katrimanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) επειδή αυριο θα πουλησω την καρτα γραφικων μου σε ένα παιδι. πια εινε τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω για να βαλω σαν κυρια καρτα γραφικων στον υπολογιστη μου την ενσωματωμενη καρτα γραφικων του 4770κ; HD4600 GPU gaming πια βηματα πρεπει να ακολουθησω ένα προς ενα; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από katrimanos
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, katrimanos είπε επειδή αυριο θα πουλησω την καρτα γραφικων μου σε ένα παιδι. πια εινε τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω για να βαλω σαν κυρια καρτα γραφικων στον υπολογιστη μου την ενσωματωμενη καρτα γραφικων του 4770κ; HD4600 GPU gaming πια βηματα πρεπει να ακολουθησω ένα προς ενα; Όταν βγάλεις την κάρτα που έχεις επάνω, συνδέεις το καλώδιο της οθόνης σου πάνω στην έξοδο γραφικών της μητρικής bootaris και είσαι έτοιμος (πριν βγάλεις την παλιά κάρτα απλά κάνε κατάργηση τους οδηγούς της κάρτας που έχεις τώρα)
katrimanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) να μην παω δηλάδη μεσα από το bios? για να ενεργοποιησω την καρτα γραφικων?δεν γινετε με αυτόν τον τροπο? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από katrimanos
Sange Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1.πριν κάνεις κάτι οτιδήποτε δες το manual της cpu σου. 2. απ εγκατέστησε του drivers. της παλιάς κάρτας . 3. δες κάποιο βίντεο το πως. 4. από το bios πρέπει να το ορίσεις 5. μετά κάνεις εγκαταστήσει τους driver της ενσωματωμένη κάρτας.
katrimanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καταλαβα και τους driver της ενσωματωμένη κάρτας από που θα τους κατεβασω? για ορισω την καρτα του cpu σαν default πρεπει ηδη να εχω βγαλει την καρτα γραφικων που εχω? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από katrimanos
Sange Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, katrimanos είπε καταλαβα και τους driver της ενσωματωμένη κάρτας από που θα τους κατεβασω? για ορισω την καρτα του cpu σαν default πρεπει ηδη να εχω βγαλει την καρτα γραφικων που εχω? 1.Downloads for Intel® HD Graphics 4600 2.ΝΑΙ!!!
katrimanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 επειδή δεν εχω το manual από που μπορω να το κατεβασω;
Sange Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Στο λινκ Link που έχει στην επάνω απάντηση. Κανε αναζήτηση Googlee!!
katrimanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 το manual το διαβασα οποτε σαν πρωτα βηματα βγαζω την καρτα κανω ανεργοποιηση τους drivers και μετα παω στο bios με βαση το μανουαλ λεει a από εδώ αφου εχω βγαλει την καρτα τι ρυθμισεις πειραζω;; και κατι ακομα την οθονη δεν την εχω συνδεσει στην μητρικη μου αλλα χωρις hdmi την εχω συνδεσει στο σλοτ της καρτα γραφικων μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα