sil_unique Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 ξεκόλλα το ένα πόδι του και το σηκώνεις με κλίση να μην ακουμπάει αν δεν παίξει το ξανακολλάς και ξαναγίνεται όπως ήταν 1
mastoras007 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, sil_unique είπε ξεκόλλα το ένα πόδι του και το σηκώνεις με κλίση να μην ακουμπάει αν δεν παίξει το ξανακολλάς και ξαναγίνεται όπως ήταν Δεν δουλεψε..Κανει ακριβος οτι εκανε και πριν
sil_unique Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 μήπως πρόσεξες πόσες φορές αναβοσβήνει το caps lock προοτού κάνει λίγη παύση;
mastoras007 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 49 λεπτά πριν, sil_unique είπε μήπως πρόσεξες πόσες φορές αναβοσβήνει το caps lock προοτού κάνει λίγη παύση; Καμία..Δεν αναβοσβήνει καθόλου, ειμαι σιγουρος γιατι το ειδα στο video και το παρατήρησα και τώρα στο δικό μου Επήσης οθονη δεν πιστευω να ειναι (καμενα λεντ δηλαδή) εχω βάλει φακό πάνω στο πανελ και δεν φαινετε να δειχνει τίποτα επισης να πώ οτι εχω συνδεσει οθονη και κανενα αποτελεσμα δεν δειχνειτιποτα, βεβαια για να δειξει δεν ξέρω αν πρεπει να κάνω καμια ρυθμηση η αν παιζεικατευθειαν
sil_unique Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 αν ήταν κάρτα γραφικών θα άναβε μια φορά τουλάχιστον όσο κάνει boot μπορεί να είναι θέμα northbridge ή κάνει άλλο. Ας είναι θέμα μητρικής μιας και έχεις παραγγείλει ήδη
mastoras007 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Κοιτα ολο και ολο το λαπτοπ μια μητρικη ειναι και μια οθόνη..η οθονη με βαση ολα τα τεστ που εκανα δεν ειναι οποτε θελω και εγω να πιστευω μητρική.Μνημες επεξεργαστης κτλ δυσκολο.. Επισης ειδα οτι το northbridge ψυχεται και εχει κάτι σαν τσιχλα πάνω και οχι πάστα γιατι η ψυκτρα ειναι αρκετα ψηλα εχει πχ 1 χιλιοστο αποσταση δεν ερχεται σε αμεση επαφή ισος το υλικο αυτο τυπου πάστας να μην εκανε σωστα τη δουλεια του.. οπος αναφερθηκε και ποιο πάνω αν τελικά δουλεψει η καινουρια μητρική ενας λόγος λιγοτερος να ξανα χαλάσει ειναι οτι δεν θα εχει κάρτα γραφικών οποτε κομπλέ. Περιμενουμε να ερθει οποτε, ευχαριστώ για την μέχρι τώρα βοήθεια.
Spads Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Στη συγκεκριμένη μητρική από τις 15-20 που έχω συναντήσει το 95% είχαν πρόβλημα Northbridge κ όχι gpu
mastoras007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, Spads είπε Στη συγκεκριμένη μητρική από τις 15-20 που έχω συναντήσει το 95% είχαν πρόβλημα Northbridge κ όχι gpu καμια πατεντα να το κάνω να δουλέψει ξέρεις?
Spads Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 είτε reflow είτε reballing το north και όσο κρατήσει 1
mastoras007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ηρθε η μητρική σήμερα την κούμπωσα πάνω και όλα κομπλέ.. κούμπωσα και έναν ssd και το λαπτοπ πετάει!! Δουλεύει και η μπαταριά του...Γιναμε! Υγ εφαγα και τελωνειο τελικα ενα 20αρικο..χαλάλι 1
mastoras007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δεν μου δουλευει η κάμερα..του εβαλα windows 10..παζει να φταινε τα windows? δεν εμφανιζει καν στη διαχείρηση συσκευών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα