splanis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε Πιο κάτω από αυτό σου δείχνει και τα διαθέσιμα πακέτα. Εκεί σου βγάζει για VDSL ή μόνο για ADSL έως 24; και τα vdsl
infin1tyGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Άρα από καμπίνα. Το κακό είναι ότι από καμπίνα παίρνει χονδρική από ΟΤΕ, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 50/5 Mbps, και όχι 50/10 που δίνει από Α/Κ.
Dr.Tesla Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, splanis είπε αν εχεις τις γνωσεις και την ορεξη εξησε μου για το dslam να φανω και γω οτι ξερω οταν μιλησω http://fttxgr.eu/map για αρχή μπαίνεις εδώ και βρίσκεις την περιοχή σου. Βλέπεις ποια καμπίνα είναι πιο κοντά και λογικά παίρνεις από αυτή... Το dslam είναι το αστικό κέντρο διαμοιρασμού από το οποίο παίρνουμε internet στις adsl (και όσοι είναι πολύ κοντά vdsl) . Απλά ένας κόμβος μεγαλύτερος από τα καφάο κοντά στα σπίτια. Με τις καινούριες καμπίνες του ΟΤΕ VF Wind , αντικαθιστάς το παλιό καφάο , και έχεις ίνα από το dslam ως την καμπίνα. Στα ψιλά γράμματα η cyta έχει αυτό. Αν πάρεις από καμπίνα δεν θα δεις το 50/10 , αλλά το 50/5. Όσο καιρό είμαι στη cyta δεν έχω πρόβλημα αλλά σου το λέω σαν συμβουλή , οι αντίστοιχες προσφορές σε ήδη υπάρχοντες πελάτες είναι καλές. Μίλα για αρχή με την υποστήριξη του ΟΤΕ πριν κάνεις οτιδήποτε. Εγω την διαφορά που έχει στην τιμή την θεωρώ αμελητέα όταν δίνει καλύτερο router... Μπροστά στο σαπάκι της cyta είναι παράδεισος... Αυτός είναι και ο λόγος που φεύγω από τη cyta μετα από 5 χρόνια. Η σταθερότητα του ΟΤΕ και η εγγύηση στη χρήση της καμπίνας έχει μία αναλογική αξία. edit: Αφού στο βγάζει η σελίδα κατά 90% είναι από καμπίνα. Απλά να ξέρεις ότι θα πας σε 50/5 . Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Dr.Tesla
splanis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε http://fttxgr.eu/map για αρχή μπαίνεις εδώ και βρίσκεις την περιοχή σου. Βλέπεις ποια καμπίνα είναι πιο κοντά και λογικά παίρνεις από αυτή... Το dslam είναι το αστικό κέντρο διαμοιρασμού από το οποίο παίρνουμε internet στις adsl (και όσοι είναι πολύ κοντά vdsl) . Απλά ένας κόμβος μεγαλύτερος από τα καφάο κοντά στα σπίτια. Με τις καινούριες καμπίνες του ΟΤΕ VF Wind , αντικαθιστάς το παλιό καφάο , και έχεις ίνα από το dslam ως την καμπίνα. Στα ψιλά γράμματα η cyta έχει αυτό. Αν πάρεις από καμπίνα δεν θα δεις το 50/10 , αλλά το 50/5. Όσο καιρό είμαι στη cyta δεν έχω πρόβλημα αλλά σου το λέω σαν συμβουλή , οι αντίστοιχες προσφορές σε ήδη υπάρχοντες πελάτες είναι καλές. Μίλα για αρχή με την υποστήριξη του ΟΤΕ πριν κάνεις οτιδήποτε. Εγω την διαφορά που έχει στην τιμή την θεωρώ αμελητέα όταν δίνει καλύτερο router... Μπροστά στο σαπάκι της cyta είναι παράδεισος... Αυτός είναι και ο λόγος που φεύγω από τη cyta μετα από 5 χρόνια. Η σταθερότητα του ΟΤΕ και η εγγύηση στη χρήση της καμπίνας έχει μία αναλογική αξία. 11 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Άρα από καμπίνα. Το κακό είναι ότι από καμπίνα παίρνει χονδρική από ΟΤΕ, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 50/5 Mbps, και όχι 50/10 που δίνει από Α/Κ. σημαντικη πληροφορια οτι απο καμπινα δεν παιρνω το 50/10, αλλα τωρα με μπερδεψατε κι αλλο υποτιθεται οτι απο καμπινα δεν επρεπε να παρω; όμως απο καμπινα δεν θα εχω το 10αρι up το λινκ που εβαλες δειχνει τα dslam ή τις καμπινες τεσπα η αποσταση ειναι -περιπου- τοση (τυχαια η οδος)
Dr.Tesla Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, splanis είπε το λινκ που εβαλες δειχνει τα dslam ή τις καμπινες όλα τα δείχνει. Εσύ επιλέγεις πάνω πάνω τι θα βγάλει... 5 λεπτά πριν, splanis είπε αλλα τωρα με μπερδεψατε κι αλλο Το 50/10 αναφέρεται μόνο σε καθαρό χαλκό από το dslam. Το 50/5 είναι από τις καμπίνες. Εσύ ανήκεις στη 2η περίπτωση λόγω απόστασης. Άσχετα με το τι θα ακούσεις στο τηλέφωνο το γνωρίζεις και δεν τσιμπάς. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Dr.Tesla
infin1tyGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Αυτό το μπλε είναι το Αστικό Κέντρο του ΟΤΕ. Η απόσταση δεν μετριέται σε ευθεία γραμμή, αλλά παίζει ρόλο πώς πάνε υπόγεια τα καλώδια, αλλά δεν έχει νόημα να το ψάξεις, αφού η Cyta σου λέει ότι είσαι στα 1600 μέτρα και αφού εσύ δεν θα παίρνεις από Α/Κ. Πάνω δεξιά στο site υπάρχουν επιλογές για να σου εμφανίσει και τις καμπίνες ανά πάροχο. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει φωτογραφήσει κάποιος την καμπίνα και να την έχει προσθέσει. Έτσι λειτουργεί αυτό το site, από τα μέλη που τις ανεβάζουν, δεν είναι κάποιο επίσημο, δηλαδή, που τις έχει όλες. 1
splanis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 κομπλε η καμπινα του οτε ειναι πολυ κοντα απ οτι βλεπω ουτε 50μετρα.. αφου δεν θα πιανω 10αρι up μαλλον δεν εχει νοημα η αλλαγη βεβαια η κοσμοτε με εχει μπερδεψει https://www.whatsup.gr/student/double-play https://www.whatsup.gr/el/double-play-student στο ενα λεει 29 στο αλλο 31 το 50αρι, και δεν μπορω να τους βρω και στο 13888, μιση ωρα στην γραμμη και μου το κλεινουν(;)
Dr.Tesla Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, splanis είπε και δεν μπορω να τους βρω και στο 13888, μιση ωρα στην γραμμη και μου το κλεινουν(;) πας σε ένα κατάστημα αν βολεύει , λες θές να σε καλέσει η υποστηριξη και δίνεις ένα κινητο να σε καλέσουν. Την επόμενη μέρα θα σου κανουν κλήση , και αφου τελειώσεις στην υποστηριξη ζητας να σε κάνουν πάσα στις πωλήσεις να δεις τι προσφορά θα πάρεις.
splanis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Update, Με πηραν απ την CYTA και μου δωσαν 26.4 ευρω( 25.2 + η φορητοτητα) το 50αρι VDSL (26 δινω στην κοσμοτε το 30αρι), μου ειπαν οτι ειναι απο καμπινα στα 400 μετρα αλλα δεν το δινουν γραπτως. τι λετε; EDIT: Μίλησα με την κοσμοτε, το 50άρι είναι στα 32 ευρώ το μηνα. Σε περιπτωση διακοπης η ρητρα ειναι 125 ευρω(το συμβολαιο ληγει σε 2 μηνες). Μηπως να περιμενω να ληξει το συμβολαιο και βλεπω; 17 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε πας σε ένα κατάστημα αν βολεύει , λες θές να σε καλέσει η υποστηριξη και δίνεις ένα κινητο να σε καλέσουν. Την επόμενη μέρα θα σου κανουν κλήση , και αφου τελειώσεις στην υποστηριξη ζητας να σε κάνουν πάσα στις πωλήσεις να δεις τι προσφορά θα πάρεις. 17 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Αυτό το μπλε είναι το Αστικό Κέντρο του ΟΤΕ. Η απόσταση δεν μετριέται σε ευθεία γραμμή, αλλά παίζει ρόλο πώς πάνε υπόγεια τα καλώδια, αλλά δεν έχει νόημα να το ψάξεις, αφού η Cyta σου λέει ότι είσαι στα 1600 μέτρα και αφού εσύ δεν θα παίρνεις από Α/Κ. Πάνω δεξιά στο site υπάρχουν επιλογές για να σου εμφανίσει και τις καμπίνες ανά πάροχο. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει φωτογραφήσει κάποιος την καμπίνα και να την έχει προσθέσει. Έτσι λειτουργεί αυτό το site, από τα μέλη που τις ανεβάζουν, δεν είναι κάποιο επίσημο, δηλαδή, που τις έχει όλες. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από splanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα