damian1974 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Οτι λέει ο τιτλος... Ποιο μοντελο μικρό αυτόματο θα προτεινατε για ενα budget 6000-8000 ευρώ? Μεταχειρισμενο παντα Απο ιδιώτη
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Yaris 1.3 Πολυ καλο . Ειχα του 2007 με αυτοματο/σειριακο (cvt) κιβωτιο . Δεν ξερω με ποσα παραπανω μπορεις να βρεις Honda Jazz που ειναι πολυ καλυτερο αλλα ισως ξεφευγει σε τιμη . Ψαξτο ομως. https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&make=22&model=714&registration-from=>2010&gearbox_type=automatic&sort=pra Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
ulb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Για τι χρήση μιλάμε; Αν μιλάμε για εντός πόλης, μια καλή επιλογή θα ήταν και κάποιο Smart. Βέβαια σε περιορίζει αρκετά σε άλλα πράγματα... Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου.
damian1974 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, ulb είπε Για τι χρήση μιλάμε; Αν μιλάμε για εντός πόλης, μια καλή επιλογή θα ήταν και κάποιο Smart. Βέβαια σε περιορίζει αρκετά σε άλλα πράγματα... Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου. Σχεδον αποκλειστικά χρηση εντος πολης.... Εχω ακουσει και εγω καλα λογια για το yaris γιαννη...ειναι σιγουρα μια ασφαλης επιλογη και μεσα στις σκεψεις μου. Το jazz παρα πολυ καλο αλλα καπου διαβασα πως βγαζει πολλα προβληματα το αυτοματο κιβωτιο. Το smart δεν ειναι στις επιλογες μου....δεν μου αρεσει καθολου (βασικα το θεωρω κουβαδακι με μοτέρ :p) Γενικοτερα ο προβληματισμος μου έγκειται στα ενδεχόμενα προβληματα που θα προκυψουν απο το αυτοματο μεταχειρισμένο κιβωτιο.Το κοστος επισκευης ή και αντικατάστασης ειναι σοβαρο... cvt ή τυπου dsg?
Warzycha Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Καταρχας μακρια απο smart.Αναξιοπιστο,ανασφαλες και νο1 στοχος για κλοπη.Θα εισαι ο καλυτερος φιλος του μαστορα! Τωρα οι επιλογες σου σε αξιοπιστια αυτοματου κιβωτιου δεν ειναι πολλες ,μιλωντας παντα για μικρο αμαξωμα. Σιγουρα η λυση της Ιαπωνιας ειναι η πιο σιγουρη κι ασφαλης επιλογη,αλλα μιλαμε για μεταχειρισμενο που ποτε δεν ξερεις την χρηση του. Το Yaris πιστευω θα πρεπει να ειναι η 1η σου επιλογη.Νομιζω ομως μονο το 1300 ειχε κανονικο αυτοματο κιβωτιο κι οχι την βλακια που εχουν τα Aygo,107 και C1.Ψαξτο λιγο αυτο μην παρεις αυτο με το λαθος κιβωτιο. Μαζι με το Yaris το Jazz.Δεν εχω ακοησει για προβληματα οπως εσυ αλλα δε νομιζω να εχεις θεμα αν βρεις καλομεταχειρισμενο. Θα σου εβαζα και το Suzuki Swift αλλα με τα κιβωτια παντα ειχαν θεματα.Ειναι να σου κατσει λαχειο. Το dsg της εποχης που κοιτας ηταν γεματο προβληματα.Απο παντου ακουγες ιστοριες με θεματα και βλαβες σε dsg. 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Warzycha είπε Καταρχας μακρια απο smart.Αναξιοπιστο,ανασφαλες και νο1 στοχος για κλοπη.Θα εισαι ο καλυτερος φιλος του μαστορα! Τωρα οι επιλογες σου σε αξιοπιστια αυτοματου κιβωτιου δεν ειναι πολλες ,μιλωντας παντα για μικρο αμαξωμα. Σιγουρα η λυση της Ιαπωνιας ειναι η πιο σιγουρη κι ασφαλης επιλογη,αλλα μιλαμε για μεταχειρισμενο που ποτε δεν ξερεις την χρηση του. Το Yaris πιστευω θα πρεπει να ειναι η 1η σου επιλογη.Νομιζω ομως μονο το 1300 ειχε κανονικο αυτοματο κιβωτιο κι οχι την βλακια που εχουν τα Aygo,107 και C1.Ψαξτο λιγο αυτο μην παρεις αυτο με το λαθος κιβωτιο. Μαζι με το Yaris το Jazz.Δεν εχω ακοησει για προβληματα οπως εσυ αλλα δε νομιζω να εχεις θεμα αν βρεις καλομεταχειρισμενο. Θα σου εβαζα και το Suzuki Swift αλλα με τα κιβωτια παντα ειχαν θεματα.Ειναι να σου κατσει λαχειο. Το dsg της εποχης που κοιτας ηταν γεματο προβληματα.Απο παντου ακουγες ιστοριες με θεματα και βλαβες σε dsg. Αν εχει ιδιο "αυτοματο" κιβωτιο με τα C1, 107 και Aygo ειναι τραγικo.To Jazz εχει παρα πολυ καλο και ειναι απεριοριστων σχεσεων και εχει και "πεταλουδες" στο τιμονι. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα