manolis940 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, kosmasdel είπε Ποια είναι αυτή η ασφαλιστική; Το 1000αρικο είναι παρηγοριά στον άρρωστο σε σχέση με το κόστος της ζημιά που μπορεί να πάθεις αν χαλάσεις για παράδειγμα μια αντλία πετρελαίου.
kosmasdel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, manolis940 said: Το 1000αρικο είναι παρηγοριά στον άρρωστο σε σχέση με το κόστος της ζημιά που μπορεί να πάθεις αν χαλάσεις για παράδειγμα μια αντλία πετρελαίου. Από το 0 το 1000αρικο απέχει αρκετά θα έλεγα. Οπότε έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποια ασφαλιστική προσφέρει κάτι τέτοιο. 2
modechristo_13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 παιδια θελετε να κανουμε ενα μικρο γκαλοπ για diesel... αυτοκινητο και μεση καταναλωση μεσα στην πολη! ας αρχισω... citroen c3 bluehdi 75hp απο 5 εως 5,6
bade Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Fiat punto evo 1.3, μισά km μέσα σε πόλη μισά σε επαρχιακούς δρόμους, γύρο στα 5l/100km. Αρκετά καλά πιστεύω.
RedPriest Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Opel corsa D 1.3 90hp Εθνική 4.5l/100km με νορμάλ ταχύτητες μεχρι 120-130 Μεσα στην πόλη 5.8-6l/100km με αρκετα βαρύ πόδι 😂 Μέση κατανάλωση οχι με το trip computer ειμαι γυρο στα 6.2l/100km
tarantules Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Βάζω βενζίνα σχεδόν μόνιμα σε μια συγκεκριμένη ΕΚΟ που έχει την ποιο ακριβή τιμή στην περιοχή μου αλλά γνωρίζω από αρκετούς ντόπιους οτι έχει καλή βενζίνη. Ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να τσεκάρω αν όντως είναι καλή ή όχι , μέχρι που κατέβασα μια εφαρμογή στο κινητό που σου δείχνει όλα τα πρατήρια στο χάρτη και σου λέει τις τιμές σε real time.Βλέπω λοιπόν όλως τυχαίως την πιο φτηνή τιμή βενζίνης να την έχει πάλι η ΕΚΟ αλλά σε πρατήριο περίπου 12km μακρυά από εκεί που βάζω εγώ.Αυτό που μου κίνησε την περιέργεια δεν ήταν η χαμηλή τιμή αλλά το γεγονός οτι ενώ όλα τα άλλα πρατήρια μέρα παρά μέρα άλλαζαν τις τιμές τους , πράγμα λογικό γιατί η τιμή συνεχώς αλλάζει, αυτό το πρατήριο είχε μόνιμα την ίδια τιμή για πάνω από μήνα και πάντα ήταν η πιο φτηνή σε μια ακτίνα πρατηρίων 40-50km. Λέω δεν μπορεί , κάτι πουστιά κάνει , αλλά από την άλλη έβλεπα το σηματάκι ελέγχου της ΕΚΟ , όλα κυριλέ και προβλεπόμενα και με έτρωγε να πάω να βάλω. Στεγνώνω το ρεζερβουάρ με οτι είχε ήδη μέσα από βενζίνα και παω και φουλάρω.Μπήκαν 27,23lt (βάση απόδειξης) με 1,579 €/lt , σύνολο 43€.Μηδενίζω το χιλιομετρητή και το ρεζερβουάρ αδειάζει σχεδόν τελείως ύστερα από 405km. Πάω βάζω στα καπάκια στον δικό μου : Φουλάρισμα μέχρι ξεχειλίσματος , 25,64 lt (βάση απόδειξης) με 1,717 €/lt , και κόστος 44€.Μηδενίζω το χιλιομετρητή και το άδειασμα του ρεζερβουάρ έγινε ύστερα από 465+ km και αν το άφηνα θα έβγαζα κι άλλα μιας και ο δείκτης δεν είχε φτάσει στα ίδια ακριβώς επίπεδα όσο με το πρώτο γέμισμα. Τρόπος οδήγησης , ίδιος και απαράλαχτος και στις δυο περιπτώσεις. 1
turbat0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, tarantules είπε Οτι με χαϊδέψανε.... Εννοώ όσον αφορά το καύσιμο. Εφόσον φούλαρες δεν τίθεται θέμα ελλιπούς παράδοσης.
tarantules Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, turbat0s είπε Εννοώ όσον αφορά το καύσιμο. Εφόσον φούλαρες δεν τίθεται θέμα ελλιπούς παράδοσης. Εσυ τι ακριβώς κατάλαβες διαβάζοντας τα παραπάνω;
turbat0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, tarantules είπε Στεγνώνω το ρεζερβουάρ με οτι είχε ήδη μέσα από βενζίνα και παω και φουλάρω.Μπήκαν 27,23lt Βασικά ποιό αμάξι από στεγνό φουλάρει με 27 λίτρα? Κατά τα άλλα δεν ξέρω, νοθευμένο και κάηκε πιο γρήγορα?
tarantules Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Βασικά ποιό αμάξι από στεγνό φουλάρει με 27 λίτρα? Κατά τα άλλα δεν ξέρω, νοθευμένο και κάηκε πιο γρήγορα? Nissan Micra έχω του 1993. 1
turbat0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, tarantules είπε Nissan Micra έχω του 1993. 42άρι φαίνεται να έχει. Ίσως να έχει και θέμα ο δείκτης σου, δεν μπορεί να δείχνει στεγνό με 15 λίτρα μέσα.
tarantules Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, turbat0s είπε 42άρι φαίνεται να έχει. Ίσως να έχει και θέμα ο δείκτης σου, δεν μπορεί να δείχνει στεγνό με 15 λίτρα μέσα. 40άρι έχει.Είναι το Κ10.Δεν έχει θέμα ο δείκτης.Σε όλα τα αμάξια όταν ο δείκτης φτάσει στο τέρμα , έχει και ρεζέρβα.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Στο Ματιζάκι που έχω πάντως με V-Power δουλεύει πιο ψηλά (το καταλαβαίνεις στο ρελαντί), και είναι ένα κλικ πιο σπιρτόζικο στα ρεπρίζ. Όχι κάτι το τρελό. Απο κατανάλωση σχεδόν το ίδιο με την απλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα