Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτονοητο αλλα για να ρωταει μαλλον δεν μπορει αλοιως.

Μην το λες αυτό. Υπάρχουν πολλοί που π. χ έχουν 10000 ευρώ καβατζα και πάνε και παίρνουν αμαξια των 20 - 25000 με δόσεις.  Εγω αυτό λέω. Αν μπορεί να πάρει κάτι έστω μτχ σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να βαλει δάνειο. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Μην το λες αυτό. Υπάρχουν πολλοί που π. χ έχουν 10000 ευρώ καβατζα και πάνε και παίρνουν αμαξια των 20 - 25000 με δόσεις.  Εγω αυτό λέω. Αν μπορεί να πάρει κάτι έστω μτχ σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να βαλει δάνειο. 

Εχεις φοβια με τα δανεια;

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εσυ δεν εχεις;

Οχι φυσικα. Οτι παιρνω το αποπληρωνω. Και το 1ο μου αυτοκινητο μολις τελειωσα το στρατο με δανειο το πηρα. Το δανεικ ειναι εργαλειο για να εξυπηρετηθείς, αρκει να πληρωνεις στην ωρα του. Πλεον τα στεγαστικα δανεια εχουν πολυ μεγαλα επιτοκια. Τα καταναλωτικα αυτοκινητων δεν γνωριζω που κυμαινονται

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε

Εχεις φοβια με τα δανεια;

Πάρα πολύ. Κοιτάζω να ογοραζω με οτι χρήματα έχω. Η θα περιμένω ωσπου να μαζέψω. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πάρα πολύ. Κοιτάζω να ογοραζω με οτι χρήματα έχω. Η θα περιμένω ωσπου να μαζέψω. 

Και αντε για αυτοκινητο μαζευονται σιγα σιγα. Για σπιτι; παραλληλα με το ενοικιο; δυσκολευει εκει η κατασταση

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

Και αντε για αυτοκινητο μαζευονται σιγα σιγα. Για σπιτι; παραλληλα με το ενοικιο; δυσκολευει εκει η κατασταση

Δεν λέω πολλές φορές είναι απαραίτητο αλλά εκεί την πάτησαν οι περισσότεροι.

Ενώ είχαν κάποια χρήματα στην άκρη και μπορούσαν να πάρουν κάποιο μέτριο ήθελαν πολυτελείας σε ακριβό προάστιο και ψηλό όροφο και πήραν και μεγάλο δάνειο.Άλλος έχασε τη δουλειά άλλος παίρνει το 1/3 από όσα παίρνει και τώρα τι γίνεται;;;;

Το δάνειο κοκκίνησε δεν έχει να πληρώσει έχασε τον ύπνο του τον κυνηγά η εφορία οι τράπεζες κινδυνεύει να το χάσει μαζί με όσο έχει πληρώσει μέχρι σήμερα.

Οπότε να προσέχουμε.

• Like 9
Δημοσ.

Σε αυτα που εγραψες συμφωνω απολυτα. Γι'αυτο και πλεον οι τραπεζες ζητανε μεγαλύτερη προκαταβολη και υψηλοτερο εισοδημα. Καποτε εδιναν τα δανεια με το κιλο. Θυμαστε τις διαφημισεις με τα διακοποδανεια...

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν λέω πολλές φορές είναι απαραίτητο αλλά εκεί την πάτησαν οι περισσότεροι.

Ενώ είχαν κάποια χρήματα στην άκρη και μπορούσαν να πάρουν κάποιο μέτριο ήθελαν πολυτελείας σε ακριβό προάστιο και ψηλό όροφο και πήραν και μεγάλο δάνειο.Άλλος έχασε τη δουλειά άλλος παίρνει το 1/3 από όσα παίρνει και τώρα τι γίνεται;;;;

Το δάνειο κοκκίνησε δεν έχει να πληρώσει έχασε τον ύπνο του τον κυνηγά η εφορία οι τράπεζες κινδυνεύει να το χάσει μαζί με όσο έχει πληρώσει μέχρι σήμερα.

Οπότε να προσέχουμε.

Παππού ακριβώς όπως τα λες είναι. 

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

Σε αυτα που εγραψες συμφωνω απολυτα. Γι'αυτο και πλεον οι τραπεζες ζητανε μεγαλύτερη προκαταβολη και υψηλοτερο εισοδημα. Καποτε εδιναν τα δανεια με το κιλο. Θυμαστε τις διαφημισεις με τα διακοποδανεια...

100 δοσεις χωρις προκαταβολη εκαναν....

• Like 3
Δημοσ.

Πηρα εγω τελη Αυγουστου δανειο για αυτοκινητο.Παιζει ρολο το εκκαθαριστικο,η τελευταια μισθοδοσια αλλα και τι προκαταβολη θα δωσεις.Επισης μου ειπε ο πωλητης οτι η δοση πρεπει να βγαινει στο 20-25% του μισθου σου,δεν ξερω εαν ισχυει αυτο βεβαια.Μου ειπε οτι παιζει ρολο και ο εργοδοτης σου,ουτε αυτο δεν ξερω εαν ισχυει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...