dj chris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα παιδια...πριν λιγες μερες αγορασα ενα καινουριο λαπτοπ dell inspiron 3576 i7 κ ανα διαφορες στιγμες που ειμαι στο ιντερνετ μου βγαζει οτι δεν εχω συνδεση στο δικτυο ενω απο το κινητο μπαινω κανονικα...πηρα στ μαγαζι τηλεφωνο κ μου ειπαν να κανω ενημερωση στα drivers αλλα η τελευταια εκδοση για το wifi ειναι αυτη που μου εμφανιζει το προβλημα...αυτη τη στιγμη το χρησιμοποιω χωρις driver για wifi για να το παρακολουθησω...υπαρχει καποιο προβλημα να το εχω χωρις driver.?? να κατεβασω μηπως καποια παλιοτερη εκδοση απο το site της dell ..?? σας ευχαριστω!!
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Τα 10άρια τα είχε προεγκατεστημένα ή τα πέρασες εσύ; Ποια έκδοση είναι; (Πάτα WINDOWS+R και δώσε winver)
dj chris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, micos000 είπε Τα 10άρια τα είχε προεγκατεστημένα ή τα πέρασες εσύ; Ποια έκδοση είναι; (Πάτα WINDOWS+R και δώσε winver) ετσι το πηρα απο το μαγαζι...δεν περασα γω τιποτα...win 10 home 64 bit...αυτη τη στιγμη το εχω χωρις driver απο χτες τ βραδυ κ ως τωρα δεν εχει παρουσιασει κατι
jim_p Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ποια ασυρματη καρτα εχει το λαπτοπ σου? Προσφατα ηρθε στα χερια μου ενα λαπτοπ με αυτο το wifi της intel, για το οποιο η ιδια η intel σταματησε την υποστηριξη https://www.intel.com/content/www/us/en/support/products/59481/network-and-i-o/wireless-networking/legacy-intel-wireless-products/intel-wireless-series/intel-centrino-wireless-n-1030-single-band.html Βεβαια, ο "μαστορας" που περασε τα 10 αντι των 7 που ειχε κανονικα το λαπτοπ, δεν ηξερε για το παραπανω, αλλα αφησε τα 10 και απλα ειπε στον ιδιοκτητη οτι πλεον δεν παιζει το wifi.
dj chris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, jim_p είπε Ποια ασυρματη καρτα εχει το λαπτοπ σου? Προσφατα ηρθε στα χερια μου ενα λαπτοπ με αυτο το wifi της intel, για το οποιο η ιδια η intel σταματησε την υποστηριξη https://www.intel.com/content/www/us/en/support/products/59481/network-and-i-o/wireless-networking/legacy-intel-wireless-products/intel-wireless-series/intel-centrino-wireless-n-1030-single-band.html Βεβαια, ο "μαστορας" που περασε τα 10 αντι των 7 που ειχε κανονικα το λαπτοπ, δεν ηξερε για το παραπανω, αλλα αφησε τα 10 και απλα ειπε στον ιδιοκτητη οτι πλεον δεν παιζει το wifi. Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165 αυτη την καρτα εχω..λες να εχει καποιο προβλημα .??? μου το ξαναεκανε κ περασε μια παλιοτερη εκδοση driver...τι μου προτεινεις.??
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, dj chris είπε Καλησπερα παιδια...πριν λιγες μερες αγορασα ενα καινουριο λαπτοπ dell inspiron 3576 i7 κ ανα διαφορες στιγμες που ειμαι στο ιντερνετ μου βγαζει οτι δεν εχω συνδεση στο δικτυο ενω απο το κινητο μπαινω κανονικα...πηρα στ μαγαζι τηλεφωνο κ μου ειπαν να κανω ενημερωση στα drivers αλλα η τελευταια εκδοση για το wifi ειναι αυτη που μου εμφανιζει το προβλημα...αυτη τη στιγμη το χρησιμοποιω χωρις driver για wifi για να το παρακολουθησω...υπαρχει καποιο προβλημα να το εχω χωρις driver.?? να κατεβασω μηπως καποια παλιοτερη εκδοση απο το site της dell ..?? σας ευχαριστω!! Επικοινώνησε με το support της Dell και ανέφερε τους το πρόβλημα. Πολλές φορές συνδέονται remote και οι ίδιοι. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από kormos
jim_p Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ευτυχως η καρτα σου δεν εινια σε αυτες που σταματησαν να εχουν support. Αν θες driver απο επισημη πηγη, δοκιμασε αυτον εδω https://downloadcenter.intel.com/download/28143/Intel-PROSet-Wireless-Software-and-Drivers-for-Windows-10?product=89450
dj chris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, kormos είπε Επικοινώνησα με το support της Dell και ανέφερε τους το πρόβλημα. Πολλές φορές συνδέονται remote και οι ίδιοι. απο τη στιγμη που ειναι καινουριο τ λαπτοπ κλπ δε με συμφερει καλυτερα να το στειλω πισω στο μαγαζι να το επισκευασουν αυτοι.?? 7 λεπτά πριν, jim_p είπε Ευτυχως η καρτα σου δεν εινια σε αυτες που σταματησαν να εχουν support. Αν θες driver απο επισημη πηγη, δοκιμασε αυτον εδω https://downloadcenter.intel.com/download/28143/Intel-PROSet-Wireless-Software-and-Drivers-for-Windows-10?product=89450 ευχαριστω για το λινκ..τις προηγουμενες φορες κατεβαζα απο το site της dell την τελευταια εκδοση αλλα κολλουσε κ τωρα τ εχω με την αμεσως προηγουμενη....20.5 ειναι η τελευταια της dell..πιστευεις πως μ αυτη ππυ μου εστειλες θα ειναι ενταξει.?? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από dj chris
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dj chris είπε απο τη στιγμη που ειναι καινουριο τ λαπτοπ κλπ δε με συμφερει καλυτερα να το στειλω πισω στο μαγαζι να το επισκευασουν αυτοι.?? Οχι, Η Dell παρέχει on-site εγγύηση. Μίλας μαζί τους και σου στέλνουν αυτοί τεχνικό στο χώρο σου αν δεν μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα τηλεφωνικά ή remote (άνευ χρέωσης) Αν το πας στο κατάστημα θα ταλαιπωρηθείς περισσότερο...
dj chris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, kormos είπε Οχι, Η Dell παρέχει on-site εγγύηση. Μίλας μαζί τους και σου στέλνουν αυτοί τεχνικό στο χώρο σου αν δεν μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα τηλεφωνικά ή remote (άνευ χρέωσης) Αν το πας στο κατάστημα θα ταλαιπωρηθείς περισσότερο... μμμ..καταλαβα τι λες...πιστευεις αν του βαλω την εκδοση που μου εστειλες θα φτιαξει.??
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Βαλε την κι αν δεν φτιαξει, κανε roll back τον προηγουμενο driver κι επικοινώνησε με dell
dj chris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Βαλε την κι αν δεν φτιαξει, κανε roll back τον προηγουμενο driver κι επικοινώνησε με dell την εβαλα αλλα διστυχως παλι τα ιδια...θ βαλω αυτη π ειχε μεσα κ πρεπει ν επικοινωνησω ναι...αλλα δεν το κανει συνεχεια..μπορει ν τ κανει ανα 2 ωρες περιπου για 2 -3 λεπτα κ μετα συνερχεται...κανω τα τεστ της dell κ δε δειχνει κανενα θεμα στο hardware κ απο drivers μου βγαζει ν βαλω μια παλια εκδοση 8 ώρες πριν, jim_p είπε Ευτυχως η καρτα σου δεν εινια σε αυτες που σταματησαν να εχουν support. Αν θες driver απο επισημη πηγη, δοκιμασε αυτον εδω https://downloadcenter.intel.com/download/28143/Intel-PROSet-Wireless-Software-and-Drivers-for-Windows-10?product=89450 την εβαλα κ αυτη την εκδοση φιλε μου αλλα παλι τα ιδια
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, dj chris είπε την εβαλα αλλα διστυχως παλι τα ιδια...θ βαλω αυτη π ειχε μεσα κ πρεπει ν επικοινωνησω ναι...αλλα δεν το κανει συνεχεια..μπορει ν τ κανει ανα 2 ωρες περιπου για 2 -3 λεπτα κ μετα συνερχεται...κανω τα τεστ της dell κ δε δειχνει κανενα θεμα στο hardware κ απο drivers μου βγαζει ν βαλω μια παλια εκδοση την εβαλα κ αυτη την εκδοση φιλε μου αλλα παλι τα ιδια Άδικα ταλαιπωρήσε από την Παρασκευή, ακολούθησε ότι σου είχα αναφέρει να λύσεις το θέμα σου
dj chris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Άδικα ταλαιπωρήσε από την Παρασκευή, ακολούθησε ότι σου είχα αναφέρει να λύσεις το θέμα σου το ξερω φιλε μου αλλα ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια μπας και.. θ επικοινωνησω με τη dell οπως μου ειπες !!!
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, dj chris είπε το ξερω φιλε μου αλλα ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια μπας και.. θ επικοινωνησω με τη dell οπως μου ειπες !!! Άσε να παιδευτεί άλλος και εσυ αραχτός στον καναπέ σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα