Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να παρεις ενα δανειο να συμπληρωσεις με αυτα που εχεις αλλα να εισαι σιγουρος οτι μπορεις να το αποπληρωσεις οτι κι αν γινει δεν ειναι κακο ...

Τα δανεια απλα για ενα αυτοκινητο που δεν μπορουν καποιοι ουτε να συντηρησουν ειναι καταστροφη.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Georgis.georgiou είπε

Έχει κανείς  ιδέα για το τι προυποθέσεις χρειάζονται για δάνειο αυτοκινήτου;

Μία είναι η προϋπόθεση, να πιστέψει η τράπεζα πως είσαι σε θέση να μπορέσεις να αποπληρώσεις απρόσκοπτα το δάνειο που θα πάρεις.

Δημοσ.

Εγω εχω γυρω στις 14000 εκκαθαριστικο και θελω περιπου 12000 δανειο.Επισης υπαρχει και ενας πολυ μεγαλος καταθετικος

λογαριασμος που ειμαι συνδικαιούχος.φανταζομαι θα παιζει ρολο και αυτο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Georgis.georgiou είπε

Εγω εχω γυρω στις 14000 εκκαθαριστικο και θελω περιπου 12000 δανειο.Επισης υπαρχει και ενας πολυ μεγαλος καταθετικος

Υπαρχει περιπτωση να το παρεις αλλα να δωσεις 30% προκαταβολη  στο συνολο της αξιας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Georgis.georgiou είπε

Εγω εχω γυρω στις 14000 εκκαθαριστικο και θελω περιπου 12000 δανειο.

Στους πόσους μήνες αποπληρωμή το δάνειο;

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Georgis.georgiou είπε

Ο καταθετικός όχι, δεν παίζει κανένα ρόλο, αύριο μπορεί να έχει μηδενικό υπόλοιπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Georgis.georgiou είπε

Α)Θα δωσω περιπου αλλα τοσα χρηματα για την προκαταβολη. β)θελω για 36 μηνες. γ) Ειναι κλειστος προθεσμιακος ο λογαριασμος.

α) Πληρώνεις στο όνομα σου ενοίκιο; Αν ναι, πόσο;
β) Τα 14,000 είναι μικτά φαντάζομαι;

Επεξ/σία από l337
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Georgis.georgiou είπε

Α)Θα δωσω περιπου αλλα τοσα χρηματα για την προκαταβολη. β)θελω για 36 μηνες. γ) Ειναι κλειστος προθεσμιακος ο λογαριασμος.

12000 για 36 μηνες με επιτοκιο 11% δινουν 392 ευρω δοση .

Μπορεις ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

14000 για 36 μηνες με επιτοκιο 11% δινουν 392 ευρω δοση .

Μπορεις ?

Θα του το δώσουν μόνο αν έχει καθαρό εισόδημα πάνω από περίπου 1200 ευρώ το μήνα (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται μέσα στα 1200 ενοίκια και άλλα έξοδα).

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, l337 είπε

α) Πληρώνεις στο όνομα σου ενοίκιο; Αν ναι, πόσο;
β) Τα 14,000 είναι μικτά φαντάζομαι;

9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

12000 για 36 μηνες με επιτοκιο 11% δινουν 392 ευρω δοση .

Μπορεις ?

7 λεπτά πριν, l337 είπε

Θα του το δώσουν μόνο αν έχει καθαρό εισόδημα πάνω από περίπου 1200 ευρώ το μήνα (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται μέσα στα 1200 ενοίκια και άλλα έξοδα).

Οχι δεν πληρωνω ενοικιο,τα 14000 ειναι το ποσο του εκκαθαριστικου αρα καθαρα.Μπορω να δινω δοση 392 ευρω και ο μισθος μου ειναι λιγο λιγοτερο απο 1200.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Georgis.georgiou είπε

Οχι δεν πληρωνω ενοικιο,τα 14000 ειναι το ποσο του εκκαθαριστικου αρα καθαρα.Μπορω να δινω δοση 392 ευρω και ο μισθος μου ειναι λιγο λιγοτερο απο 1200.

Είσαι πολύ οριακά για να εγκριθεί το συγκεκριμένο δάνειο και στις δόσεις που θέλεις αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Δοκίμασε το και εύχομαι να πάνε όλα καλά!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, l337 είπε

Είσαι πολύ οριακά για να εγκριθεί το συγκεκριμένο δάνειο και στις δόσεις που θέλεις αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Δοκίμασε το και εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Σε ευχαριστω πολυ!Ξερεις μηπως τι παιζει με εγγυητες;μπορει να μπει φανταζομαι καποιος ε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Georgis.georgiou είπε

Σε ευχαριστω πολυ!Ξερεις μηπως τι παιζει με εγγυητες;μπορει να μπει φανταζομαι καποιος ε;

Μπορεί να μπει εγγυητής, ναι, αλλά προσωπικά πάντα κοίταζα να το αποφύγω. Δεν είσαι παντρεμένος φαντάζομαι;

Δημοσ.

οχι δεν ειμαι παντρεμενος και σιγουρα δεν θα εχω προβλημα με την αποπληρωμη του,απλα θελω να ξερω τι εναλλακτικες 

εχω για να το παρω σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...