Georgis.georgiou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Έχει κανείς ιδέα για το τι προυποθέσεις χρειάζονται για δάνειο αυτοκινήτου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Απο Τραπεζα εκκαθαριστικο πανω απο 12000 και καλο τελευταιο εξοφλητικο μισθοδοσιας ...Δυσκολα ομως δινουν.Εξαρταται και απο το ποσο που θελεις .
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 45 λεπτά πριν, mp123 είπε Καλό θα ήταν να το αποφύγεις το δανειο. Αυτονοητο αλλα για να ρωταει μαλλον δεν μπορει αλοιως. 2
mp123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτονοητο αλλα για να ρωταει μαλλον δεν μπορει αλοιως. Μην το λες αυτό. Υπάρχουν πολλοί που π. χ έχουν 10000 ευρώ καβατζα και πάνε και παίρνουν αμαξια των 20 - 25000 με δόσεις. Εγω αυτό λέω. Αν μπορεί να πάρει κάτι έστω μτχ σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να βαλει δάνειο. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από mp123 5
malmsteen1984 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε Μην το λες αυτό. Υπάρχουν πολλοί που π. χ έχουν 10000 ευρώ καβατζα και πάνε και παίρνουν αμαξια των 20 - 25000 με δόσεις. Εγω αυτό λέω. Αν μπορεί να πάρει κάτι έστω μτχ σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να βαλει δάνειο. Εχεις φοβια με τα δανεια; 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε Εχεις φοβια με τα δανεια; Εσυ δεν εχεις; 1 1
malmsteen1984 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εσυ δεν εχεις; Οχι φυσικα. Οτι παιρνω το αποπληρωνω. Και το 1ο μου αυτοκινητο μολις τελειωσα το στρατο με δανειο το πηρα. Το δανεικ ειναι εργαλειο για να εξυπηρετηθείς, αρκει να πληρωνεις στην ωρα του. Πλεον τα στεγαστικα δανεια εχουν πολυ μεγαλα επιτοκια. Τα καταναλωτικα αυτοκινητων δεν γνωριζω που κυμαινονται 4
mp123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε Εχεις φοβια με τα δανεια; Πάρα πολύ. Κοιτάζω να ογοραζω με οτι χρήματα έχω. Η θα περιμένω ωσπου να μαζέψω. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από mp123 3 3
malmsteen1984 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, mp123 είπε Πάρα πολύ. Κοιτάζω να ογοραζω με οτι χρήματα έχω. Η θα περιμένω ωσπου να μαζέψω. Και αντε για αυτοκινητο μαζευονται σιγα σιγα. Για σπιτι; παραλληλα με το ενοικιο; δυσκολευει εκει η κατασταση
papoys1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε Και αντε για αυτοκινητο μαζευονται σιγα σιγα. Για σπιτι; παραλληλα με το ενοικιο; δυσκολευει εκει η κατασταση Δεν λέω πολλές φορές είναι απαραίτητο αλλά εκεί την πάτησαν οι περισσότεροι. Ενώ είχαν κάποια χρήματα στην άκρη και μπορούσαν να πάρουν κάποιο μέτριο ήθελαν πολυτελείας σε ακριβό προάστιο και ψηλό όροφο και πήραν και μεγάλο δάνειο.Άλλος έχασε τη δουλειά άλλος παίρνει το 1/3 από όσα παίρνει και τώρα τι γίνεται;;;; Το δάνειο κοκκίνησε δεν έχει να πληρώσει έχασε τον ύπνο του τον κυνηγά η εφορία οι τράπεζες κινδυνεύει να το χάσει μαζί με όσο έχει πληρώσει μέχρι σήμερα. Οπότε να προσέχουμε. 9
malmsteen1984 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Σε αυτα που εγραψες συμφωνω απολυτα. Γι'αυτο και πλεον οι τραπεζες ζητανε μεγαλύτερη προκαταβολη και υψηλοτερο εισοδημα. Καποτε εδιναν τα δανεια με το κιλο. Θυμαστε τις διαφημισεις με τα διακοποδανεια... 4 1
mp123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 53 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δεν λέω πολλές φορές είναι απαραίτητο αλλά εκεί την πάτησαν οι περισσότεροι. Ενώ είχαν κάποια χρήματα στην άκρη και μπορούσαν να πάρουν κάποιο μέτριο ήθελαν πολυτελείας σε ακριβό προάστιο και ψηλό όροφο και πήραν και μεγάλο δάνειο.Άλλος έχασε τη δουλειά άλλος παίρνει το 1/3 από όσα παίρνει και τώρα τι γίνεται;;;; Το δάνειο κοκκίνησε δεν έχει να πληρώσει έχασε τον ύπνο του τον κυνηγά η εφορία οι τράπεζες κινδυνεύει να το χάσει μαζί με όσο έχει πληρώσει μέχρι σήμερα. Οπότε να προσέχουμε. Παππού ακριβώς όπως τα λες είναι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 55 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε Σε αυτα που εγραψες συμφωνω απολυτα. Γι'αυτο και πλεον οι τραπεζες ζητανε μεγαλύτερη προκαταβολη και υψηλοτερο εισοδημα. Καποτε εδιναν τα δανεια με το κιλο. Θυμαστε τις διαφημισεις με τα διακοποδανεια... 100 δοσεις χωρις προκαταβολη εκαναν.... 3
XronisR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Πηρα εγω τελη Αυγουστου δανειο για αυτοκινητο.Παιζει ρολο το εκκαθαριστικο,η τελευταια μισθοδοσια αλλα και τι προκαταβολη θα δωσεις.Επισης μου ειπε ο πωλητης οτι η δοση πρεπει να βγαινει στο 20-25% του μισθου σου,δεν ξερω εαν ισχυει αυτο βεβαια.Μου ειπε οτι παιζει ρολο και ο εργοδοτης σου,ουτε αυτο δεν ξερω εαν ισχυει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα