aimon1989 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά έχω αυτό εδώ το κουτί και προσπαθώ να ανοίξω το μπροστινό panel για να καθαρίσω τα ανεμιστηράκια καλά αλλά δεν μπορώ με τίποτα. Το έχει κάποιος άλλος επίσης;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δεν το έχω αλλά υποθέτω ότι όλα το ίδιο ανοίγουν. Κοίταξε από μέσα. Λογικά έχει μεταλλικά πιαστράκια που θέλουν σπρώξιμο. Μετά το τραβάς από μπροστά το panel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aimon1989 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Resolved. στο 3:50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Α επίσης συμβουλή: Αν θες να καθαρίζεις το φίλτρο που έχει το μπροστινό panel, προσπάθησε να το κάνεις χωρίς να βγάζεις το μεταλλικό πλέγμα. Ok, αν βγει, γίνεται παιχνιδάκι το καθάρισμα, αλλά ο λόγος που σου το λέω είναι ότι τα "πιαστράκια" του πλέγματος με το βάλε-βγάλε σπάνε... Εμένα ας πούμε μου έχουν σπάσει 2 και πλέον δεν το βγάζω. Κατά τ' άλλα, μια χαρά το κουτί. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από GiOrGoSk21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aimon1989 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα και καλη εβδομάδα! Ετσι το καθαριζα μεχρι τωρα αλλα βλεπω οτι μαζευει πολυ πραγμα, εχω 2 γατες σπίτι οπότε.. αλλα θα το προσπαθήσω να το κανω πολυ απαλα! Σε ευχαριστώ πολυ @GiOrGoSk21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα