razorblade334 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, forgotten είπε καταντησε εφιαλτης το update στα 10.Τελικως προσπαθουν να μας πεισουν να μεινουμε στα 7αρια ειτε να μονταρουμε τα 10 για να μην εχουν κανενα update, να μην σχολιασω και την κακια στιγμη που σαν παιζει κανεις online ξαφνικα μαγκωνει το συμπαν λογω προτεραιοτητας των update.... δε γινεται πια αυτο. τωρα το update μεσω machine learning γινεται μονο οταν δε χρησιμοποιεις τον υπολογιστη.τουλαχιστον αυτο το φτιαξανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Microsoft καλή μου, πολύ σε αγαπώ !😍 Οσα κι αν μου κάνεις, κακό εγω δεν θα πώ! Ολά ομως γλυκιά μου, έχουνε κι ένα όριο.... Πλέον μπουρδέλ@ εγω θα πώ, πως εισαι και πελώριο!🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν έλεγε το μήνυμα κάντε την αναβάθμιση και «τα αρχεία σας θα βρίσκονται ακριβώς εκεί που τα αφήσατε» μάλλον δεν το εννοούσαν... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, razorblade334 είπε δε γινεται πια αυτο. τωρα το update μεσω machine learning γινεται μονο οταν δε χρησιμοποιεις τον υπολογιστη.τουλαχιστον αυτο το φτιαξανε Εγω κάνω Mining 24/7 αλλά τα update μπαίνουν αυτόματα κανονικά. Λίγο την νοιάζει την Microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 η Microsoft χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση προκειμένου να μπορεί να εντοπίσει πότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για την εγκατάσταση της, αποφεύγοντας σημαντικά προβλήματα του παρελθόντος. good job μικροαπαλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Όλα καλά, update από 3 Οκτωβρίου. Κανένα πρόβλημα. Αν στους 900 εκατομμύρια υπολογιστές έγινε λάθος σε καμία 💯 αριά μικρό το κακό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Διάβασα κάτι τέτοια στο Reddit ευτυχώς εμένα δεν μου έκανε τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, aris1986 είπε Όλα καλά, update από 3 Οκτωβρίου. Κανένα πρόβλημα. Αν στους 900 εκατομμύρια υπολογιστές έγινε λάθος σε καμία 💯 αριά μικρό το κακό. Αν δεν είσαι μέσα σε αυτούς τους 100 είναι μικρό το κακό... 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αποκλείεται. 🤣 🤣🤣 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από grgz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Εμένα σέρνονται οι browsers εκτός edge από το update Αυγούστου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 5 minutes ago, aris1986 said: Όλα καλά, update από 3 Οκτωβρίου. Κανένα πρόβλημα. Αν στους 900 εκατομμύρια υπολογιστές έγινε λάθος σε καμία 💯 αριά μικρό το κακό. Στα λόγια μου έρχεστε! 😛 (θα το περάσω κι εγώ αύριο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 12 ετών φωτογραφίες από τα ανίψια μου...πουφ😰 Και που επικοινώνησα με τη MS δε μπόρεσαν να κάνουν τπτ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Χαλαρά παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Το εκανα και στα δυο λαπτοπ το ενα χειροκινητα το αλλο αυτοματα και ολλα σουπερ μηδεν προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτη η ρυθμιση ειναι λιγο μπερδεμενη για να την αναζητησεις γραφεις "πολιτική" και τοτε στην εμφανιζει. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από dancer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα