Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα ένα λάπτοπ με 4gb soldered ram και έχει άλλο ένα slot για επέκταση. Αν εγώ αγοράσω μια ram DDR4-2400 στα 8gb θα έχω κάποιο πρόβλημα στις επιδόσεις? Μήπως θα ήταν πιο φρόνιμο να καρφώσω άλλη μια 4άρα? Νομίζω οτι για την χρήση που θα κάνω είναι οκ 8gb, αλλά επειδή έχω τα χρήματα έλεγα να κάνω την αλλαγή στα 12gb...

Δημοσ.

Πιστευω πως τα 8gb ειναι οριακα πλεων οποτε να βαλεις +8gb θα χασεις κατι απο το dual channel αλλα θα χεις 12gb.

Απλα να τσεκαρεις να ειναι συμβατη η μνημη που θα βαλεις.

Υ.Γ Η kingston κ crucial εχουν "ψαχτηρι" που σου λενε ποιες απο τις μνημες του ειναι συμβατες.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, logokrimenos είπε

IdeaPad 330S-15ARR αυτό έχω πάρει. Στο site της crusial λεει οτι φτάνει μέχρι 20gb

Της crucial ειναι το μηχανακι; Lenovo ειναι αρα στην Lenovo πας

Αναφορά σε κείμενο

Chipset Memory AMD SoC (System on Chip) platform

15AST: 8GB max / 1866MHz DDR4, dual-channel capable, 4GB soldered to systemboard, one DDR4 SO-DIMM socket

15ARR: 8GB max / 2400MHz DDR4, dual-channel capable, 4GB soldered to systemboard, one DDR4 SO-DIMM socket

https://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/Lenovo Laptops/ideapad 330S (15_) AMD/ideapad_330S_15AMD_Platform_Specifications.pdf

Δημοσ.
23 ώρες πριν, logokrimenos είπε

IdeaPad 330S-15ARR αυτό έχω πάρει. Στο site της crusial λεει οτι φτάνει μέχρι 20gb

Ενδέχεται να πάρει και περισσότερη μνήμη από ότι λέει ο κατασκευαστής αλλά αυτό θέλει δοκιμές. Ότι και να βάλεις αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι να έχει τα ίδια specs(volts, CL, συχνότητα) με αυτά της soldered. Κυρίως τα volt είναι αυτά που ενδιαφέρουν αλλά καλό είναι να είναι όμοια και τα υπόλοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...