Dr4In Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, σημερα μου ηρθε και ο τελευταιος λογαριασμος απο Vodafone και μου εχει χρεωση 187,53€ επειδη διεκοψα το συμβολαιο και πηγα στον ΟΤΕ, το θεμα ειναι οτι οταν με πηρε τηλεφωνο ο ΟΤΕ να μου κανει προσφορα με διαβεβαιωσαν μεσω τηλεφωνου οτι δεν προκειται να πληρωσω κατι εφοσον δεν εχω οφειλες κλπ, διοτι ειμαστε σε ελευθερη αγορα και αλλα τετοια που με επεισαν εν τελη να κανω την νεα συνδεση στον ΟΤΕ.. Τωρα τι μπορω να κανω, πρεπει αναγκαστικα να τα πληρωσω αυτα τα λεφτα στην Vodafone? Αν δεν τα πληρωσω τι θα γινει? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Dr4In
panoc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Dr4In είπε με διαβεβαιωσαν μεσω τηλεφωνου οτι δεν προκειται να πληρωσω κατι εφοσον δεν εχω οφειλες κλπ, διοτι ειμαστε σε ελευθερη αγορα και αλλα τετοια Απλα "εφαγες" το παραμυθι για να σε τραβηξουν... Εαν βρισκοσουν σε συμβολαιο που δεν εχει ληξει, που πιθανοττα βρισκοσουν, τοτε οντως η vodafone εχει δικιο που ζηταει τελη προωρης διακοπης. 3
Dr4In Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Συμφωνα με τα παλαια δεδομενα ναι εχει δικιο που ζηταει τελος διακοπης συμβολαιου, μου το ειχε κανει και η Fortnet παλιοτερα στις ποιο καλες εποχες. Η υπαλληλος του ΟΤΕ μου ειχε πει παρολα αυτα οτι λογο της κρισης δεν μπορουν να αναγκαζουν και να δεσμευουν τους πελατες σε ενα συμβολαιο που πλεον τους ειναι ασυμφορο, και αυτος ηταν και ο λογος που με επεισε εν τελη και εκανα μεταφορα στον ΟΤΕ. Μπορω να ξανα κανω επανασυνδεση στην Vodafone για να το γλυτωσω, η θα μου τα φορτωσει ο ΟΤΕ μετα?
panoc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dr4In είπε Η υπαλληλος του ΟΤΕ μου ειχε πει παρολα αυτα οτι λογο της κρισης δεν μπορουν να αναγκαζουν και να δεσμευουν τους πελατες σε ενα συμβολαιο που πλεον τους ειναι ασυμφορο, και αυτος ηταν και ο λογος που με επεισε εν τελη και εκανα μεταφορα στον ΟΤΕ. Oπως ειπα : παραμυθι. 1 λεπτό πριν, Dr4In είπε Μπορω να ξανα κανω επανασυνδεση στην Vodafone για να το γλυτωσω, η θα μου τα φορτωσει ο ΟΤΕ μετα? Δε ξερω τι γινεται με την υπαναχωρηση τους τελευταιους μηνες, νομιζω ομως οτι πλεον δε μπορεις.
Dr4In Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τραγικες καταστασεις αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται, εν το μεταξυ η κληση ηχογραφουταν οταν με πηρε ο ΟΤΕ λογικα, δεν θεωρειτε εξαπατηση ειδικοτερα οταν υπαρχουν και στοιχεια? Επισης στην περιπτωση που δεν το πληρωσω γνωριζει καποιος εαν κανουν κατι για να σε κυνηγισουν? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Dr4In
takoulou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.. Εφοσον δεν θα πληρωσεις τον λογαριασμο θα σου κανουν καταγγελια για την μη πληρωμη... Θα σου στειλουν εξωδικο και θα σου λενε να το πληρωσεις.. Μπορει να σε χρεωσουν και το εξωδικο που θα σου στειλουν.... Καλυτερα να βρεις μια φορμουλα να το πληρωσεις... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από takoulou
deesnider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Αν δεν ήταν νομικά καλυμμένος ο κάθε provider, να αξιώνει «αποζημίωση» για πρόωρη διακοπή συμβολαίου, δε θα είχε λόγο ύπαρξης το συμβόλαιο. Ασχέτως αν «πονάει» , έχουν δίκιο οι εταιρείες να χρεώνουν για πρόωρες διακοπές συμβολαίων. Δε φαντάζεσαι το πόσες φορές έχω ξεφορτώσει μπινελίκια σε εκπροσώπους εταιρειών, για τα παραμύθια που ξεφουρνίζουν προκειμένου να πείσουν ότι δεν υπάρχουν επιπτώσεις από τη διακοπή τού συμβολαίου. «Λόγω ...κρίσης» , λέει! Ανεύθυνα ζώα που πετάνε εξυπνάδες εκ τού ασφαλούς! Λες και θα σού πληρώσουν αυτοί το πρόστιμο όταν έρθει η ώρα... 5
Dr.Tesla Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Να υποθέσω πως η κλήση για την προσφορά έχει γίνει από προσωπικό κινητό τηλέφωνο ή ανεξάρτητο τηλεφωνικό κέντρο , και όχι επίσημα από το 13888 έτσι;
KoreanW Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Dr4In said: Η υπαλληλος του ΟΤΕ μου ειχε πει παρολα αυτα οτι λογο της κρισης δεν μπορουν να αναγκαζουν και να δεσμευουν τους πελατες σε ενα συμβολαιο που πλεον τους ειναι ασυμφορο Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! LOL Φίλε μου δε σε κοροϊδεύω εσένα, πραγματικά σου συμπαρίσταμαι, και είναι απίθανο το κάθε παραμύθι που πλέον ξεφουρνίζουν, αλλά το συγκεκριμένο παραμύθι έχει και ιστορία κανονική... Λοιπόν αυτό λέγεται αλητεία και θέλουν ένα βρωμόξυλο όλοι αυτοί, και εμένα με έχουν πάρει και μου έχουν πει τα ίδια και όταν τους αντέκρουσα πουλάγαν και εκδούλευση δυστυχώς την πάτησες και η VF έχει δίκιο που σου ζητάει την εξόφληση της ποινής πρόωρης διακοπής, το αν την πληρώσεις εσύ είναι άλλο θέμα... Για ξεκίνα και μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ, όχι ότι θα κερδίσεις άμεσα κάτι, αλλά αν στο τέλος έβλεπαν πολλές καταγγελίες ίσως τότε μόνον γινόταν κάτι... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW
Dr4In Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε Να υποθέσω πως η κλήση για την προσφορά έχει γίνει από προσωπικό κινητό τηλέφωνο ή ανεξάρτητο τηλεφωνικό κέντρο , και όχι επίσημα από το 13888 έτσι; Εχω 2 κλησεις απο 13888 ισως ηταν η μια απο αυτες που μου ειπαν το παραμυθι.. Παντως παιδια πολλοι μου λενε να μην πληρωσω τιποτα, και το μονο που κανουν ειναι να σε ζαλιζουν να τα πληρωσεις, σου στελνουν και γραμμα απο δικηγορο, αλλα δεν μπορουν να σου κανουν κατι, απλα μου λενε δεν θα μπορω να ξανα παω σε Vodafone εαν δεν πληρωσω το ποσο, ισχυει αυτο η θα μπλεξω με δικαστηρια κλπ?
thleorasakias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Dr4In είπε Εχω 2 κλησεις απο 13888 ισως ηταν η μια απο αυτες που μου ειπαν το παραμυθι.. Παντως παιδια πολλοι μου λενε να μην πληρωσω τιποτα, και το μονο που κανουν ειναι να σε ζαλιζουν να τα πληρωσεις, σου στελνουν και γραμμα απο δικηγορο, αλλα δεν μπορουν να σου κανουν κατι, απλα μου λενε δεν θα μπορω να ξανα παω σε Vodafone εαν δεν πληρωσω το ποσο, ισχυει αυτο η θα μπλεξω με δικαστηρια κλπ? Θα μπλεξεις συνηθως μετα το εξωδικο το πανε δικαστικως και σου ερχεται νεο χαρτι με τα δικαστικα εξοδα και το ποσο εξοφλησης θα παει στο 500αρικο και βαλε.....μετα πανε για κατασχεση εαν δεν κανεις τιποτα.... 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Dr4In είπε Εχω 2 κλησεις απο 13888 ισως ηταν η μια απο αυτες που μου ειπαν το παραμυθι.. Παντως παιδια πολλοι μου λενε να μην πληρωσω τιποτα, και το μονο που κανουν ειναι να σε ζαλιζουν να τα πληρωσεις, σου στελνουν και γραμμα απο δικηγορο, αλλα δεν μπορουν να σου κανουν κατι, απλα μου λενε δεν θα μπορω να ξανα παω σε Vodafone εαν δεν πληρωσω το ποσο, ισχυει αυτο η θα μπλεξω με δικαστηρια κλπ? Την επόμενη φορά που θα θέλεις να αλλάξεις εταιρία, πολύ πιθανών να σου ζητήσουν κάποια προκαταβολή - εγγύηση για να αλλάξεις εταιρία
Dr4In Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Εκανα καταγγελια στην EETT και βλεπουμε, και στις 2 εταιρειες πρεπει να κανω κανονικα, στον ΟΤΕ γιατι με εξαπατησε, και στην Vodafone γιατι δεν με προειδοποιησε. Στο παρελθον που ειχα κανει αιτηση ξανα στον ΟΤΕ με πηρε η Vodafone να ρωτησει τον λογο που φευγω, και εκανε καλυτερη προσφορα και παρεμεινα, αυτη την φορα δεν πηρε ουτε για το ενα ουτε για το αλλο.
chsam Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω ημουν cyta και πηγα cosmote αλλα εκανα χρηση δικαιωματος υπαναχωρησης σε 14 μερες και φυσικα εφυγα παλι πισω στην cyta χωρις ποινες.Αλλα αν θυμαμαι καλα, και στον πρωτο λογαριασμο ειχε κατι ψιλα γραμματα που ελεγαν οτι ειχα δικαιωμα καταγγελιας συμβασης μεχρι ενα μηνα απο την ημερομηνια του λογαριασμου... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από chsam
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, Dr4In είπε Εκανα καταγγελια στην EETT και βλεπουμε, και στις 2 εταιρειες πρεπει να κανω κανονικα, στον ΟΤΕ γιατι με εξαπατησε, και στην Vodafone γιατι δεν με προειδοποιησε. Στο παρελθον που ειχα κανει αιτηση ξανα στον ΟΤΕ με πηρε η Vodafone να ρωτησει τον λογο που φευγω, και εκανε καλυτερη προσφορα και παρεμεινα, αυτη την φορα δεν πηρε ουτε για το ενα ουτε για το αλλο. Δεν είναι υποχρεωμένη να σε ειδοποίηση η Vodafone ειδικά με το gdpr η cosmote (και όλες οι εταιρίες) προχωράνε την αίτηση συνήθως αφού περάσουν οι 14 μέρες που έχεις δικαίωμα για υπό αναχώρηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα