Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Επειδη καποιος  προτιμα να εχει ρευστοτητα και ας χασει καποιο ποσο οπως και να μειωσει τον κινδυνο. επισης μπορει τελικα να ριξει την δοση σε πολυ μικρο ποσο απο το μισθο του εκμεταλευομενος το κεφαλαιο και εχοντας το ταυτοχρονα διαθεσιμο...

Για κάντα λίγο λιανά όλα αυτά... Όταν λες "ας χασει καποιο ποσο", σε τι ποσό αναφέρεσαι?  Ποιον ακριβώς κίνδυνο θα μειώσει? Αν ρίξει τη δόση "σε πολυ μικρο ποσο", δεν θα είναι πολύ μεγαλύτερο το ποσό που θα χάσει πληρώνοντας τόκους?

Για πες νούμερα, γιατί όσα έγραψες δεν είναι άλλο από γενικότητες.

• Like 1
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Για κάντα λίγο λιανά όλα αυτά... Όταν λες "ας χασει καποιο ποσο", σε τι ποσό αναφέρεσαι?  Ποιον ακριβώς κίνδυνο θα μειώσει? Αν ρίξει τη δόση "σε πολυ μικρο ποσο", δεν θα είναι πολύ μεγαλύτερο το ποσό που θα χάσει πληρώνοντας τόκους?

Για πες νούμερα, γιατί όσα έγραψες δεν είναι άλλο από γενικότητες.

Ας πούμε παίρνω δάνειο 11Κ και στην 3ετία εκτός απο το κεφάλαιο,έχω δώσει χαρτζιλίκι 2000-2500 ευρώ στην τράπεζα.

Για κανένα λόγο...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, lightsout είπε

25% δεν είναι μικρό ποσοστό πάντως..

Ακριβώς. Το 0% προκαταβολή που ίσχυε κάποτε (και που ακόμα το διαφημίζουν οι έμποροι αυτοκινήτων), ίσως να ισχύει για εκκαθαριστικά πολύ πολύ "φορτωμένα".. Στους αξιοχρεους ζητούν 25% και 30% προκαταβολή συνήθως. 

Θα παω σήμερα να ρωτήσω για την γυναίκα μου οπότε θα δω τι παίζει αν και εμείς έχουμε ενα μικρό για ανταλλαγή δεν ξέρω αν το πιασει σαν προκαταβολή, φαντάζομαι όχι γιατί απλα θα μειωθεί το ύψος του δανείου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Θα παω σήμερα να ρωτήσω για την γυναίκα μου οπότε θα δω τι παίζει αν και εμείς έχουμε ενα μικρό για ανταλλαγή δεν ξέρω αν το πιασει σαν προκαταβολή, φαντάζομαι όχι γιατί απλα θα μειωθεί το ύψος του δανείου

Φυσικά και πιάνεται. Το 25% προκαταβολή σημαίνει ότι σου χρηματοδοτούν έως και το 75% της αξίας, όχι ότι πρέπει να έχεις μετρητά το 25%.

Τώρα αν θα σου αρέσει η τιμή που θα στο κρατήσουν, και το αν εγκριθεί το δάνειο, είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Ας πούμε παίρνω δάνειο 11Κ και στην 3ετία εκτός απο το κεφάλαιο,έχω δώσει χαρτζιλίκι 2000-2500 ευρώ στην τράπεζα.

Για κανένα λόγο...

..και 3κ που θα εχεις χάσει, ετσι και αλλιώς, απο την αξία του αυτοκινήτου, αστα να πανε, η χειρότερη επενδύσεις είναι τα αυτοκίνητα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

"Δανείζομαι γιατί εχω λεφτά"

Το ακούσαμε και αυτό.

μα φιλτατε ετσι ειναι το σωστο ξερεισ κνεναν πλουσιο να χαλαει απο τα λεφτα του ?ολοι δανεια παιρνουν και ασ εχουν το ποσο .

το να ξεμεινεισ απο ρευστοτητα ειναι το λαθος , 1ον κανεισ συναιτερο σου στο αγχος και την τραπεζα και 2ον εχεισ διαθεσιμο μετριτο για την οποια ευκαιρια παρουσιαστει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

..και 3κ που θα εχεις χάσει, ετσι και αλλιώς, απο την αξία του αυτοκινήτου, αστα να πανε, η χειρότερη επενδύσεις είναι τα αυτοκίνητα.

Δυστυχως ομως ειναι ενας τροπος να αγορασεις ενα καινουριο αμαξι.Το να μαζεψεις 20κ και μετα να πας να το παρεις μου φαινεται δυσκολο.Θα σου παρει αρκετα χρονια.

Για μεταχειρισμενο ειναι αλλη κουβεντα.

Δημοσ.

θα στο δωσουν .Για καινουρια αυτοκινητα εγκρινονται πιο ευκολα. Μου το χει πει αντιπροσωπεια και το χω διαπιστωσει κ γω ο ιδιος απο περιεργεια. Ενδεχεται να σου ζητησουν εγγυητη ομως.,αλλα δεν τρεχει και τπτ. Τυπικο ειναι

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, lele322 είπε

θα στο δωσουν .Για καινουρια αυτοκινητα εγκρινονται πιο ευκολα. Μου το χει πει αντιπροσωπεια και το χω διαπιστωσει κ γω ο ιδιος απο περιεργεια. Ενδεχεται να σου ζητησουν εγγυητη ομως.,αλλα δεν τρεχει και τπτ. Τυπικο ειναι

Εγγυητής = πληρωτής, αν δεν πληρώσει ο δανειολήπτης θα τα ζητήσουν από τον εγγυητή, συνεπώς κάθε άλλο εκτός από τυπικό είναι.

• Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εγγυητής = πληρωτής, αν δεν πληρώσει ο δανειολήπτης θα τα ζητήσουν από τον εγγυητή, συνεπώς κάθε άλλο εκτός από τυπικό είναι.

Ναι εννοω οτι δεν θα χρειαστει ουσιαστικα διοτι θα αποπληρωθει το δανειο απτον δανειοληπτη ,δεν θα ριξει κανονι. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kostakis81 είπε

μα φιλτατε ετσι ειναι το σωστο ξερεισ κνεναν πλουσιο να χαλαει απο τα λεφτα του ?ολοι δανεια παιρνουν και ασ εχουν το ποσο .

το να ξεμεινεισ απο ρευστοτητα ειναι το λαθος , 1ον κανεισ συναιτερο σου στο αγχος και την τραπεζα και 2ον εχεισ διαθεσιμο μετριτο για την οποια ευκαιρια παρουσιαστει 

Παλι λάθος έχεις. Αλλο να έχεις μια επιχείρηση που πας για να βγάλεις κέρδος και άλλο το αυτοκίνητο που μόλις το παιρνεις χάνεις 10% της αξίας του. 

1-Η τράπεζα δεν έχεις άγχος θα στα πάρει όπως και έχει. 

2-αμα δεν έχεις 12000 ευρώ άμεσα διαθέσιμα τι ευκαιρία να σου παρουσιαστεί; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mp123 είπε

Παλι λάθος έχεις. Αλλο να έχεις μια επιχείρηση που πας για να βγάλεις κέρδος και άλλο το αυτοκίνητο που μόλις το παιρνεις χάνεις 10% της αξίας του. 

1-Η τράπεζα δεν έχεις άγχος θα στα πάρει όπως και έχει. 

2-αμα δεν έχεις 12000 ευρώ άμεσα διαθέσιμα τι ευκαιρία να σου παρουσιαστεί; 

Φίλε δεν υπάρχει σωστό και λάθος

Είναι θέμα τρόπου σκέψεως αλλά άμα διαβάσεις το βιβλίο του Robert kiyiosaki (cash flow guardant) η πως μεγαλώνουν οι πλούσιοι τα παιδία τους και πως οι φτωχοί τότε θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ

Πάντως  όσους λεφτάδες γνωρίζω όλοι με δάνεια τα παίρνουν και τα λεφτά τα κρατανε

Δεν έχεις ακούσει που λένε cash is king ?

Καταρχήν συμφέρει λογιστικά

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Φίλε δεν υπάρχει σωστό και λάθος

Είναι θέμα τρόπου σκέψεως αλλά άμα διαβάσεις το βιβλίο του Robert kiyiosaki (cash flow guardant) η πως μεγαλώνουν οι πλούσιοι τα παιδία τους και πως οι φτωχοί τότε θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ

Πάντως  όσους λεφτάδες γνωρίζω όλοι με δάνεια τα παίρνουν και τα λεφτά τα κρατανε

Δεν έχεις ακούσει που λένε cash is king ?

Καταρχήν συμφέρει λογιστικά

ΟΚ εν μέρη έχεις κάποιο δίκιο. Αλλά στο ξαναλέω άλλο οι επιχείρισεις που πας να βγάλεις χρήμα άλλο η αγορα αυτοκινήτου. Μην τα μπερδεύουμε. 

Επειδή είμαστε κατά βάση φτωχοί καλό είναι να μην δανειζομαστε άσκοπα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostakis81 είπε

Επειδή τα έχουν μαύρα και το δάνειο είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να μην τους αρπάξουν.

Άλλο να εμφανίσεις 100Κ μπαμ και αλλά με δάνειο 5ετιας .. το 2ο περνάει προς το παρών κάτω από το ραντάρ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...