mgiorgos984 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Έχω ένα δίσκο στο PC μου και έχει μικρή χωρητικότητα. Θέλω να βάλω ένα δεύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο και θέλω να αποθηκεύονται από εδώ και στο εξής εκεί όλα μου τα αρχεία. Έχω windows 7. Μπορείτε να μου πείτε πώς να κάνω τη ρύθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Θα τον έχεις μονιμα συνδεδεμένο ή καθε τόσο θα μεταφέρεις τα αρχεία στον εξωτερικό? Λάπτοπ ή σταθερός είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgiorgos984 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Είναι σταθερός. Θα τον έχω μόνιμα συνδεδεμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δεν είναι κάτι δύσκολο. Θα πηγαίνεις στις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής και σου έχει επιλογή που να αποθηκεύεις. Π.χ. στον chrome και κάνεις κλικ στο advanced Εκεί πας στο Downloads, κλικ στο change και επιλέγεις που θέλεις να αποθηκεύεται. Π.χ. στον εξωτερικό σου δίσκο που του έχει ανατεθεί το γράμμα π.χ. 😧 Υπόψιν ότι μπορεί να χαθεί το γράμμα D αν βάλεις κάποια άλλη εξωτερική συσκευή. Για αυτό δεν σνιστώ να υπάρχει συνεχώς συνδεδεμένος ένας εξωτερικός δίσκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μπορεις να κάνεις αυτο που ειπε ο Blueblood7 και να δώσεις στον σκληρο το γραμμα "Β:".Το γραμμα αυτο δεν θα καταληφθει ποτέ από καμία συσκευή καθώς εχει ξεμεινει απο την εποχή των floppy (a & b).Οποτε ετσι οταν τον ξανασυνδέεις θα ξαναπαιρνει παντα το ιδιο γραμμα.Αλλη λύση ,εαν τον εχεις πάντα συνδεδεμενο είναι να φτιαξεις symbolic link αναμεσα στον φακελο downloads και εναν συγκεκριμενο φακελο στον εξωτερικό.Περισσότερα μπορείς να δεις εδω https://www.howtogeek.com/howto/16226/complete-guide-to-symbolic-links-symlinks-on-windows-or-linux/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα