Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 εδώ και αρκετό καιρό το φρεάτιο στο μπάνιο μου πετάει νερό τα βάζω πλυντήριο χθες όμως μου πέταξε νερά και όταν έκανα και μπάνιο το άνοιξα και από ότι είδα Μάλλον έχει βουλώσει πήγα σε ένα μαγαζί με χρώματα και τον ρώτησα τι μπορώ να κάνω και μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει ένα ένα υγρό για ξεβούλωμα που χρησιμοποιούνται σε φρεάτια και βόθρους. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν κάνει κάτι αυτό η Τσάμπα θα το πάρω???
SB_1957 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Ενα χοντρό σύρμα λίγο στραβωμένο στην άκρη σαν αγκίστρι, γάντια και βγάζεις από μέσα ό,τι έχει. Μετά κάνε ό,τι κάνει στο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=5vyuaZp7l6g 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Ενα χοντρό σύρμα λίγο στραβωμένο στην άκρη σαν αγκίστρι, γάντια και βγάζεις από μέσα ό,τι έχει. Μετά κάνε ό,τι κάνει στο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=5vyuaZp7l6g Ελεγα να μην βαλω χερια, αν το κανω με την βεντουζα λες να γινει τιποτα ?
SB_1957 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Φοράς γάντια. Άλλωστε είναι φρεάτιο που πάνε τα νερά του νιπτήρα, της μπανιέρας και του πλυντηρίου. Δεν είναι λεκάνη τουαλέτας. Αλλιώς πληρώνεις και έρχεται κάποιος να το κάνει. 2
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δεν γράψεις την απορια σου εδώ Δεν απαντάω ρεεεε!!!! 😉😁😁 33 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Ελεγα να μην βαλω χερια, αν το κανω με την βεντουζα λες να γινει τιποτα ? Οοοοοχχχι θα βουτήξεις χεράκια μέσα. Ώστε να δεις τι πιάνουμε εμείς (δικές σου τρίχες θα έχει) μην σιχαίνεσαι 😂 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120 2
orck Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Φοράς γάντια. Άλλωστε είναι φρεάτιο που πάνε τα νερά του νιπτήρα, της μπανιέρας και του πλυντηρίου. Δεν είναι λεκάνη τουαλέτας. Αλλιώς πληρώνεις και έρχεται κάποιος να το κάνει. Ναι οντως τα νερα απο την μπανιερα, νυπτηρα, πλυντηριο πανε εκει, παρολα αυτα μυριζει ασχημα. Παρε ενα πακετο με γαντια λατεξ, εχει 5ευρω και ορμα. Μην μασας. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 ενταξει δεν συχαινομαι απλα βαριεμαι λιγο την διαδηκασια , ενας υδραυλικος ποσο παιρνει για αυτο ?
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έλα ρε συ γιατι να πληρώσεις για αυτό; Άνοιξε από πάνω το πατωσιφωνο αν έχει σχαρακι,βάλε γάντια και καθάρισε το,θα είναι γεμάτο τρίχες και διάφορα άλλα που βγάζει το πλυντήριο. (Αν είναι δίπλα η εκεί κοντά υδραυλικός κανένα 10αρικο απλά να το καθαρισει,αν θέλει και ξεβουλωμα εννοείται παραπάνω) (Τιμές εντελώς ενδεικτικές,ο καθένας χρεώνει ότι πιστεύει,αλλος μπορεί να το κάνει δωρεάν,άλλος να θέλει πχ 10-15-20€) 😉 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120
orck Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε ενταξει δεν συχαινομαι απλα βαριεμαι λιγο την διαδηκασια , ενας υδραυλικος ποσο παιρνει για αυτο ? Οσο σε πιασει φιλε μου, εαν σε δει να τα εχεις θα σε σφαξει, εαν σε δει κακομοιρη θα παρει λιγα. Κατα την εισοδο στο σπιτι πεφτει σκαναρισμα τι εχεις μεσα για να αξιολογησουν τον πελατη. Δεν εχω δει να υπαρχει πουθενα τιμοκαταλογος. 1 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, orck είπε Οσο σε πιασει φιλε μου, εαν σε δει να τα εχεις θα σε σφαξει, εαν σε δει κακομοιρη θα παρει λιγα. Κατα την εισοδο στο σπιτι πεφτει σκαναρισμα τι εχεις μεσα για να αξιολογησουν τον πελατη. Δεν εχω δει να υπαρχει πουθενα τιμοκαταλογος. Σιγαααα ρε συ Θα σε σφάξει λέει..... Ναι περίμενε το πατωσιφωνο του να πλουτίσει. Ναι σκαναρισμα πέφτει,αν δω πινακες Πικάσο θα χρεώσω 20€ και μετά θα ανοίξω Ελβετία λογαριασμο να τα βάλω μεσα. 😑 Έλεος κάτι τέτοια λέτε και νευριάζω και εγώ και όσοι ελ.επαγγελματιες διαβάζουν. Καθόμαστε δίνουμε δωρεάν συμβουλές και μερικές φορές κάνουμε τσάμπα εργασίες αλλά όταν ζητήσουμε πληρωμή που σας πχ ξεβουλωσαμε τα σκ@τ@ σας κακοφαινεται. Καλό θα ήταν να μην γράφετε τέτοια ούτε για χαβαλε. Sorry αν φαίνεται κάπως ο τρόπος που το έγραψα. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Δεν υπάρχει τιμοκατάλογος σε τέτοιες δουλειές γιατί μπορεί να μου πάρει πχ 2 λεπτά αλλά μπορεί να είναι τίγκα η γραμμη και να θέλει ξεβουλωμα και να πάρει 2 ώρες. Σε τέτοια επαγγέλματα δεν υπάρχει στάνταρ τιμή ούτε είναι δουλειά γραφείου να ξέρω πότε θα τελειώσω ακριβώς και πόσο θα κοστίσει. (Πάνω κάτω μπορεί να σου πει μια τιμή και μέχρι εκεί) Έλεος πια,μάθετε να ξεχωρίζετε τα ελεύθερα επαγγέλματα και τις δυσκολίες τους. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120 7
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, orck είπε Οσο σε πιασει φιλε μου, εαν σε δει να τα εχεις θα σε σφαξει, εαν σε δει κακομοιρη θα παρει λιγα. Κατα την εισοδο στο σπιτι πεφτει σκαναρισμα τι εχεις μεσα για να αξιολογησουν τον πελατη. Δεν εχω δει να υπαρχει πουθενα τιμοκαταλογος. αρα λιγα θα μου παρει 😛
orck Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Σιγαααα ρε συ Θα σε σφάξει λέει..... Ναι περίμενε το πατωσιφωνο του να πλουτίσει. Ναι σκαναρισμα πέφτει,αν δω πινακες Πικάσο θα χρεώσω 20€ και μετά θα ανοίξω Ελβετία λογαριασμο να τα βάλω μεσα. 😑 Έλεος κάτι τέτοια λέτε και νευριάζω και εγώ και όσοι ελ.επαγγελματιες διαβάζουν. Καθόμαστε δίνουμε δωρεάν συμβουλές και μερικές φορές κάνουμε τσάμπα εργασίες αλλά όταν ζητήσουμε πληρωμή σας κακοφαινεται. Καλό θα ήταν να μην γράφετε τέτοια ούτε για χαβαλε. Sorry αν φαίνεται κάπως ο τρόπος που το έγραψα. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Στελιο δεν με προσβαλλεις (ειμαι αρκετα σκληροπετσος για κατι τετοιο) αλλα αυτο εχω δει απο μαστορους, οι τιμες ειναι κυριολεκτικα ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ, εαν δεν ισχυει αυτο που λεω σε παρακαλω δειξε μου τον τιμοκαταλογο με φιξ τιμες για συγκεκριμενες εργασιες, οπως αλλαγη μπαταριας, αλλαγη διακοπτη κλπ και ωριαιο κοστος εργασιας. Θεωρω οτι το παρακαω ειναι δεδομενο αλλα ας το γραψω καλου-κακου, προφανος οτι λεω δεν παει για εσενα καθως δεν εχουμε συνεργαστει, αναφερομαι στην εμπειρια μου που εχω απο οσους μαστορους εχουν ερθει σπιτι (υδραυλικοι, πλακαδες κλπ). 1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε αρα λιγα θα μου παρει 😛 Κρυψε τις μεγαλες τηλεορασεις και τις ακριβες παιχνιδομηχανες 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, orck είπε Στελιο δεν με προσβαλλεις (ειμαι αρκετα σκληροπετσος για κατι τετοιο) αλλα αυτο εχω δει απο μαστορους, οι τιμες ειναι κυριολεκτικα ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ, εαν δεν ισχυει αυτο που λεω σε παρακαλω δειξε μου τον τιμοκαταλογο με φιξ τιμες για συγκεκριμενες εργασιες, οπως αλλαγη μπαταριας, αλλαγη διακοπτη κλπ και ωριαιο κοστος εργασιας. Θεωρω οτι το παρακαω ειναι δεδομενο αλλα ας το γραψω καλου-κακου, προφανος οτι λεω δεν παει για εσενα καθως δεν εχουμε συνεργαστει, αναφερομαι στην εμπειρια μου που εχω απο οσους μαστορους εχουν ερθει σπιτι (υδραυλικοι, πλακαδες κλπ). Κρυψε τις μεγαλες τηλεορασεις και τις ακριβες παιχνιδομηχανες Προφανώς φωνάζεις λαμόγια και απατεώνες δυστυχώς 😕 Δεν είναι όλοι ετσι. Με ένα search ενός δευτερολέπτου του πρώτου υδραυλικού που βρήκα μπροστά μου. Ορίστε τιμοκατάλογος. αν λεμε αν πανε Όλα καλά, ισχύουν λογικά οι τιμές που λέει. ελα όμως που δεν πάνε πάντα όλα όπως τα υπολογίζεις. Πχ πας να αλλάξεις μπαταρία και του άλλου δεν ξεβιδωνει η σπάει-κοβεται μέσα το (s) και πολλά ακόμα. ετσι θα φας αρκετή παραπάνω ωρα + θα βάλεις υλικά οπότε αλλάζει η τιμή. δεν μπορούν να πάνε όλα ρολόι σε όλα σε τέτοιες δουλειές (μακάρι δηλαδή να πήγαιναν ώστε να μην βασανιζομασταν κ εμείς και να τρέχουμε) και να γλυτώσαμε τις γκρινιες του στυλ "έλα ρε μάστοραααα μου είπες 25€ και μου λες τώρα 30€; Γιατιιιι; ελα όμως που έφαγα αντί για 20 λεπτά 1 ώρα και έβαλα και υλικά. Αλλά τι να πεις.....😒 Επισεις πριν ξεκινήσετε εργασίες πάντα μα πάντα να ρωτάτε πόσο θα κοστίσει. Το έχω ξαναπεί.μας γλυτώνει και τους δύο απο γκρίνιες και παρεξηγήσεις. Τουλάχιστον πάνω κάτω,στο περίπου πόσο θα πάει. φιλικα 😉 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120 1
Curtis76 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Το ίδιο προβλημα ειχα και εγω προσφατα.... εκανα χρηση απο αυτα τα τουμποφλο, ειχα παρει ολα τα ειδη... για κρυο νερο .. για ζεστο νερο ... αλλη μαρκα... τιποτα.... με το υγρο που λες απο μαγαζι υδραυλικων εκανα δουλεια αμεσως.. αλλα ειχε πολυ βρωμα ευτυχως που εκανα τη δουελια καλοκαιρι και ειχα ανοιχτα για 2-3 ωρες ολο το σπτι... χειμωνα με κλειστες πορτες ουτε να το σκεφτεσε φιλε..... Αν τελικα χρησιμοποιησεις το υγρο ... θελει γαντια και μασκα και γυαλια.... γιατι αντιδρα με το νερο και πιτσιλαει.... Με ατσαλινα που ειχα προσπαθησει δε τα ειχα καταφερι παντως.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Curtis76 είπε Το ίδιο προβλημα ειχα και εγω προσφατα.... εκανα χρηση απο αυτα τα τουμποφλο, ειχα παρει ολα τα ειδη... για κρυο νερο .. για ζεστο νερο ... αλλη μαρκα... τιποτα.... με το υγρο που λες απο μαγαζι υδραυλικων εκανα δουλεια αμεσως.. αλλα ειχε πολυ βρωμα ευτυχως που εκανα τη δουελια καλοκαιρι και ειχα ανοιχτα για 2-3 ωρες ολο το σπτι... χειμωνα με κλειστες πορτες ουτε να το σκεφτεσε φιλε..... Αν τελικα χρησιμοποιησεις το υγρο ... θελει γαντια και μασκα και γυαλια.... γιατι αντιδρα με το νερο και πιτσιλαει.... Με ατσαλινα που ειχα προσπαθησει δε τα ειχα καταφερι παντως. εριξες το υγρο και τι αλλο εκανες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα