Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/10/2018 στις 12:35 ΜΜ, jimmysss! είπε

Αθήνα είμαι απλά πέρασα από 2 μεγάλα καταστήματα και δεν το είχαν .

Για μενα καλυτερο το s7 απο lg g6 ειδικα σε καμερα και αναλυση οθονης...αλλα τσεκαρε και το Google pixel xl καλυτερη καμερα στα 300€ και τα 32gb χωρος μν σε αγχωνει δεν παιρνει καρτα εχεις απεριοριστο χωρο στο Google account οτι ποιοτητα θες και 4Κ βιντεο απεριοριστα...

Οπιτε για μενα 

Google pixel xl

Και μετα s7..

Δημοσ.

ωχ και νομιζα πως ειχα αποφασισει..

Σαν συνολο ομως πιο αξιζει? το Σ7 εχει κολλησει η τιμη του εδω και τουλαχιστον ενα χρονο στα 300.

Δημοσ.

Εγώ θα έδινα μια ευκαιρία και στο xiaomi mi a2.. Ψάχνει και η αδερφή μου για ταβάνι τα 300 € (και λιγότερα αν γίνεται) με καλή κάμερα και νομίζω είναι καλή λύση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναζητώντας και εγώ το νέο μου κινητό και διαβάζοντας ανελλιπώς τα topic του forum καθώς και αλλα σχόλια και κριτικές από το net κατέληξα να παραγγείλω από εχθές το lgg6 από ένα ιντερνετικό μαγαζί και το  περμενω πιθανότατα  μέσα στην εβδομάδα.

οι συζήτησις των παιδιών με οδήγησαν στην επιλογή αυτή-και ας μην άνοιξα νέο topic😄-

Ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή και ελπίζω το κώλυμα μου ότι ήδη κυκλοφορεί περίπου 1,5 χρόνο να μην είναι τελικά πρόβλημα ----ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από Tonic13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tonic13 είπε

Αναζητώντας και εγώ το νέο μου κινητό και διαβάζοντας ανελλιπώς τα topic του forum καθώς και αλλα σχόλια και κριτικές από το net κατέληξα να παραγγείλω από εχθές το lgg6 από ένα ιντερνετικό μαγαζί και το  περμενω πιθανότατα  μέσα στην εβδομάδα.

οι συζήτησις των παιδιών με οδήγησαν στην επιλογή αυτή-και ας μην άνοιξα νέο topic😄-

Ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή και ελπίζω το κώλυμα μου ότι ήδη κυκλοφορεί περίπου 1,5 χρόνο να μην είναι τελικά πρόβλημα ----ευχαριστώ πολύ.

Το κινητό είναι super για τα χρήματα του. Με γεια! 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...