Bigi444444 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές με ips πάνελ στις 32 ίντσες.Τουλάχιστον εγώ δεν έχω υπόψη μου και όχι στα 3 κατοστάρικα. Σε va panel με 400-500€ θα βρεις αρκετές.Αλλά στο 300ρικο οθόνη με αυτά τα χαρακτηριστικά που θες, νομίζω το ξεχνάς. Θα μπορούσες να σκεφτείς καμιά hp omen από Γερμανία ίσως. Έχει κάποια θεματάκια και αυτή, αλλά σε προσφορές στα 220-250€, που παίζει κατά καιρούς, νομίζω είναι απλά αχτύπητη. Την έχω δει και από κοντά και την βρήκα κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατη. Εσύ βέβαια ρισκάρεις να πέσεις στα γνωστά της θέματα λόγω nvidia gpu.
istrios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Περίμενα να πουληθεί η Samsung 275T η οποία πουλήθηκε χθές στα 100€ (1100€ αγορά τότε...κλαψ) με την οποία δεν είχα κανένα θέμα. Τώρα σας ζητώ συγγνώμη που θα επιμείνω για άλλη μια φορά αλλά με ποια από τις παρακάτω τελικά λέτε θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο ώστε να αποφύγω προβλήματα τύπου chosting, bleeding κλπ. Ρίξτε μια ματιά σας παρακαλώ: https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/501108_690568_853351/toulachiston-qhd-2560-x-1440-IPS-32.html?o=monitor&price_max=300.0&price_min=150.001
istrios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, istrios είπε Περίμενα να πουληθεί η Samsung 275T η οποία πουλήθηκε χθές στα 100€ (1100€ αγορά τότε...κλαψ) με την οποία δεν είχα κανένα θέμα. Τώρα σας ζητώ συγγνώμη που θα επιμείνω για άλλη μια φορά αλλά με ποια από τις παρακάτω τελικά λέτε θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο ώστε να αποφύγω προβλήματα τύπου chosting, bleeding κλπ. Ρίξτε μια ματιά σας παρακαλώ: https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/501108_690568_853351/toulachiston-qhd-2560-x-1440-IPS-32.html?o=monitor&price_max=300.0&price_min=150.001 Κάποια νέα πρόταση από τη λίστα παίδες; Έχω μείνει χωρίς οθόνη. Πηγα να κάνω παραγγελία μόλις τώρα την AOC αλλά σε βίντεο review μιλάει για bleeding και chosting οπότε αναμένω να με βοηθήσετε σρην επιλογή μου... παρακαλώ πολύ... ευχαριστώ.
panoc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Οσο και να θελουμε δε μπορουμε να σε βοηθησουμε εαν δεν εχουμε τις οθονες. Αλλα και να τις εχουμε ειδικα στις IPS ειναι λαχειο το θεμα του bleeding. ghosting σε αυτο το επιπεδο τιμης ολες θα εχουν λιγο-πολυ.
istrios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Που πρέπει ν ανέβω ώστε να τα αποφύγω αυτά; Να πάω σε VA panel... επιμένω ips γιατί λένε ότι είναι καλύτερο... άντε ν ανέβω στα 400€ .. έχουμε λύση εκεί;
panoc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Για 32" και σοβαρο* ips μαλλον πρεπει να ανεβεις πολυ, πολυ παραπανω και σιγουρα οχι σε 2Κ..... Το 32" 2Κ ειναι budget monitor δυστυχως. *επαναλαμβανω, οτι ναι μεν το ips εχει καλυτερα χρωματα αλλά το bleeding ειναι λαχειο. Η δικη μου Acer XB271HU εχει ελαχιστο bleeding στις γωνιες, αλλα εχω δει αλλες που ειναι για πεταμα...
istrios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, panoc είπε Για 32" και σοβαρο* ips μαλλον πρεπει να ανεβεις πολυ, πολυ παραπανω και σιγουρα οχι σε 2Κ..... Το 32" 2Κ ειναι budget monitor δυστυχως. *επαναλαμβανω, οτι ναι μεν το ips εχει καλυτερα χρωματα αλλά το bleeding ειναι λαχειο. Η δικη μου Acer XB271HU εχει ελαχιστο bleeding στις γωνιες, αλλα εχω δει αλλες που ειναι για πεταμα... Κατάλαβα. Παλιότερα ήταν νομίζω ευκολότερη η επιλογή οθόνης. Μερικές ορολογίες πχ bleeding, Ghosting κλπ τώρα τις μαθαίνω από το 2007 που είχα ν ασχοληθώ περί οθόνης. Θα κάνω το σταυρό μου και πάω για την AOC τουλάχιστον να μην κλαίω περισσότερα λεφτά που θα έδινα. Να σαι καλά.. ευχαριστώ πολύ.
istrios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, postfire είπε τωρα πιο ευκολα πιανεις το λοττο Τόσο καλά δηλαδή . Ότι πρέπει για σπαζοκεφαλιά ειδικά με άσχετους όπως εμένα. Πήρα την AOC τελικά. Θα σας πω εντυπώσεις όταν την παραλάβω. Είδα και μερικά βίντεο όπως το παρακάτω. Αν είναι αυτό που βλέπω μια χαρά για μένα. AOC Q3279VWFD8 Review
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Όταν θα καθιερωθεί το FALD θα τελειώσει το και το bleeding.
istrios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις την παρέλαβα την οθόνη και είμαι πολύ ευχαριστημένος τώρα πού μόλις τη σύνδεσα. Είχε δίκιο ο panoc που είπε αρχικά ότι οθόνη και να πάρω θα είναι καλύτερη απ αυτήν που είχα. Δουλεύει βέβαια στα 60hz λόγω nvidia κάρτας. Επιλογή για 75 δεν βγάζει. Επίσης παίδες κάτι τελευταίο να ρωτήσω. Δεν είχε μέσα καλώδιο DVI και πήρα και αγόρασα και έκανα την σύνδεση έτσι. Έκανα καλά ή καλύτερα με HDMI; EDIT: Με HDMI βλέπει τα 75Hz οπότε την αφήνω έτσι. EDIT 2: Χωρίς να πειράξω τίποτα για τα δικά μου γούστα και με αυτό το Budget έχω μείνει άφωνος. Τεράστια οθόνη, ωραία χρώματα, απόκριση...Η σύνθεση του PC μου αναδείχθηκε. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από istrios 1
rayven18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Κοιτούσε ενα φιλαράκι την ίδια και είχε αμφιβολίες λόγο μεγέθους, αλλα αφού επιβεβαιώνεις 😁😁
istrios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, rayven18 είπε Κοιτούσε ενα φιλαράκι την ίδια και είχε αμφιβολίες λόγο μεγέθους, αλλα αφού επιβεβαιώνεις 😁😁 Υπ' όψιν ότι προέρχομαι από οθόνη TFT του 2007 αγορά. Είναι η ημέρα με νύχτα. Για Low Budget αξίζει και το τελευταίο ευρώ της για μένα. Τη δοκίμασα σε βίντεο, σε παιχνίδι...προσωπικά το τονίζω,100% ικανοποιημένος. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από istrios 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα