NobleSavage Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω τη Philips 40PFH4509 και μέχρι τώρα τη συνέδεα ενσύρματα στο internet, κάτι διόλου βολικό μιας και το modem είναι σε άλλο δωμάτιο. Πήρα έναν usb wireless adapter tp-link, αλλά η τηλεόραση δεν τον αναγνωρίζει. Συγκεκριμένα, όταν πάω στο μενού network, δεν μου εμφανίζει καν την επιλογή "wireless". Δοκίμασα άλλον αντάπτορα plug and play, το ίδιο. Ο τρίτος usb αντάπτορας που δοκίμασα ήταν ένας παλιός turbo-x με bluetooth, η τηλεόραση τον αναγνώρισε ως ποντίκι, μου εμφάνισε κανονικά την επιλογή "wireless", συνδέθηκα για λίγο στο ίντερνετ αλλά κάθε λίγο και λιγάκι με πέταγε έξω. Ρώτησα και μου είπαν ότι πλέον δεν βγαίνουν wireless αντάπτορες με bluetooth. Ξέρει κανείς καμιά άλλη λύση; 😥 (Υποτίθεται ότι η τηλεόραση έρχεται μαζί με usb adapter της Philips, αλλά σε μένα δεν έφτασε έτσι)
isay Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Powerlines και ξεμπερδεψες. Με usb wifi ειναι δυσκολο ως απιθανο να κανεις δουλεια, γιατί πρεπει το λειτουργικό της τηλεορασης να εχεις drivers για να αναγκωρισει τη συσκευή, οποτε πρεπει να δοκιμάσεις πολλους και ισως κατσει και αν κατσει θα ειναι generic και δεν θα ειναι σταθεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα