Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stefan123 είπε

Η αποψη μου ειναι να μην μπλεξεις με τραπεζες γιατι θα σου ρουφηξουν το αιμα οι βδελες...Αυτοκινητο μεχρι εκει που σηκωνει η τσεπη σου(καινουργιο η μεταχειρισμενο) γιατι οι καιροι ειναι πονηροι και το αυριο αβεβαιο...Και αν κατι παει στραβα θα μπλεξεις ασχημα σε σημειο να παρακαλας να σε παρει ο καλος θεουλης για να λυτρωθεις...Τωρα θα μου πεις,ποιος εισαι εσυ που τα λες αυτα.Ελα ντε,ποιος ειμαι?

god.png.f099fc8d92e0fae5132b7e0647cdf1f4.png

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, XronisR είπε

Εφοσον εχει βαλει σκοπο να παρει αμαξι,θα το παρει.

καλα θα κανει, αφου εχει και λεφτα.

αλλα θα συμφωνησω με τους υπολοιπους οτι εφοσον τα χει, και μαλιστα καλο ποσο, ειναι κριμα να μπλεξει με τραπεζες.

με 15.000 βρισκει αμαξαρες. αμα παει και σε ελαφρως μεταχειρισμενο παιζει να βρισκει και αυτο που θελει

Δημοσ.
12 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε

Οχι φυσικα. Οτι παιρνω το αποπληρωνω. Και το 1ο μου αυτοκινητο μολις τελειωσα το στρατο με δανειο το πηρα. Το δανεικ ειναι εργαλειο για να εξυπηρετηθείς, αρκει να πληρωνεις στην ωρα του. Πλεον τα στεγαστικα δανεια εχουν πολυ μεγαλα επιτοκια. Τα καταναλωτικα αυτοκινητων δεν γνωριζω που κυμαινονται

Ετσι ειναι φίλος. 

Αν εχεις σειρα στη ζωη σου ειναι εργαλείο το δανειο οπως και η πιστωτική 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, oikonikos είπε

Ετσι ειναι φίλος. 

Αν εχεις σειρα στη ζωη σου ειναι εργαλείο το δανειο οπως και η πιστωτική 

Η πιστωτική δεν εχει ουδεμιά σχεση με το δάνειο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Η πιστωτική δεν εχει ουδεμιά σχεση με το δάνειο

Το ιδιο και το αυτό. Απλα η πιστωτική ειναι ενα δανειο μεχρι 2000 ευρω το οποίο μαλιστα μπορεις να το αποπληρωνεις ατοκα(αν αγοραζεις με ατοκες δοσεις)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, oikonikos είπε

Το ιδιο και το αυτό. Απλα η πιστωτική ειναι ενα δανειο μεχρι 2000 ευρω το οποίο μαλιστα μπορεις να το αποπληρωνεις ατοκα(αν αγοραζεις με ατοκες δοσεις)

Απαντας μονος σου, για αυτο λεω δεν εχει καμια σχεση,

Δημοσ.

μια χαρα θα το παρεις, απο την τραπεζα που εχεις τις καταθεσεις.με οικειοθελης δεσμευση του ποσου.

φυσικα πρεπει να το αναφερεις στην αιτηση σου, και αν δεν στο δωσουν να τους εκφοβισεις οτι θα κανουν φτερα στη διπλα τραπεζα. ακομη και ως δανειο αυτοκινητου να μη εγκριθει μπορεις να ανεβασεις το οριο της καρτας σου μεχρι εκει..φυσικα παλι με δεσμευση του ποσου.

ακομη και αν τα κριτηρια της τραπεζας ειναι τοσο αυστηρα,σε καποια απο τις υπολοιπες δεν θα ειναι. δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να  μετακινεις τις καταθεσεις σου.

ειναι κακο καποιος να παρει δανειο και να αποπληρωνει απο τους τοκους των καταθεσεων; δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κατακριτεο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, bjj-p είπε

ειναι κακο καποιος να παρει δανειο και να αποπληρωνει απο τους τοκους των καταθεσεων; δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κατακριτεο.

Κακό δεν είναι, είναι όμως χαζό γιατί τα έξοδα και οι τόκοι που θα πληρώσει για το δάνειο είναι πολλαπλάσια από τους τόκους των καταθέσεων.

Υποθετικά πάντα όλα αυτά, γιατί ο ts είπε πως απλά είναι συνδικαιούχος σε κάποιο λογαριασμό με "πολλά λεφτά", δεν είπε πως είναι δικά του.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Συγνωμη αλλά δεν έχεις ιδέα. Με 0.4 % στις καταθέσεις τον χρόνο για να κάνεις αυτό πολύ λες θες 120000 καταθέσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Συγνωμη αλλά δεν έχεις ιδέα. Με 0.4 % στις καταθέσεις τον χρόνο για να κάνεις αυτό πολύ λες θες 120000 καταθέσεις. 

1.δεν ξερουμε το ποσο αλλα για να του εδωσαν αυξηση οριου  πολ/σια απο 1500, σιγουρα δεν ειναι αμελητεο.

2. ειπωθηκε οτι μπορει να πληρωνει. αν δεν μπορει στο μελλον, η τραπεζα εχει καλυψη.. το ποσο δεσμευμενο.

27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Κακό δεν είναι, είναι όμως χαζό γιατί τα έξοδα και οι τόκοι που θα πληρώσει για το δάνειο είναι πολλαπλάσια από τους τόκους των καταθέσεων.

Υποθετικά πάντα όλα αυτά, γιατί ο ts είπε πως απλά είναι συνδικαιούχος σε κάποιο λογαριασμό με "πολλά λεφτά", δεν είπε πως είναι δικά του.

3. Υποθετικα μιλουσα και εγω για οποιοδηποτε δανειο.το αν ειναι χαζο ή οχι δεν κρινεται απο 2 απολυτα νουμερα. αν υπαρχουν μεγαλες προθεσμιακες καταθεσεις που βγαζουν το ποσο των δοσεων ετησιως, γιατι οχι; ειναι λεφτα που καθονται στην τελικη...το αν θα μπορουσαν να επενδυθουν διαφορετικα ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bjj-p είπε

3. Υποθετικα μιλουσα και εγω για οποιοδηποτε δανειο.το αν ειναι χαζο ή οχι δεν κρινεται απο 2 απολυτα νουμερα. αν υπαρχουν μεγαλες προθεσμιακες καταθεσεις που βγαζουν το ποσο των δοσεων ετησιως, γιατι οχι; ειναι λεφτα που καθονται στην τελικη...το αν θα μπορουσαν να επενδυθουν διαφορετικα ειναι αλλο θεμα.

Το γιατί όχι στο εξήγησα, επειδή είναι ασύμφορο οικονομικά, τώρα αν δεν μπορείς (ή δεν θες) να το καταλάβεις άλλο αυτό.

Επίσης όταν λες "ειναι λεφτα που καθονται στην τελικη...", τι ακριβώς εννοείς? Αν ΔΕΝ τα χρησιμοποιήσει για αγορά αυτοκινήτου και προτιμήσει να πάρει δάνειο, πάλι δεν θα κάθονται στον προθεσμιακό λογαριασμό δίνοντας ψίχουλα?

Επίσης δεν έγραψα κάτι για το αν θα μπορούσαν να επενδυθούν διαφορετικά, οπότε είναι εντελώς άστοχο που το ανέφερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Georgis.georgiou είπε

Εγω εχω γυρω στις 14000 εκκαθαριστικο και θελω περιπου 12000 δανειο.Επισης υπαρχει και ενας πολυ μεγαλος καταθετικος

λογαριασμος που ειμαι συνδικαιούχος.φανταζομαι θα παιζει ρολο και αυτο;

Και για ποιο λόγο δεν ρωτάς στη τράπεζα σου από το να σου γράφει ο καθένας οτιδήποτε του κατέβει?  Δεν θα σου κοστίσει,  η αίτηση είναι δωρεάν και αν δεν εγκριθεί δεν χάνεις τίποτα.  Θα μάθεις επίσης τα τρέχον επιτόκια και την σχετική επιβάρυνση στο κεφάλαιο που θα πάρεις. 

Επεξ/σία από Diver_Gr
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς, αντί να ρωτήσει πρωτα σε αυτους που είναι αρμόδιοι για την περίπτωση του,ρωτά τους ειδικούς παντογνωστες του insomnia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...