FKLDS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το προϊόν θα το βρείτε εδώ. Με κωδικό tronsmart15 η τιμή κατεβαίνει στα 5.69$ ή 4.89€. Σε ebay και aliexpress η τιμή είναι διπλάσια. Τη σελίδα με τα specs θα τη βρείτε εδώ. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από FKLDS 11 6
Federacion Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Θα αντέξει όμως ή είναι κινεζιά που χαλάει με το πρώτο;
kronos73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 H αλήθεια είναι προσωπικά δε μου γεμίζει το μάτι, υπάρχουν πιο ποιοτικές επιλογές με λίγα χρήματα παραπάνω από Baseus Cafele Ugreen, από την εμπειρία μου πιο δοκιμασμένες λύσεις
gismotolis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Federacion είπε Θα αντέξει όμως ή είναι κινεζιά που χαλάει με το πρώτο; Η συγκεκριμένη εταιρία έχει καλό όνομα με, ως επί το πλείστον, ποιοτικά και αξιόπιστα προΪόντα. Κινεζιά δεν είναι σε καμία περίπτωση. Αν και για τον συγκεκριμένο δεν βρήκα κάποιο εκτεταμένο review, θεωρώ πως είναι σωστός. Ενδεικτικά, δες εδώ και εδώ. Τέλος, η τιμή του είναι πολύ καλή. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από gismotolis 2
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Federacion είπε Θα αντέξει όμως ή είναι κινεζιά που χαλάει με το πρώτο; Για την tronsmart μιλάς όχι για καμιά τυχάρπαστη εταιρία 😁😉 Eχει πολύ καλό όνομα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120 4
Federacion Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Το τσίμπησα κι ευχαριστώ. Καλώδιο δεν έχει; για το fast charge θέλει ειδικό καλώδιο;
vrwmiaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Federacion είπε Θα αντέξει όμως ή είναι κινεζιά που χαλάει με το πρώτο; Αυτό θα το κρίνεις εσύ από την χρήση που θα κάνεις, θα χρειαστείς και καλό καλώδιο. 1
Σαρμης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά όταν λέτε καλό καλώδιο; Επειδή δεν έχω ιδέα απο τέτοια μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο; Ή τι specs να κοιτάω στο καλώδιο;
mad-proffessor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Έχω έναν της ίδιας μάρκας φορτιστή αυτοκινήτου αλλά με 2 θύρες φόρτισης qc3.0. Είναι ολοιδιος με αυτόν της προσφοράς. Είναι καλός δουλεύει, τον είχα πάρει αρκετά πιο ακριβά. Για το quick charge δε ξέρω να σας απαντήσω γιατί το κινητό που έχω τώρα δεν το υποστηρίζει.
HondosCenter Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Τον συγκεκριμένο τον έχω 1,5 χρόνο, με καθημερινή 8ωρη χρήση λόγω δουλειάς και με έχει καλύψει 100%. Παράγγειλα ακόμη έναν τώρα με αυτή την προσφορά. Του βάζω πάνω 3 συσκευές, κινητό, κάμερα και φορτίζω και το ακουστικό, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε ζεσταίνεται, ούτε ρίχνει τις ασφάλειες στο αμάξι, όπως κάνουν κάτι φτηνοί απο τα Jumbo.
jonkyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Παίδες, ο κωδικός μπαίνει πριν ή μετά το redirect στη σελίδα του ΡΡ για την πληρωμή; Το έχασα αυτό...
HondosCenter Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Αν θυμάμαι καλά, πατάς πρώτα checkout και εκεί βάζεις το κουπόνι. Έπειτα επιλέγεις πληρωμή με PayPal 1
jonkyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστω. Κι εγώ ετσι θυμόμουν, αλλά δεν μου δίνει πουθενά επιλογή για κουπόνι γμτ. Spoiler
FKLDS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Στο επόμενο βήμα σου βγάζει τις επιλογές αποστολής και το πλαίσιο για το κουπόνι (πατάς proceed to checkout) 1
jonkyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, FKLDS είπε Στο επόμενο βήμα σου βγάζει τις επιλογές αποστολής και το πλαίσιο για το κουπόνι (πατάς proceed to checkout) Βλαξ! Χαχαχα. Προσπαθούσα απευθείας με πληρωμή ΡΡ. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα