Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκια, χαιρετώ!

Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα τού τίτλου για αναζήτηση αρχείων στον υπολογιστή. Ψάχνω κάποια ρύθμισή του, προκειμένου να αλλάξω το μέγεθος τής γραμματοσειράς στο πεδίο αναζήτησης (εκεί που πληκτρολογούμε τούς όρους αναζήτησης) , προκειμένου να βλέπω πιο άνετα τα γράμματα που πληκτρολογώ.

Μπορεί απλά να μού έχει διαφύγει, αλλά στις ρυθμίσεις τού προγράμματος, έχω βρει μόνο τη δυνατότητα να αλλάξω τη γραμματοσειρά (μέγεθος, χρώμα κ.τ.λ.) στο πεδίο των αποτελεσμάτων αναζήτησης (στο κάτω μέρος όπου εμφανίζει τα αποτελέσματα σύμφωνα με τους όρους που πληκτρολογώ).

Θυμάμαι ότι σε παλαιότερες εκδόσεις το default μέγεθος στο πεδίο αναζήτησης ήταν σημαντικά μεγαλύτερο, αλλά στις πρόσφατες είναι τρομερά δυσδιάκριτο, τουλάχιστον για τα δεδομένα τής προσωπικής μου στραβωμάρας...  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, deesnider είπε

Θυμάμαι ότι σε παλαιότερες εκδόσεις το default μέγεθος στο πεδίο αναζήτησης ήταν σημαντικά μεγαλύτερο, αλλά στις πρόσφατες είναι τρομερά δυσδιάκριτο, τουλάχιστον για τα δεδομένα τής προσωπικής μου στραβωμάρας...  

Μπα, το ίδιο ήταν σε όλες τις εκδόσεις.

https://www.voidtools.com/support/everything/previous_versions/

Μάλλον πρέπει να βγάλεις τα μαύρα γυαλιά! :)

nDN2uS.jpg

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μπα, το ίδιο ήταν σε όλες τις εκδόσεις.

https://www.voidtools.com/support/everything/previous_versions/

Μάλλον πρέπει να βγάλεις τα μαύρα γυαλιά! :)

Κι όμως, το θυμάμαι και σού το λέω με απόλυτη σιγουριά! Την πρώτη φορά που το εγκατέστησα, σε μηχάνημα με xp 32bit (τώρα είμαι σε win 7/64bit) , είχε κάποιες οπτικές μικροδιαφορές το interface, ήταν διαφορετικό το εικονίδιο που φαίνεται στο tray και, το κυριότερο εν προκειμένω, ήταν σημαντικά μεγαλύτερα τα γράμματα στο πεδίο αναζήτησης.

Μάλιστα, στα xp, όταν τού έκανα update σε νεότερη version και είδα τη διαφορά αυτή, επέστρεψα στην παλαιότερη (που δεν υπολειπόταν και πουθενά ομολογουμένως). Εκτός όμως τού ότι δε θυμάμαι όμως ποια ακριβώς ήταν, όταν τη δοκίμασα στα 7, δε δούλευε 100% σωστά και αναγκαστικά έβαλα την καινούργια.

Τελικά, δεν ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί αυτό που λέω, έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...