Sange Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1. υπάρχουν κάποιες σελίδες που συγκρίνουν της κάρτες γραφικών (είδα μερικές δεν μπόρεσα να καταλάβω τα κριτήρια μια καλής κάρτας gpu) 2. Ρωτάω και γράφω ότι κάποιες κάρτες παλιές γενιάς είναι ποια καλύτερες από της νέας γενειάς όλα αυτά με βάση τα αποτελέσματα που με βγάζει η σελίδα, σας μιλάω χωρίς να έχω κάνει κάποιο τεστ στην πραγματικότητα. Περιμένω να διαβάσω τα σχόλια σας. Κάνω κάποιο λάθος??
bilios40 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) με λιγα λογια για καρτα αν θεσ τωρα κοιτας για gtx1060 και ανω η rx 580 και ανω <ειναι καλες καρτες και κανουν πανω απο 250 ευρω> αν θες πιο φτηνες κοιτας για gtx 1050 ti η την rx560 οι πιο παλιες καρτες ειναι καλες <οι τοτε ακριβες> σε παλια χρονικα ενοω παιχνιδια αλλα στα καινουργια πασχουν λιγο ...αν βρεις καμια μεταχειρισμενη πχ gtx 970- 980 <εγω προτεινω gtx nvidia γιατι η amd εχω την εντυπωση οτι εχουν πιο ''δυνατα ρευματα'' - και ισχυ ------ ..αλλα στα παιχνιδια κανουν πολλα ''σκαλωματα'' μικροκοληματακια δεν δουλευουν ομαλα ''απαλα'' ..και εχουν θεμα με τους drivers υπαρχει περιπτωση καινουργια σειρα λογισμικου driver να μην παταει καλα στα windows και να κολλαει το pc μεχρι και ο υχος ....να με διορθωσει καποιος καλυτερος γνωστης αν κανω λαθος σε κατι απο την ''συγκριση'' amd -nvidia μηπως πλεον κανω λαθος Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από bilios40
Sange Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Έκανα παραγγελία την rx 560 δεν υπάρχει άλλο , και αυτές είναι υπο εξαφανίσει gtx 970 και η rx480 αυτές που θέλω.
bilios40 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Sange είπε Έκανα παραγγελία την rx 560 δεν υπάρχει άλλο , και αυτές είναι υπο εξαφανίσει gtx 970 και η rx480 αυτές που θέλω. https://www.skroutz.gr/s/10829280/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-LP-GV-N105TOC-4GL.html ακυρωσε τη ...παρε αυτη φιλε μην παρεις την 560 θα εισαι κατω πιο πολυ απο τα 60fps 163 ευρω κανει η gtx 1050ti και διαθεσιμη 1
razorblade334 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Sange είπε 1. υπάρχουν κάποιες σελίδες που συγκρίνουν της κάρτες γραφικών (είδα μερικές δεν μπόρεσα να καταλάβω τα κριτήρια μια καλής κάρτας gpu) 2. Ρωτάω και γράφω ότι κάποιες κάρτες παλιές γενιάς είναι ποια καλύτερες από της νέας γενειάς όλα αυτά με βάση τα αποτελέσματα που με βγάζει η σελίδα, σας μιλάω χωρίς να έχω κάνει κάποιο τεστ στην πραγματικότητα. Περιμένω να διαβάσω τα σχόλια σας. Κάνω κάποιο λάθος?? Η σελίδα game debate για μένα είναι η καλύτερη. Σου λέει πόσο τοις εκατό για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι η πιο γρήγορη κάρτα απ τις δύο και ξεχωριστά γενικά μεταξύ τους και τις έχει όλες. Δεν υπάρχει καλύτερη. Ότι άλλο έχω δει είναι ανακρίβειες.
Sange Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Σας ευχαριστώ για της απάντησής σας. Ακόμη μια ερώτηση πρέπει μια κάρτα GPU να έχει την εξτρά τροφοδοσία το 6πινο η το 8πινο καλώδια για να αποδόση καλύτερα ?? Η είναι πεταμένα χρήματα???
atheatos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, Sange είπε Σας ευχαριστώ για της απάντησής σας. Ακόμη μια ερώτηση πρέπει μια κάρτα GPU να έχει την εξτρά τροφοδοσία το 6πινο η το 8πινο καλώδια για να αποδόση καλύτερα ?? Η είναι πεταμένα χρήματα??? Τι εννοείς πρέπει? Άπαξ και έχει πάνω της θέση για αυτή την τροφοδοσία πρέπει να την βάλεις αλλιώς δεν θα δουλεύει. Συνήθως κάρτες που έχουν τέτοια τροφοδοσία έχουν μεγαλύτερες επιδόσεις από αυτές που δεν έχουν. 2
Sange Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Το πρέπει σημαίνει οτι τα λεφτά που θα δώσεις για αυτή με την έξτρα τροφοδοσία τα αξίζουν? Αυτό το εξτρά ρεύμα είναι για defaul ρυθμίσεις και για το ανέβασμα των στροφών της? (min-max). Τι το κάνει αυτό?
atheatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Sange είπε Το πρέπει σημαίνει οτι τα λεφτά που θα δώσεις για αυτή με την έξτρα τροφοδοσία τα αξίζουν? Αυτό το εξτρά ρεύμα είναι για defaul ρυθμίσεις και για το ανέβασμα των στροφών της? (min-max). Τι το κάνει αυτό? Εξαρτάται. Υπάρχουν καινούργιας γενιάς κάρτες που αποδίδουν όσο της προηγούμενης γενιάς, χωρίς έξτρα τροφοδοσία. Αλλά σαφώς οι κάρτες ίδιας γενιάς μεταξύ τους έχουν διάφορες στις επιδόσεις και το έξτρα ρεύμα πάει εκεί. Μονος σου έγραψες για gtx970 και rx 480. Στις 6/10/2018 στις 9:17 ΜΜ, Sange είπε Έκανα παραγγελία την rx 560 δεν υπάρχει άλλο , και αυτές είναι υπο εξαφανίσει gtx 970 και η rx480 αυτές που θέλω. Μάλλον με κάτι της συγκρίνεις και έβγαλες το συμπέρασμα. Πολύ πιθανόν με κάρτες ίδιας γενιάς χωρίς εξωτερική τροφοδοσία. Γιατί το ρεύμα της μητρικής δεν φτάνει να δώσεις τις επιδόσεις και χρειάζονται έξτρα. Για αυτό και αύξηση στην τιμή. Αν εσυ δεν το καταλαβαίνεις αυτό , τότε δεν χρειάζεσαι κάρτα γραφικών. Γιατί κάλλιστα ένας επεξεργαστής με ενσωματωμένα γραφικά θα έκανε την δουλειά σου , μιας και δεν είναι απραιτητη η κάρτα γραφικών και το ρεύμα που καταναλώνει για να έχεις γραφικά. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από atheatos
jmirko15 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Στις 6/10/2018 στις 8:10 ΜΜ, Sange είπε 1. υπάρχουν κάποιες σελίδες που συγκρίνουν της κάρτες γραφικών (είδα μερικές δεν μπόρεσα να καταλάβω τα κριτήρια μια καλής κάρτας gpu) 2. Ρωτάω και γράφω ότι κάποιες κάρτες παλιές γενιάς είναι ποια καλύτερες από της νέας γενειάς όλα αυτά με βάση τα αποτελέσματα που με βγάζει η σελίδα, σας μιλάω χωρίς να έχω κάνει κάποιο τεστ στην πραγματικότητα. Περιμένω να διαβάσω τα σχόλια σας. Κάνω κάποιο λάθος?? Κάτι τέτοιο; https://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
Sange Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας. Να κάνω μια ερωτήσεις ακόμα για να παίζω κάποια games σε ανάλυση 1080p πρέπει να έχω μια 24αρα οθόνη ? Για να μην κάνω πάλι νέο θέμα. έχω ακόμη για 17αρα οθόνη Πριν αγοράσω ας πούμε την 1050 ti ποια χαρακτηριστικά να έχει?
Hnepes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Sange είπε Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας. Να κάνω μια ερωτήσεις ακόμα για να παίζω κάποια games σε ανάλυση 1080p πρέπει να έχω μια 24αρα οθόνη ? Για να μην κάνω πάλι νέο θέμα. έχω ακόμη για 17αρα οθόνη Πριν αγοράσω ας πούμε την 1050 ti ποια χαρακτηριστικά να έχει? Πρέπει όποια οθόνη και αν έχεις να υποστηρίζει ανάλυση 1080p. Το ελάχιστο μέγεθος οθονών που κυκλοφορούν για αυτή την ανάλυση νομίζω είναι οι 21,5"~22". Η 17άρα που λες οτι έχεις, υποψιάζομαι οτι μπορεί να είναι κάποια αρκετά παλιά τετράγωνη; Γράψε μας μοντέλο. Σιγουρέψου οτι η νέα κάρτα γραφικών έχει θύρα σύνδεσης που να υποστηρίζεται από την οθόνη. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ναι να ξερεις οτι στην παλια σου οθονη αν υπαρχει μονο μια εισοδος(vga) τοτε δεν θα παιξουν οι καινουργιες καρτες γιατι βγαζουν ολες ψηφιακο σημα και θες οπωσδηποτε νεα οθονη με κανα hdmi κτλ για να εισαι καλυμμένος.. 1
Sange Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Η μάρκα είναι philips 170c LCD και παίρνει μόνο είσοδο VGA. Καιρός για άλλη. Για την κάρτα γραφικών δεν είπατε ποια χαρακτηριστικά να έχει βασικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα