Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ponemeno είπε

Καλησπέρα σας

Μπορεί κάποιος να μου πει αν το πατοσίφωνο πρέπει να έχει μόνιμα νερό μέσα ή όχι; Το δικό μου (σε μια ανακαίνιση που έκανα) δεν κρατάει καθόλου νερό. Βέβαια η λεκάνη δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη.

Ευχαριστώ

Ναι πρέπει να κρατάει νερό παντα,αυτο αποτρέπει τις δυσαρεστες οσμες της αποχέτευσης να έρθουν στον χώρο.Η λεκανη δεν εχει σχέση με το νερό του σιφωνιου

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/12/2021 στις 7:11 ΜΜ, ponemeno είπε

Καλησπέρα σας

Μπορεί κάποιος να μου πει αν το πατοσίφωνο πρέπει να έχει μόνιμα νερό μέσα ή όχι; Το δικό μου (σε μια ανακαίνιση που έκανα) δεν κρατάει καθόλου νερό. Βέβαια η λεκάνη δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σας! Ήθελα να σας ρωτήσω τι θα μπορούσα να κάνω αν το σιφονι δεν κρατάει νερά (προφανώς έχει κάνει λάθος ο υδραυλικός) με αποτέλεσμα να μυρίζει πολύ το μπάνιο? Πως μπορώ να το διορθώσω τώρα που έχει τελειώσει η ανακαίνιση τα πλακάκια κλπ?? 

Στις 24/12/2021 στις 7:57 ΜΜ, dalain είπε

Ναι πρέπει να κρατάει νερό παντα,αυτο αποτρέπει τις δυσαρεστες οσμες της αποχέτευσης να έρθουν στον χώρο.Η λεκανη δεν εχει σχέση με το νερό του σιφωνιου

Καλησπέρα σας! Ήθελα να σας ρωτήσω τι θα μπορούσα να κάνω αν το σιφονι δεν κρατάει νερά (προφανώς έχει κάνει λάθος ο υδραυλικός) με αποτέλεσμα να μυρίζει πολύ το μπάνιο? Πως μπορώ να το διορθώσω τώρα που έχει τελειώσει η ανακαίνιση τα πλακάκια κλπ?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...