anthimosxir Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα συνφορουμιτες.Εσω και τρεις μέρες αντιμετωπίζω ενα θέμα με την ανωτέρω τηλεόραση .Αρχικα αφού αγόρασα την τηλεόραση έκανα όλες τις ρυθμίσεις κτλ έπαιξε για μια ωριτσα σύνδεσα ps4 έπαιξα ενα ακόμα μισάωρο ,ξαφνικά το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργούσε κανένα κουμπί τίποτα μόνο το off.Την κλείνω λοιπόν και πάω να την ξανά ανοίξω τίποτα δεν λειτουργεί τίποτα στο τηλεκοντρόλ και επίσης καο στα κουμπιά που εχει πάνω η τηλεόραση όλα νεκρά δεν ανοίγει .Την βγάζω απο την πρίζα την αφήνω ενα λεπτό την ανοιγω παίζει για καμία ώρα πάλι (άλλες φορές και παραπάνω) δουλεύει το τηλεκοντρόλ και ξαφνικά ξανά σταματάει να δουλεύει .Εχθες την επέστρεψα πίσω και σήμερα πήρα ακριβώς το ίδιο μοντέλο σφραγισμένη κτλ την φέρνω σπίτι κάνω boot κτλ όλα καλά πάλι για κάποιες ώρες και πάλι μου έκανε το ίδιο ΔΕΥΤΕΡΗ τηλεόραση ολοκαίνουργια .Αφου μίλησα με τους πάντες στο κατάστημα τεχνικούς κτλ λέω θα δοκιμάσω να αλλάξω πολύμπριζο μήπως και βραχυκυκλώνει κάτι και κολλάει πήρα με προστασία στην πτώση τάσης και πάλι τα ίδια .Την άλλαξα πρίζα πάλι τα ίδια την έβαλα μόνη της σε πρίζα χωρίς πολύμπριζο πάλι τα ίδια καμία φορά πάω να αλλάξω απο ps4σε tv καο μαυρίζει και κολλάει η εικονα πάλι reset θέλει.Τωρα εχω βγάλει το hdmi του ps4 μήπως δημιουργεί αυτό το πρόβλημα .Τι να κάνω ρε παιδιά το εχει αντιμετωπίσει κανένας ;Μετά απο ποσό καιρό μπόρεσα και πήρα τηλεπραση και αν ην χάρηκα καθόλου .Εαν έχετε κάποια γνώση στο θέμα παρακαλώ πολύ για ην βοήθεια σας .Ευχαριστω .
alexakos89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, anthimosxir είπε Καλησπερα συνφορουμιτες.Εσω και τρεις μέρες αντιμετωπίζω ενα θέμα με την ανωτέρω τηλεόραση .Αρχικα αφού αγόρασα την τηλεόραση έκανα όλες τις ρυθμίσεις κτλ έπαιξε για μια ωριτσα σύνδεσα ps4 έπαιξα ενα ακόμα μισάωρο ,ξαφνικά το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργούσε κανένα κουμπί τίποτα μόνο το off.Την κλείνω λοιπόν και πάω να την ξανά ανοίξω τίποτα δεν λειτουργεί τίποτα στο τηλεκοντρόλ και επίσης καο στα κουμπιά που εχει πάνω η τηλεόραση όλα νεκρά δεν ανοίγει .Την βγάζω απο την πρίζα την αφήνω ενα λεπτό την ανοιγω παίζει για καμία ώρα πάλι (άλλες φορές και παραπάνω) δουλεύει το τηλεκοντρόλ και ξαφνικά ξανά σταματάει να δουλεύει .Εχθες την επέστρεψα πίσω και σήμερα πήρα ακριβώς το ίδιο μοντέλο σφραγισμένη κτλ την φέρνω σπίτι κάνω boot κτλ όλα καλά πάλι για κάποιες ώρες και πάλι μου έκανε το ίδιο ΔΕΥΤΕΡΗ τηλεόραση ολοκαίνουργια .Αφου μίλησα με τους πάντες στο κατάστημα τεχνικούς κτλ λέω θα δοκιμάσω να αλλάξω πολύμπριζο μήπως και βραχυκυκλώνει κάτι και κολλάει πήρα με προστασία στην πτώση τάσης και πάλι τα ίδια .Την άλλαξα πρίζα πάλι τα ίδια την έβαλα μόνη της σε πρίζα χωρίς πολύμπριζο πάλι τα ίδια καμία φορά πάω να αλλάξω απο ps4σε tv καο μαυρίζει και κολλάει η εικονα πάλι reset θέλει.Τωρα εχω βγάλει το hdmi του ps4 μήπως δημιουργεί αυτό το πρόβλημα .Τι να κάνω ρε παιδιά το εχει αντιμετωπίσει κανένας ;Μετά απο ποσό καιρό μπόρεσα και πήρα τηλεπραση και αν ην χάρηκα καθόλου .Εαν έχετε κάποια γνώση στο θέμα παρακαλώ πολύ για ην βοήθεια σας .Ευχαριστω . Εγω βλεπω τα εκανες ολα. Αλλαξε την και παρε αλλη μαρκα αν δεν σε παει αυτη.
anthimosxir Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Εγω βλεπω τα εκανες ολα. Αλλαξε την και παρε αλλη μαρκα αν δεν σε παει αυτη. Αυτό σκεφτομαι απλά θέλω να αποκλείσω όλες τις πιθανότητες γιατί την πήρα σε τιμή θαύμα 360 ευρώ .
yositosi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Αν μπορεις βρες λογισμικό να τη φλασάρεις (αν και προτιμότερο θεωρώ το να σου τη φλασάρουν αυτοί γιατί αν το κάνεις μόνος σου μετά ρισκάρεις να χάσεις το δικαίωμα αντικατάστασης). Βέβαια για να λες ότι 2-στα-2 το κάνουν, βρωμάει άσχημα το όλο θέμα
anthimosxir Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά τελικά το κανει μόνο όταν συνδέομαι στο Ίντερνετ αλλα μόνο στο δικό μου ρουτερ .Την δοκίμασαν στο κατάστημα που την πήρα και δουλεύει ρολόι .Εκανα τπ κινητό μου WiFi και δουλεύει μια χαρά .Με το που την συνδέω όμως στο ρουτερ με πετάει εκτός μενού και κολλάει .Αρα είναι το ρουτερ σήμερα το αλλάζω και σας ενημερώνω για τον σκοπό την γνώσης και μόνο . 1
theo93 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, anthimosxir είπε Παιδιά τελικά το κανει μόνο όταν συνδέομαι στο Ίντερνετ αλλα μόνο στο δικό μου ρουτερ .Την δοκίμασαν στο κατάστημα που την πήρα και δουλεύει ρολόι .Εκανα τπ κινητό μου WiFi και δουλεύει μια χαρά .Με το που την συνδέω όμως στο ρουτερ με πετάει εκτός μενού και κολλάει .Αρα είναι το ρουτερ σήμερα το αλλάζω και σας ενημερώνω για τον σκοπό την γνώσης και μόνο . Ενημέρωσε και σε ποιο κατάστημά τρέχει η προσφορά αυτή
anthimosxir Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοτσωβολος η πρώτη ήταν εκθεσιακή όντως αλλα ζήτησα σφραγισμένη και με έδωσαν πλέον εχει δυο κομμάτια πανελλαδικά ενα Καλαμάτα και ενα Δράμα νομίζω και τρίτο στην Αθήνα εχει .Λοιπον τελικά άλλαξα την τηλεόραση με LG .Δεν είχε ουσιαστικό πρόβλημα απλά απο ότι μάθαμε μετά απο πολύ ψάξιμο και κόπο (πιο πολύ προσωπικό κόπο) επειδή έχουν mediatek επεξεργαστή και soc έχουν τα κλασσικά θέματα συμβατότητας .Εγω εχω cosmote 100αρα σπίτι με το speedoport plus ρουτερ και με δημιουργούσε θέματα .Οταν έβαλα δοκιμαστικά άλλο δίκτυο με άλλο ρουτερ δούλευε κανονικά .Σαν τηλεόραση είναι παρά πολύ καλή στα λεφτά της . Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από anthimosxir
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα