Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ωραία, γράψε και τον κώδικα που εχεις κάνει μεχρι τώρα, σε ποιο σημείο κολλάς και σε ποιο σημείο θες βοήθεια

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kosTsav είπε

Υλοποιήστε ένα ομογενή γράφο n κόμβων (το n θα το δίνει ο χρήστης) σε java και βρείτε πόσες ακμές έχει.

Deadline δεν έχει;

Δημοσ.

Μας έχουν μάθει και προφυλάσσονται από το bingo board του Kercyn γαμώτο.

Πάντα όμως υπάρχει η ελπίδα να δώσει ο ημίθεος υλοποίηση σε C για να βγάλουμε κάτι από την κατάσταση.

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, defacer είπε

Μας έχουν μάθει και προφυλάσσονται από το bingo board του Kercyn γαμώτο.

Πάντα όμως υπάρχει η ελπίδα να δώσει ο ημίθεος υλοποίηση σε C για να βγάλουμε κάτι από την κατάσταση.

Εκεί που είμαι εγώ δεν προβλέπεται ούτε bingo ούτε τίποτα οπότε εμένα θα μου γλυτώσουν για κάποιο καιρό...

Δημοσ.
Στις 5/10/2018 στις 7:07 ΜΜ, kosTsav είπε

Υλοποιήστε ένα ομογενή γράφο n κόμβων (το n θα το δίνει ο χρήστης) σε java και βρείτε πόσες ακμές έχει.

Με 30€ σου γραφω δυναμικο γραφο σε C με πλουσιο user menu , ολα τα features (inserts,deletes,traversals,logistics etc..) , αρκετα clean code και maintenable

Τι λες..?

Δημοσ.
18 hours ago, Bloodskin said:

Με 30€ σου γραφω δυναμικο γραφο σε C με πλουσιο user menu , ολα τα features (inserts,deletes,traversals,logistics etc..) , αρκετα clean code και maintenable

Τι λες..?

Έλα ρε συνάδελφε κάνε κράτει μη χαλάς την αγορά, εμείς κλέφτες θα γίνουμε;

Δημοσ.
Στις 11/10/2018 στις 3:34 ΜΜ, Dr.Fuzzy είπε

Έλα ρε συνάδελφε κάνε κράτει μη χαλάς την αγορά, εμείς κλέφτες θα γίνουμε;

Φιλαρακο αν ασπαστουμε τη θεωρια συνομωσιας που λεει οτι σε 20 χρονια ολο το production θα γινει απο AI bots κι απο outsourcing σε Ασιατες(και Αφρικανους ενδεχομενως) ολοι οι ελληνες προγραμματισταδες (επαγγελματιες και μη) ετσι θα βγαζουμε το καρβελι.

Θα ανθισει η μαυρη αγορα , η Ομονοια του coding

Δημοσ.

homogeneous graph n nodes java  στο google, youtube, gitHub 

Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει γιατί κάτι το βαράει πολύ άσχημα!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...