stefan123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, icsd08063 είπε Ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να σου απαντήσει αλλά όπως και να έχει, η δική μου εμπειρία είναι η εξής: Τα EcoContact 3 τα είχα από την μαμά του (μοντέλο 2009) μέχρι και άνοιξη 2016 με κάτι λιγότερο από 65,000 χλμ. Τα ελαστικά φαινόνταν ok και είχαν πολύ πέλμα ακόμη αλλά τα άκουγα συνεχώς να "τσιρίζουν" κατά το παρκάρισμα και σε μανούβρες με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Στο ΚΤΕΟ ποτέ δεν μου είπαν τίποτα μέχρι τότε. Πιστεύω ότι απλά "γέρασαν" και ήρθε η ώρα τους τότε μιας και το αμάξι πέρασε 4 χρόνια σε νησί (με ότι συνεπάγεται αυτό λόγω αλμύρας κτλ.). Τα άλλαξα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Στα συν ότι η Continental δίνει ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά δωρεάν οδική βοήθεια αν μείνεις για οποιοδήποτε λόγο από ελαστικό (ακόμη και λάστιχο να πάθεις ερχόνται και στο αλλάζουν που λέει ο λόγος). Μετα απο 7 χρονια κ 65000 χιλιομετρα θα ειχαν γινει σαν ξυλο...Σε βρεγμενο δεν εκανες τσουληθρα?Δεν ξερω αν ειναι σωστο να μενουν πανω τοσα χρονια...Και για την δικη σου ασφαλεια κ για των αλλων... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα