Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Georgis.georgiou είπε

οχι δεν ειμαι παντρεμενος και σιγουρα δεν θα εχω προβλημα με την αποπληρωμη του,απλα θελω να ξερω τι εναλλακτικες 

εχω για να το παρω σιγουρα.

Για να καταλάβουμε. Πόσο κάνει το αυτοκίνητο  συνολικά; 

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Georgis.georgiou είπε

οχι δεν ειμαι παντρεμενος και σιγουρα δεν θα εχω προβλημα με την αποπληρωμη του,απλα θελω να ξερω τι εναλλακτικες 

εχω για να το παρω σιγουρα.

Ο μόνος λόγος που σε ρώτησα αν είσαι παντρεμένος είναι διότι θα μπορούσες να το αγοράσεις 50-50 με την γυναίκα σου (εάν το ήθελες φυσικά) και έτσι δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα με την χορήγηση του δανείου μιας και βλέπουν 2 εκκαθαριστικά. Επίσης, δεν ξέρω αν βοηθάει και σίγουρα δεν λέω πως είναι ο κανόνας -μιας και παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο- αλλά πριν 2 χρόνια (για αυτοκίνητο επίσης) η πιο "ελαστική" τράπεζα μαζί μου ήταν η Πειραιώς και η πιο "σφικτή" αντίστοιχα ήταν η Eurobank. Μίλησε με όσες περισσότερες τράπεζες μπορείς και καλή επιτυχία.

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Georgis.georgiou είπε

25000 περιπου

Να σου πω εγω τι θα έκανα έπειτα φυσικά από 9 αυτοκίνητα που έχω αλλάξει. 

Αμα εχεις 13000 ευρώ διαθέσιμα  αμέσα. Μάζεψε το πολυ αλλά 2000 και πήγαινε πάρε κάτι μάξιμουμ 15000 ολα τελειωμένο. Θα σου κάνουν καλητερη τιμη, θα έχεις άλλο αέρα στα μαγαζια που θα ψάχνεις. Ουτε δάνεια ούτε τίποτα. 400 ευρω δάνειο για σίδερα στον δρόμο όχι. 

• Like 4
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, l337 είπε

Ο μόνος λόγος που σε ρώτησα αν είσαι παντρεμένος είναι διότι θα μπορούσες να το αγοράσεις 50-50 με την γυναίκα σου (εάν το ήθελες φυσικά) και έτσι δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα με την χορήγηση του δανείου μιας και βλέπουν 2 εκκαθαριστικά. Επίσης, δεν ξέρω αν βοηθάει και σίγουρα δεν λέω πως είναι ο κανόνας -μιας και παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο- αλλά πριν 2 χρόνια (για αυτοκίνητο επίσης) η πιο "ελαστική" τράπεζα μαζί μου ήταν η Πειραιώς και η πιο "σφικτή" αντίστοιχα ήταν η Eurobank. Μίλησε με όσες περισσότερες τράπεζες μπορείς και καλή επιτυχία.

Θα παω αυριο και βλεπουμε..ευχαριστω παντως :) 

19 λεπτά πριν, mp123 είπε

Να σου πω εγω τι θα έκανα έπειτα φυσικά από 9 αυτοκίνητα που έχω αλλάξει. 

Αμα εχεις 13000 ευρώ διαθέσιμα  αμέσα. Μάζεψε το πολυ αλλά 2000 και πήγαινε πάρε κάτι μάξιμουμ 15000 ολα τελειωμένο. Θα σου κάνουν καλητερη τιμη, θα έχεις άλλο αέρα στα μαγαζια που θα ψάχνεις. Ουτε δάνεια ούτε τίποτα. 400 ευρω δάνειο για σίδερα στον δρόμο όχι. 

Θελω λιγο μεγαλυτερο αμαξι και εχω κολλησει ηδη οποτε δυσκολα αλλαζω γνωμη :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Georgis.georgiou είπε

καπως ετσι ναι

Σίγουρα έχεις ελπίδες και θεωρώ πως ακόμα κι αν το απορρίψει η τράπεζα, θα σου κάνει αντιπρόταση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgis.georgiou είπε

Οχι δεν πληρωνω ενοικιο,τα 14000 ειναι το ποσο του εκκαθαριστικου αρα καθαρα.Μπορω να δινω δοση 392 ευρω και ο μισθος μου ειναι λιγο λιγοτερο απο 1200.

Πολύ χλωμό να σου εγκριθεί δάνειο με δόση μεγαλύτερη από το 25% του εισοδήματος σου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lightsout είπε

Σίγουρα έχεις ελπίδες και θεωρώ πως ακόμα κι αν το απορρίψει η τράπεζα, θα σου κάνει αντιπρόταση.

Θα δουμε αυριο :P

3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Πολύ χλωμό να σου εγκριθεί δάνειο με δόση μεγαλύτερη από το 25% του εισοδήματος σου.

Θα δουμε..ελπιζω να παιξουν ρολο και οι καταθεσεις.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mp123 είπε

Θα σου κάνουν καλητερη τιμη, 

Δεν τους ενδιαφέρει εάν πληρώσεις μετρητά ή δάνειο. Τα ιδια λεφτά θα πάρουν τουλάχιστον αυτό μου έλεγαν όλοι εμένα όταν πήρα καινούργιο προ 10μηνου.

Και στα 22Κ αμάξι έπρεπε να δώσω στην 4ετια μαζί με τόκους έξοδα κτλπ αλλά 4500. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Georgis.georgiou είπε

Θα δουμε..ελπιζω να παιξουν ρολο και οι καταθεσεις.

Το έγραψα και πριν, οι καταθέσεις ΔΕΝ παίζουν ρόλο. :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Το έγραψα και πριν, οι καταθέσεις ΔΕΝ παίζουν ρόλο. :)

και για την πιστωτικη καρτα το ιδιο νομιζα αλλα τελικα επαιξαν μεγαλο ρολο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Georgis.georgiou είπε

και για την πιστωτικη καρτα το ιδιο νομιζα αλλα τελικα επαιξαν μεγαλο ρολο.

Αυτό που ακριβώς το στηρίζεις? Γνωρίζεις με κάποιο τρόπο τα κριτήρια που είχε αυτός που διεκπεραίωσε την αίτηση σου? Ή απλά το υποθέτεις επειδή εγκρίθηκε?

Πάντως μια και το ανέφερες η πιστωτική κάρτα είναι σαν να έχεις ήδη ένα δάνειο, και όταν ζητάς δάνειο ενώ έχεις ήδη πάρει άλλο είναι πιο δύσκολο να εγκριθεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αυτό που ακριβώς το στηρίζεις? Γνωρίζεις με κάποιο τρόπο τα κριτήρια που είχε αυτός που διεκπεραίωσε την αίτηση σου? Ή απλά το υποθέτεις επειδή εγκρίθηκε?

Πάντως μια και το ανέφερες η πιστωτική κάρτα είναι σαν να έχεις ήδη ένα δάνειο, και όταν ζητάς δάνειο ενώ έχεις ήδη πάρει άλλο είναι πιο δύσκολο να εγκριθεί.

Με το εισοδημα μου,τι πιστωτικο οριο πιστευεις οτι μπορει να πηρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...