Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε προσφατα αγορασμενο σχεδον καινουργιο Huawei P10 plus, δεν εχω καταφερει να λειτουργησει το gps στο Ηere ουτε στο Navigon ή σε οποιοδηποτε σχετικο προγραμμα ,γιατι δεν βρισκει η συσκευη gps. Εχω κατεβασει το χαρτη της Ελλαδας για offline χρηση, εχω ενεργοποιησει τις πληροφοριες τοποθεσιας,που αυτο (εχω καταλαβει απο αναγνωση σε φορουμ) αρκει να βρει το gps ,αλλα κατι κανω λαθος. Η προθεση μου ειναι να δουλευει εκτος συνδεσης.Μια ιδεα απο κατοχο της συσκευης να δοκιμασω κατι νεο ή καποιο αλλο συστημα οδηγησης...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή(π.χ GPS Test-GPS Status)να δεις σε πόσους δορυφόρους κλειδώνει?

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Καντου ένα hard reset , μπορεί να έχει κολλήσει.

Αν δεις ότι δεν κάνεις τίποτα και με αυτό τότε το πας στο service.

Δημοσ.

Είμαι τώρα ταράτσα, το έχω πάρει στο αυτοκίνητο, τίποτα... Έχω περπατήσει τίποτα , service με έχουν εκτός γιατί είναι κινέζικο, τι μένει; Hard reset έχω κάνει όταν το πήρα 2 φορές οταν προσπαθούσα να βρω το δαχτυλικο αποτύπωμα και μου λέγαν βλακειες στο σέρβις και στον Γερμανό, τελικά βρήκα λύση από ξένα φόρουμ. Στην περίπτωση μου υπαρχει app που φιξαρει το GPS; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, actorgr είπε

Είμαι τώρα ταράτσα, το έχω πάρει στο αυτοκίνητο, τίποτα... Έχω περπατήσει τίποτα , service με έχουν εκτός γιατί είναι κινέζικο, τι μένει; Hard reset έχω κάνει όταν το πήρα 2 φορές οταν προσπαθούσα να βρω το δαχτυλικο αποτύπωμα και μου λέγαν βλακειες στο σέρβις και στον Γερμανό, τελικά βρήκα λύση από ξένα φόρουμ. Στην περίπτωση μου υπαρχει app που φιξαρει το GPS; 

Δοκίμασε αυτή εδω

Αν δεν κάνεις κάτι τότε μπορεί να φταίει κανένα καλώδιο.

Δημοσ.

Ακολουθώντας τις οδηγίες σας (ευχαριστώ) και συγκρίνοντας το Smartphone μου με διάφορα φίλων κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το καινούργιο μου κινητό P10 plus έχει πρόβλημα μη διορθώσιμο στην λειτουργία εύρεσης δορυφόρου. Μετά από αυτή την  διαπίστωση αποδέχτηκα αντί χρήσης του κινητού θα χρησιμοποιώ το ταμπλετ για πλοήγηση στο δρόμο. Ευχαριστώ πάλι για την διάθεση να βοηθήσετε. 

• Moderators
Δημοσ.

Πάνε στις ρυθμίσεις τοποθεσίας και δες να έχει επιλεγμένη υψηλή ακρίβεια και όχι εξοικονόμηση ενέργειας

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Πάνε στις ρυθμίσεις τοποθεσίας και δες να έχει επιλεγμένη υψηλή ακρίβεια και όχι εξοικονόμηση ενέργειας

ετσι τοχω.Δεν με ακολουθει στον δρομο, μονο βρισκει που ειμαι σε σταση, οταν μετακινουμαι δεν με ενημερωνει . Στο περπατημα ενα τετραγωνο απο το σπιτι μου δεν με πηγαινει πουθενα...Ειναι αχρηστο ,θα στειλω email στη Huawei να με συμβουλεψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...