Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Ηρθε ο καιρος να πάρω το πρωτο μου μηχανάκι..Δεν θα ήθελα παπι για κανέναν λογο επειδή δεν μου αρέσουν..Έλεγα για κανα σκουτερακι..Εχω οδηγήσει αρκετα απο γνωστούς και αυτο που μου εκανε καλη εντύπωση με βαση την τιμή του πάντα ηταν το symphony st..μου φάνηκε πολυ τίμιο για τα λεφτα του..cbs υδροψυχτο είχε γκαζακι για 125 και αρκετά όμορφο για τετοιας τιμής..Επιπλέον τωρα Τελευταία ετυχε και επεσα σε ενα sym jet 14 125 και εξωτερικά μου αρεσε παρα πολυ..Εχει κανενας κανενα απο τα 2 να πει μια γνώμη;Μένω σε πολη οποτε αποστάσεις μεγαλες δεν παίζουν..Τελος αμα εχετε κανα κρανακι να προτείνεται σχετικα vfm ή εστω μαρκα θα βοηθαγατε πολυ..Το παλιο τα εφαγε τα ψωμια του..Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σπερα ...για μηχανακι να εχεις το νου σου οτι τα σκουτερ θελουν ιμαντα σερβις μετα απο καποια χλμ και αν σου παθει κατι απο μπαταρια ηλεκτρικα δεν περνει μπρος ουτε με σπρωξιμο αν δεν εχει και!!! μανιβελα! ....  για μενα παρε ενα μηχανακι με ''τεποζιτο στα ποδια να το εχεις καβαλα δεμενος με το μηχανακι'' <μοτοσυκλετακι> εχει πιο καλη ξεκουραστη για το σωμα και ασφαλη οδηγηση .... οσο για κρανος δεν κοιτας για κανενα.....  ΜΤ 

Επεξ/σία από bilios40
Δημοσ.

Απο σκουτερ θα σου προτεινα να βρεις ενα καλο μεταχειρισμενο Sym Symphony SR 125 η' 150 κοντα στο 1000€.

Παντως θα σου προτεινα να ξεκινησεις με ενα παπι στα 600-700€.Ιαπωνικο 15ετιας η Daytona μτχ.

Γιατι τα σκουτερ εχουν ακριβοτερη συντηρηση (και ακριβοτερα λαστιχα) και τα πλαστικα τους ειναι επισης ακριβα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρεςςς, ξερω οτι τα σκουτερ είναι ακριβά σε συντήρηση αν και νταξει τωρα πια οχι κατι το πολυ τραγικο..Μηχανή με συμπλέκτη δεν θα ηθελα γιατι δεν μου αρέσουν ουτε καν σκοπο να πάρω μεγαλη δεν εχω..Για καμια μπεβερλυ με κοβω στο μελλον..Επίσης ειχα σκουτερ απο τα 16 με το διπλωμα του 50ριου,ενα kymco οποτε ξερω τι κόστος συντήρησης εχουν περιπου..Τα χρηματα ειναι δικα μου γιατι δουλευω ετσι και Αλλιώς οποτε δεν κοιτάω να μην γδαρω τους γονείς μου 😁.. Παπι δεν θα ηθελα γιατι δεν μου αρέσουν καθολουυ..ουτε εξωτερικά ουτε η σελες τους ουτε τιποτα που να αφορα τα παπιά 😎..Για μεταχειρισμένο σκουτερ το σκέφτηκα αλλα αν εχω να δωσω για κουτα δεν αξιζει;Δεν ειμαι ο κλασσιλος πιτσιρικάς που πινει το αιμα στα μηχανακια..Δουλεια θα πηγαίνω και 2-3 φορες βδομαδα βολτιτσα με δικαβαλο κατα 90%..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σκουτερ οι περισσοτεροι παιρνουν beverly ή t max.. τα sym ειναι καλα φτηνα αλλα φτηνιαρικα πλαστικα(οκ ειπαμε τα αλλαζεις φτηνα)

Παρε κατι με abs και απο 200cc κ πανω

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

παπι με τα χιλια ... αλλα εχεις παρει την αποφαση σου οποτε βαριεμαι να γραφω σελιδες γιατι παπι και οχι σκουτερ

κρανος ομως δεν υπαρχει οικονομια και vfm οπως λες, σκεψου απλα ποσο κοστολογείς το κεφαλι σου

απο εκει και περα θα κοιταγα full face κλειστο κρανος και μονο, επωνυμο με ευρωπαικες προδιαγραφες ασφαλειας

και κοιτα καλυτερα κρανη πανω απο 100 και οσο αντεχει η τσεπη σου, τα ιδια φυσικα και για τον συνοδηγό,

μην ξεχνας οτι ερχεται και χειμωνας, αλλα ούτως η άλλως πρεπει να κοιτας και για γαντια και μπουφαν.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kage είπε

Σε σκουτερ οι περισσοτεροι παιρνουν beverly ή t max.. τα sym ειναι καλα φτηνα αλλα φτηνιαρικα πλαστικα(οκ ειπαμε τα αλλαζεις φτηνα)

Ποια ακριβώς αλλάζεις φτηνά; τα πλαστικά της sym; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kage είπε

Μακάρι να μπορούσα να πάω σε beverly Αλλα ειμαι 18 μαν οποτε μονο 125 παω..

7 ώρες πριν, xrhstosiak είπε

κρανος ομως δεν υπαρχει οικονομια και vfm οπως λες, σκεψου απλα ποσο κοστολογείς το κεφαλι σου

Δεν εννοώ φθηνό απλα μιας και υπάρχουν πάρα πολλά κράνη Μήπως παιζει Κανένα μοντέλο που προσφέρει κατι παραπάνω από τα άλλα στα ίδια λεφτα..Όπως με τα κινητά πχ και εγω καπου 120-150 ελεγα να διαθέσω να εχω το κεφάλι μου ήσυχο 🙂γάντια μπουφάν εχω τα παλια του αδερφού αλλάζει κάθε λιγο χωρις να παθαίνουν κατι οποτε ειμαι καλυμμένος αν και μπουφάν με το σκουτερακι ντάξει δεν με βλέπω να το φοράω και ποτε..

Επίσης όταν το pcx 18' κανει 2800 και το jet 14 το υδροψυχτο 2500 δεν νομίζω ότι είναι φθηνή λύση ώστε πει κάποιος ότι δεν ειναι ποιοτικό επειδή είναι φθηνο..εχω αρκετούς γνωστούς με sym πια και κανένας δεν είχε παραπονα εκτος απο τα κλασσικα..Και οι πιο πολλοί γνωστοί μου ειναι Και μικροί σε ηλικία οποτε συνεπάγεται με πιο κακη οδήγηση συνήθως..Τέλος το παιδί δεν ειπε οτι τα πλαστικά της συμ κανουν οσο ενός παπιου αλλα σε σχέση με τα πλαστικά ενός σκουτερ yamaha ειναι πολυ πιο φθηνά..

Επεξ/σία από nikossof88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το beverly οσο καλο ειναι μηχανικα τοσο χαλια ειναι σε στησιμο σε συμπεριφορα στο δρομο βαρη και ατσουμπαλο το βαρος του και πανω στα φρενα... το liberty το πιο μικρο ειναι μια χαρα και στην συμπεριφορα στο δρομο... τα γνωριζω καλα και τα δυο μοντελα πολυ καλα...

Επεξ/σία από bilios40
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Γιατί? 

Ε για 2 χιλ να πάω δουλειά και καμια βόλτα τριγύρω δεν νομίζω ότι ειναι αναγκαίο το μπουφάν..αλλα κράνος εννοείτε 

Δημοσ.

Τελευταία φορά πάντως που έπεσε αμάξι πάνω μου ήταν 5 χιλιόμετρα από το σπίτι. 

Βέβαια ο καθένας αξιολογεί την ασφάλεια του διαφορετικά. 

Δημοσ.

Το Symphony βγαίνει και 125 με ABS οπότε μην το σκέφτεσαι πολύ, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι με ABS για να έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο στης Ελληνική ζούγκλα. ΓΙα κράνος σκέφτεσαι για Full face ή για Jet; Στα λεφτα που σκέφτεσαι όλα ειναι θερμοπλαστικά οπότε κοίτα κάτι να κάθεται καλά στο κεφάλι σου + να χωράει στο μηχανάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...