TheTourist098 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Καμια φυσιολογική εταιρεία δεν θα κινηθεί νόμικα με έξοδα 1000+ για να διεκδικήσει πρόστιμο 187 ευρώ απο εναν καταναλωτή.Αν γινόταν αυτό θα είχαν μπει μέσα σε πάρα πολλές περιπτώσεις ατόμων πού άλλαξαν κανονικά εταιρεία και απλα αγνόησαν τον πρώην πάροχο τους.. Δεν υπερασπιζομαι τους απατεώνες στα τηλέφωνα απλα μου φαίνεται παράλογο να κάνουν κάτι τέτοιο 1
prometheas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, Dr4In είπε Οποτε θα παω να πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο, εχω προθεσμια μεχρι τελη Οκτωμβριου, και αν δεν καταφερω να μου το κοψουν αρκετα το κοστος, θα περιμενω να μου τα ζητησουν ειτε με τηλεφωνημα πρωτα ειτε με καποιο εξωδικο εφοσον δεν θα το χρεωθω και αυτο, μονο τοτε θα πληρωσω. Δεν εχω καποιο κερδος στον ΟΤΕ ουσιαστικα, πληρωνα 27€ στην Vodafone για VDSL και στον OTE θα πληρωνω 32€ η κυρια διαφορα ειναι οτι θα μας βαζει 120 λεπτα προς ολους σε 2 νουμερα καθε μηνα που σε χρηματα μεταφραζετε τουλαχιστον 10€ καθε μηνα σε μοναδες.. Αυτος ηταν ο λογος που τον επελεξα και για την σταθεροτητα τους στο internet σε σχεση με αλλους παροχους.. Δεν είμαι σίγουρος οτι κερδίζεις κάτι πραγματικά. Μην ξεχνάς οτι στα δύο καρτοκινητά στα οποία θα σου αποδίδονται 120 λεπτά το μήνα θα πρέπει και εσύ να βάζεις τουλάχιστον 5 Ευρώ ανά δίμηνο στο καθένα ώστε να παραμένουν ενεργά. Σύν την διαφορά των 5 Ευρώ στο πάγιο (από 27 σε 32) 7 ώρες πριν, TheTourist098 είπε Καμια φυσιολογική εταιρεία δεν θα κινηθεί νόμικα με έξοδα 1000+ για να διεκδικήσει πρόστιμο 187 ευρώ απο εναν καταναλωτή.Αν γινόταν αυτό θα είχαν μπει μέσα σε πάρα πολλές περιπτώσεις ατόμων πού άλλαξαν κανονικά εταιρεία και απλα αγνόησαν τον πρώην πάροχο τους.. Δεν υπερασπιζομαι τους απατεώνες στα τηλέφωνα απλα μου φαίνεται παράλογο να κάνουν κάτι τέτοιο Η Vodafone έχει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο νομικό τμήμα . Δεν πληρώνει ξεχωριστά δικηγόρους ανά περίπτωση. Επίσης τα έξοδα των εξωδίκων προστίθενται στο χρέος του πελάτη Πλέον δεν τις αφήνουν αυτές τις υποθέσεις ακριβώς; γιατί οι μπαταχτσήδες έχουν αυξηθεί πολύ... 1
james01gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, TheTourist098 είπε Καμια φυσιολογική εταιρεία δεν θα κινηθεί νόμικα με έξοδα 1000+ για να διεκδικήσει πρόστιμο 187 ευρώ απο εναν καταναλωτή.Αν γινόταν αυτό θα είχαν μπει μέσα σε πάρα πολλές περιπτώσεις ατόμων πού άλλαξαν κανονικά εταιρεία και απλα αγνόησαν τον πρώην πάροχο τους.. Δεν υπερασπιζομαι τους απατεώνες στα τηλέφωνα απλα μου φαίνεται παράλογο να κάνουν κάτι τέτοιο Λογικά ναι. Αν όμως μαζέψουν πολλές οφειλές κάποια στιγμή η θα τις διαγράψουν η θα τις κυνηγήσουν. Μπορούν να τις πουλήσουν πακέτο σε μια εισπρακτική και να σε κυνηγάει αυτή. 1
zebras84 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Κι εγώ κάπως έτσι "πάτησα" με την Wind να επιμένει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσω τίποτα στην Cyta γιατί πάει για φούντο. Βέβαια να πω την αλήθεια κερδίζω κάποια χρήματα το μήνα από τη διαφορά αλλά πριν λίγο καιρό με πήραν εκ μέρους της Cyta και μου βγαλανε ένα φασούλι γύρω στα 170 ευρώ. Εγώ το έπαιξα Κινέζος για αρχή αλλά προβλέπω να έχω τα ίδια με τον φίλο που άνοιξε το νήμα. Σκέφτομαι να κάνω διακανονισμό με κανένα 10ρικο το μήνα και να ξεμπερδεψω αλλά όλο ακούω ότι η cyta θα αποχωρήσει από την Ελλάδα σύντομα και το ξανασκέφτομαι....
Dr_73 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Στις 8/10/2018 στις 6:45 ΜΜ, Dr4In είπε οταν μου το ειπε και ο OTE ψαρωσα, που να το περιμενα οτι ειναι απατεωνες και αυτοι.. Πες μου ότι κάνεις πλάκα.
OnePlus6T Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, zebras84 είπε Κι εγώ κάπως έτσι "πάτησα" με την Wind να επιμένει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσω τίποτα στην Cyta γιατί πάει για φούντο. Βέβαια να πω την αλήθεια κερδίζω κάποια χρήματα το μήνα από τη διαφορά αλλά πριν λίγο καιρό με πήραν εκ μέρους της Cyta και μου βγαλανε ένα φασούλι γύρω στα 170 ευρώ. Εγώ το έπαιξα Κινέζος για αρχή αλλά προβλέπω να έχω τα ίδια με τον φίλο που άνοιξε το νήμα. Σκέφτομαι να κάνω διακανονισμό με κανένα 10ρικο το μήνα και να ξεμπερδεψω αλλά όλο ακούω ότι η cyta θα αποχωρήσει από την Ελλάδα σύντομα και το ξανασκέφτομαι.... Έτσι σκέφτηκαν πολλοί Έλληνες ότι θα πάμε στη δραχμή και θα σβήσουν τα χρέη τους το 2015. Τώρα πληρώνουν και τις προσαυξήσεις.
afm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, zebras84 είπε ... αλλά όλο ακούω ότι η cyta θα αποχωρήσει από την Ελλάδα σύντομα και το ξανασκέφτομαι.... Η Cyta αποχώρησε από την Ελλάδα αλλά το "χαρτοφυλάκιο¨της το αγόρασε η Vodafone. Οπότε θα έχεις να κάνεις με την Vodafone. 1
spyros007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρις να ειμαι υπερ αυτων που αθετούν την υπογραφη τούς ρωταω το εξής.Εχει υποπέσει στην αντίληψη σας να εχει καταδικαστεί κάποιος απο δικαστηριο η να του εχει γινει κατάσχεση για χρεη απο αθέτηση συμβολαίου.Γιατι εγω πέρα απο εκφοβισμούς δεν γνωρίζω κατι αλλο και αναρωτιέμαι γιατί.Δεν προτρεπω κανεναν να γινει μπαταχτσης απλα αναρωτιεμαι αν ολη αυτη η ιστορια εχει καποια νομικη βαση η απλώς στηρίζετε στη λογικη του οσα αρπάξουμε. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από spyros007
Dinoel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, spyros007 είπε Χωρις να ειμαι υπερ αυτων που αθετούν την υπογραφη τούς ρωταω το εξής.Εχει υποπέσει στην αντίληψη σας να εχει καταδικαστεί κάποιος απο δικαστηριο η να του εχει γινει κατάσχεση για χρεη απο αθέτηση συμβολαίου.Γιατι εγω πέρα απο εκφοβισμούς δεν γνωρίζω κατι αλλο και αναρωτιέμαι γιατί.Δεν προτρεπω κανεναν να γινει μπαταχτσης απλα αναρωτιεμαι αν ολη αυτη η ιστορια εχει καποια νομικη βαση η απλώς στηρίζετε στη λογικη του οσα αρπάξουμε. ότι και να ισχύει, γιατί να το σκεφτείς έτσι? έχεις υπογράψει κάτι με κάποιους όρους, από την στιγμή που αθετείς την υπογραφή σου δεν μπορείς να σκέφτεσαι αν θα με κυνηγήσουν ή όχι. @Dr4In δεν σε παίρνει ο ίδιος ο ΟΤΕ τηλέφωνο για προσφορά πάντα. Υπάρχουν εταιρείες που κάνουν αυτήν την δουλειά, μπορεί ο ένας εργαζόμενος να παίρνει για λογαριασμό του ΟΤΕ και ο δίπλα να παίρνει για την vodafone, το ότι σου είπε η cyta πάει για κλείσιμο μην πληρώνεις, είναι καθαρά δικιά σου ευθύνη που τον πίστεψες. Αν σου πω π.χ. ότι η Εθνική τράπεζα κλείνει μην πληρώνεις την πιστωτική σου θα με πιστέψεις?. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Dinoel 1
toyo73 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Ξερει κανεις εαν μια εταιρεια δεν απαιτηση το ποσο, η απαιτηση με απλο τροπο τηλεφωνα κτλ, χωρις εξωδικα-μυνησεις κ.α, μετα απο ποσα χρονια παραγραφεται, βαση νομου.Π.χ 5 ετη. Η μπορει να το θυμηθουνε μετα απο 10-15 χρονια, η μετα απο 7 γενιες. Τι ισχυει.
spyros007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2018 στις 9:13 ΠΜ, Dinoel είπε ότι και να ισχύει, γιατί να το σκεφτείς έτσι? έχεις υπογράψει κάτι με κάποιους όρους, από την στιγμή που αθετείς την υπογραφή σου δεν μπορείς να σκέφτεσαι αν θα με κυνηγήσουν ή όχι. @Dr4In δεν σε παίρνει ο ίδιος ο ΟΤΕ τηλέφωνο για προσφορά πάντα. Υπάρχουν εταιρείες που κάνουν αυτήν την δουλειά, μπορεί ο ένας εργαζόμενος να παίρνει για λογαριασμό του ΟΤΕ και ο δίπλα να παίρνει για την vodafone, το ότι σου είπε η cyta πάει για κλείσιμο μην πληρώνεις, είναι καθαρά δικιά σου ευθύνη που τον πίστεψες. Αν σου πω π.χ. ότι η Εθνική τράπεζα κλείνει μην πληρώνεις την πιστωτική σου θα με πιστέψεις?. Μαζι σου ειμαι φιλε μου και δεν θα σε πιστεψω εκτος αν κλείνει πραγματικα.Εσενα ομως δεν σου κανει εντυπωση το γεγονός οτι ενω ολοι μιλάμε για ομαδικές αγωγές δεν υπάρχει μια γνωστη περίπτωση καταδικαστικής απόφασης απο δικαστήριο? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από spyros007
Dinoel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, spyros007 είπε Μαζι σου ειμαι φιλε μου και δεν θα σε πιστεψω εκτος αν κλείνει πραγματικα.Εσενα ομως δεν σου κανει εντυπωση το γεγονός οτι ενω ολοι μιλάμε για ομαδικές αγωγές δεν υπάρχει μια γνωστη περίπτωση καταδικαστικής απόφασης απο δικαστήριο? κοίταξε να δεις, είσαι μαγαζί και δεν πληρώνεις τα χρωστούμενα σε έναν προμηθευτή σου γιατί άλλαξες σε άλλον, υπάρχουν πολλοί που το κάνουν και θα το κάνουν. Αν πας με αυτό το σκεπτικό οκ δεν είσαι ο μόνος και μπορείς να πεις αφήνω χρωστούμενα στην COSMOTE και δεν ξανά γυρνάω. Όσο αφορά αποφάσεις δικαστηρίου, δεν γνωρίζω τι γίνεται και πως.
geo9419 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Γνώμη μου ειναι να πληρώσεις μονο το ποσό που οφείλεις και οχι το χαράτσι τους. Κακως δεν ρώτησες καποιον οπως τώρα εαν επρεπε να σπασεις προωρα το συμβολαιο και εμπιστευτηκες πωλητή . Δεν μπορούν να σου κανουν σχεδον τιποτα γιατί το ποσό ειναι πολύ μικρό. Για αυτό και φτιαχνουν των Τειρεσία τηλεπικοινωνιων γιατί δεν μπορούν να κυνηγάνε αυτούς που αφηνουν απληρωτους λογαριασμούς. Απο την στιγμή που θα ερθει το εξωδικο ξεκιναει και η πενταετία παραγραφής. Εφοσον δεν εχεις τιποτα σημαντικό στο όνομα σου δεν υπαρχει λόγως να φοβάσαι. 1
Dr4In Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω παιδια πληρωσα τον λογαριασμο μου τον τελευταιο, το χαρατσι που μου βαλανε δεν το πληρωσα, γιατι δεν με εχουν παρει καν τηλεφωνο, αλλα και επειδη δεν το θεωρω σωστο, αν θελουν να πληρωσω χαρατσι να πληρωσω 20-30-40-50€ οχι 150-160 που ζητανε, η να με ξανα παρουν πελατη πολυ απλα και να μην πληρωσω τιποτα. Η συμβουλη μου γενικα ειναι οταν σας παιρνουν για προσφορες και σας ηχογραφουν να ζητατε την αδεια για να κανετε το ιδιο για να μην την πατατε οπως εγω. Ζητησα απο τον ΟΤΕ την ηχογραφηση και μου ζητησαν παρα πολλα και καθε φορα ζηταγαν και απο κατι καινουργιο γιατι δεν θελουν πραγματικα να σου δωσουν το ηχογραφημενο. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Dr4In
tzehos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Το συμβόλαιο που είχες σε ισχύ είναι υπογεγραμμένο από εσένα τον ίδιο ή έγινε με τηλεφωνική επικοινωνία η επέκταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα