thanasisxask Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Το Jet δεν είναι κράνος, είναι σκουφί για να μην κρυώνει το κεφάλι. Είχα και εγώ κάποτε τέτοιο και όταν πείρα full face τραβούσα τα μαλλιά μου για το τι φόραγα τόσα χρόνια! 1
icsd08063 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Στις 5/10/2018 στις 9:39 ΜΜ, nikossof88 είπε Καλησπέρα..Ηρθε ο καιρος να πάρω το πρωτο μου μηχανάκι..Δεν θα ήθελα παπι για κανέναν λογο επειδή δεν μου αρέσουν..Έλεγα για κανα σκουτερακι..Εχω οδηγήσει αρκετα απο γνωστούς και αυτο που μου εκανε καλη εντύπωση με βαση την τιμή του πάντα ηταν το symphony st..μου φάνηκε πολυ τίμιο για τα λεφτα του..cbs υδροψυχτο είχε γκαζακι για 125 και αρκετά όμορφο για τετοιας τιμής..Επιπλέον τωρα Τελευταία ετυχε και επεσα σε ενα sym jet 14 125 και εξωτερικά μου αρεσε παρα πολυ..Εχει κανενας κανενα απο τα 2 να πει μια γνώμη;Μένω σε πολη οποτε αποστάσεις μεγαλες δεν παίζουν..Τελος αμα εχετε κανα κρανακι να προτείνεται σχετικα vfm ή εστω μαρκα θα βοηθαγατε πολυ..Το παλιο τα εφαγε τα ψωμια του..Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😁 Το Sym Jet 14 125 το έχει ο πατέρας μου από αρχές άνοιξης περίπου (αγορασμένο καινούριο, η αερόψυκτη έκδοση χωρίς πίσω δισκόφρενο) και ήδη του έχει κάνει περίπου 9000 χλμ. Το οδήγησα και εγώ πρόσφατα και μου άρεσε πολύ. Η περικοπές για να κρατήσουν χαμηλά την τιμή φαίνονται σε κάποια σημεία βέβαια (άνοιγμα σέλας πχ). So far so good που λένε και στο χωριό μου... Spoiler Η αλλαγή στο παραπάνω έγινε από ένα Sym JET4R 50 το οποίο ήταν τραγικό κατά την γνώμη μου. Του είχε φορτώσει ο πατέρας μου γύρω στα 50.000 χλμ βέβαια σε 3 σχεδόν χρόνια και με αρκετά άτσαλη/βίαιη οδήγηση και από τον αδερφό μου ενδιάμεσα. Είχε φτάσει να καίει τόσο πολύ βενζίνη που η επισκευή του δεν συνέφερε πλέον. Η αλλαγή στο JET4R 50 έγινε από ένα Sym Jet 50 Sport X το οποίο ήταν απλά καταπληκτικό κατά την γνώμη μου, χωρίς να έχω ωστόσο οδηγήσει πολλά άλλα μοντέλα τότε. Πάνω από 80.000 χλμ πριν δυστυχώς τρακάρουν τον πατέρα μου. Το μηχανάκι δεν έχρηζε επισκευής.
nikossof88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, thanasisxask είπε Το Jet δεν είναι κράνος, είναι σκουφί για να μην κρυώνει το κεφάλι. Είχα και εγώ κάποτε τέτοιο και όταν πείρα full face τραβούσα τα μαλλιά μου για το τι φόραγα τόσα χρόνια! χαχαχα σε ευχαριστώ νόμιζα λεγαμε τα κράνη jet θα το κοιτάξω τότε κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.. 2 ώρες πριν, icsd08063 είπε Το Sym Jet 14 125 το έχει ο πατέρας μου από αρχές άνοιξης περίπου (αγορασμένο καινούριο, η αερόψυκτη έκδοση χωρίς πίσω δισκόφρενο) και ήδη του έχει κάνει περίπου 9000 χλμ. Το οδήγησα και εγώ πρόσφατα και μου άρεσε πολύ. Η περικοπές για να κρατήσουν χαμηλά την τιμή φαίνονται σε κάποια σημεία βέβαια (άνοιγμα σέλας πχ). So far so good που λένε και στο χωριό μου... Κοίτα εγώ παω προς υδροψυκτη έκδοση..Έχει νεο κινητηρα με 1 αλογάκι πανω αντι για του a/c που εχει πάνω τον κλασσικό που έπαιζε σε symphony τοσο καιρο..Επίσης πισω δισκοφρενο και πισω Ανάρτηση διπλη και στροφομετρο..Μήπως ξέρεις τα λάστιχα πως ειναι;Ή θέλουν αλλαγή κατευθείαν;Γιατί συνήθως είναι μαλακιες από νάιλον που με λίγο νερό κανεις πατινάζ.. 10 ώρες πριν, lary7 είπε Το Symphony βγαίνει και 125 με ABS οπότε μην το σκέφτεσαι πολύ, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι με ABS για να έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο στης Ελληνική ζούγκλα. ΓΙα κράνος σκέφτεσαι για Full face ή για Jet; Στα λεφτα που σκέφτεσαι όλα ειναι θερμοπλαστικά οπότε κοίτα κάτι να κάθεται καλά στο κεφάλι σου + να χωράει στο μηχανάκι. Έλεγα full face Αλλα θα παω απο δευτερα να δοκιμάσω 2-3 Γιατί μονο fullface εχω φορέσει..λες να έχει τόσο διαφορα το abs το μονοκαναλο με το cbs;
palawiaris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Ρε παίδες Jet κράνη υπαρχουν,είναι τα ανοιχτά από μπροστά. Τα φοράνε συνήθως κάτι κυριλέ τύποι που φοβούνται μήπως τους χαλάσει η κόμμωση.
mp123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, palawiaris είπε Ρε παίδες Jet κράνη υπαρχουν,είναι τα ανοιχτά από μπροστά. Τα φοράνε συνήθως κάτι κυριλέ τύποι που φοβούνται μήπως τους χαλάσει η κόμμωση. Αυτα δεν είναι κρανοι, απορώ πως οδηγουν Δύο έχω full face. Ενα agv k3 sv για το σκουτερ συν ένα shoei nxr για την μηχανη. Δεν το συζητώ καν το ένα από το άλλο. 1 1
talibanakos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Στις 7/10/2018 στις 12:20 ΜΜ, nikossof88 είπε χαχαχα σε ευχαριστώ νόμιζα λεγαμε τα κράνη jet θα το κοιτάξω τότε κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.. Στις 7/10/2018 στις 10:16 ΠΜ, icsd08063 είπε Αυτα λετε νομιζω..
nik0laus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Στις 7/10/2018 στις 1:50 ΜΜ, mp123 είπε Αυτα δεν είναι κρανοι, απορώ πως οδηγουν Δύο έχω full face. Ενα agv k3 sv για το σκουτερ συν ένα shoei nxr για την μηχανη. Δεν το συζητώ καν το ένα από το άλλο. Μάπα το shoei ε ; 1
mp123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, nik0laus είπε Μάπα το shoei ε ; Επειδή δοκίμασα και το arai chaser μου φάνηκε ποιοτικότερο το shoei nxr. Οκ μιλάμε τώρα για φτηνό μεσαίο κρανακι της shoei ξέρω τι πήρα οικονομικό κρανος. Σκέψου τα καλά shoei πως θα είναι. Τώρα θέλω να δοκιμάσω στα κρύα το δερματινο της dainese.
nyne Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Εγω θα σου πω κατι ως πρωην μηχανοβιος για πανω απο 20 χρονια.Δεν κοιτας για κανενα αυτοκινητο?Δεν ειναι μονο θεμα ασφαλειας(πες οτι δεν χτυπας ποτε),αλλα οι μηχανες με τα χρονια αφηνουν κουσουρια στο σωμα σου. Ξερω τη καψα σου,ξερω τη φαση αλλα εγω οφειλω να στο πω,οπως θα το ελεγα στο παιδι μου. 1 1
nikossof88 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 9/10/2018 στις 9:56 ΠΜ, nyne είπε Εγω θα σου πω κατι ως πρωην μηχανοβιος για πανω απο 20 χρονια.Δεν κοιτας για κανενα αυτοκινητο?Δεν ειναι μονο θεμα ασφαλειας(πες οτι δεν χτυπας ποτε),αλλα οι μηχανες με τα χρονια αφηνουν κουσουρια στο σωμα σου. Ξερω τη καψα σου,ξερω τη φαση αλλα εγω οφειλω να στο πω,οπως θα το ελεγα στο παιδι μου. Δεκτό και αυτο..Και ο πατέρας μου το ίδιο ειπε να πάρουμε ένα μικρό αμαξακι να κινούμαι Αλλα προς το παρον για αποστάσεις και 5-6 χιλ την μερα το πολύ στην πόλη δεν το χρειάζομαι και δεύτερον ότι παρω θελω να το παρω με δικά μου χρήματα για να το προσέχω ..Καψα ευτυχώς θα έλεγα δεν εχω..Δηλαδη δεν ασχολούμαι και πολυ με αυτά..την δουλειά μου να κάνω θέλω απλα..ήδη πηρα κρανακι 😂 χωρις να εχω μηχανακι Στα χέρια μου..το.παραγγειλα τελικα το τζετ και μόλις έρθει πριν το οδηγήσω λάστιχα θα μπουν και φώτα λεντ..κρανος πηρα ενα airoh movement s faster..Δοκίμασα πάνω από 15 με στραβοκοιταγε ο πωλητής αλλά τελικά αυτο με βόλεψε πάρα πολύ.. Αμα το εχει κάποιος πείτε μου μια γνώμη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα