Wisel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα σας..εχω ενα acer λαπτοπ το οποιο εχει thunderbolt3..ενας γνωστος μου μου ειχε πει οτι μεσω αυτου μπορω να συνδεσω καρτα γραφικων desktop στο λαπτοπ μου..επειδη δεν εχω κατσει να το ψαξω και χρειαζομαι μια ανανεωση διοτι εχει την gtx 960 και θελω να παω σε 1050/1060, θα ηθελα να ρωτησω αν οντως ισχυει αυτο και αν ναι τοτε τι χρειαζεται για να την συνδεσω; ευχαριστω εκ των προτερων.
ELLINIKIfeta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 https://www.tomshardware.co.uk/external-graphics-docks-thunderbolt-3-ces,news-57763.html Καλησπέρα από όσο ξέρω μπορείς να συνδέσεις external gpu με τα κλασικά docks μέσω της thunderbolt. Επίσης άλλος ένας τρόπος είναι μέσω της pci-express και με ένα τέτοιο μαραφετι http://www.banggood.com/Mini-PCI-E-Version-V8_0-EXP-GDC... (Θα πρέπει να φτιάξεις δικό σου dock ή κάτι να μην είναι εκτεθειμένη η κάρτα. Επίσης χρειάζεται δική του τροφοδοσία και στις 2 περιπτώσεις) . Πριν 2 χρόνια το είχα ψάξει και εγώ μεσω της pci μιας και δεν είχα thunderbolt αλλά το μετάνιωσα και πήγα ευτυχώς σε desktop. Προσωπική μου γνώμη δεν αξίζει για τα χρήματα καθώς και δεν πρόκειται να αξιοποιήσεις πλήρως την καρτα λόγω ελλείψεως bandwitch.
Dr.Tesla Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μόνο αν έχεις x4 lane tb3 θα δουλέψει σωστά. Κάρτα και enclosure θα σου πάνε κοντά στα 600-700.
razorblade334 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Αν έχει thunderbolt 3 μια χαρά θα δουλέψει. Πάρε ένα dock η της razer η της gigabyte η της msi η της Asus που περιλαμβάνει και κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό. Απλά είναι λίγο ακριβά. Δε ξέρω αν συμφέρει. Κατά τ άλλα μια χαρά θα έχεις κατά 97 %τις επιδόσεις με μια desktop και θα παίζει bottleneck από επεξεργαστή. Είναι πολλά που πρέπει να σκεφτείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα