The Carpet People κι έτσι δεν παραξενεύτηκα και τόσο. EDIT: Μόλις βρήκα πως μετέφρασαν τελικά το Carpet People στα ελληνικά: "Χαλιμάντζαροι". Έχει μια λογική αλλά κάπως δεν μου κάθεται καλά.
mary Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Τι γινεται με τη σειρά; Θα υπαρξει 2η σεζόν; Λίγο που το ψαξα στη wikipedia δεν αναφερουν κάτι ενώ εδώ τη δειχνουν σαν ολοκληρωμένη/cancelled.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα