icenex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Εγω εχω απορια τι παιζει με τις εκδοσεις που εχει το note 6 αλλου λεει global αλλου eu τι πρεπει να προσεξουμε μην γινει καμια λαλακια και κλειδωσει το κινητο.Το εγραψα εδω για να μην ανοιγω θεμα αδικα.
GiwrgosP- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Και γω μεταξυ αυτων ειμαι τωρα. Διαβαζω για την καμερα του Mi a2 Πολυ καλα πραγματακια. Θελω να αντικαταστησω το s6 edge μου. Θεωρειται αναβαθμιση το mi a2; 1 1
saruman123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Και γω μεταξυ αυτων ειμαι τωρα. Διαβαζω για την καμερα του Mi a2 Πολυ καλα πραγματακια. Θελω να αντικαταστησω το s6 edge μου. Θεωρειται αναβαθμιση το mi a2; Υποβάθμιση ναι ,σε καμία περίπτωση αναβάθμιση. Στις 9/10/2018 στις 1:03 ΜΜ, icenex είπε Εγω εχω απορια τι παιζει με τις εκδοσεις που εχει το note 6 αλλου λεει global αλλου eu τι πρεπει να προσεξουμε μην γινει καμια λαλακια και κλειδωσει το κινητο.Το εγραψα εδω για να μην ανοιγω θεμα αδικα. Σου απάντησα εδώ 1
icenex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Υποβάθμιση ναι ,σε καμία περίπτωση αναβάθμιση. Σου απάντησα εδώ Αμα προσεξεις ημερομηνια ειχα γραψει πρωτα εδω δεν απαντησε κανεις κ μετα εγραψα εκει που μου απαντησες εσυ....Με διαφορα μιας ημερας.... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από icenex
Dantε Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Το 6 προ νομιζω εχει ραδιο. Σιγουρα το βγαλανε;
banned_acc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 και γω το ίδιο δίλημμα είχα και κατέληξα στο note 6 pro .. είμαι στην 5 ημερα και είναι σκέτη απογοήτευση! Η μπαταρια λόγο κακής διαχείρισης τελειώνει σε μια ημερα με χαλαρή χρήση, το bluetooth πιάνει μονο στα 2 μετρα , προβλήματα με wifi ... γενικά χαλια! Θωρω ότι βιαστηκαν και περασαν μια πρόχειρα πειραγμένη miui 9 για να το βγάλουν στην αγορα και όλα είναι χαλια... Θα το πάω αύριο πλαισιο να δω αν μπορώ να το αλλάξω με a2.. στην απόδειξη έγραφε DOA 7 ημερων
SeNNinhA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, guzel είπε και γω το ίδιο δίλημμα είχα και κατέληξα στο note 6 pro .. είμαι στην 5 ημερα και είναι σκέτη απογοήτευση! Η μπαταρια λόγο κακής διαχείρισης τελειώνει σε μια ημερα με χαλαρή χρήση, το bluetooth πιάνει μονο στα 2 μετρα , προβλήματα με wifi ... γενικά χαλια! Θωρω ότι βιαστηκαν και περασαν μια πρόχειρα πειραγμένη miui 9 για να το βγάλουν στην αγορα και όλα είναι χαλια... Θα το πάω αύριο πλαισιο να δω αν μπορώ να το αλλάξω με a2.. στην απόδειξη έγραφε DOA 7 ημερων Περιεργο μου φαινεται. Στην πραξη ειναι το ιδιο τηλεφωνο με το 5. Η μονη αλλαγη στην ROM λογικα θα αφορα την οθονη. Περιεργο.
lefteris210 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 η ρομ παιζει μεγαλο ρολο κ σαν την στοκ καμια...
Dantε Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, guzel είπε και γω το ίδιο δίλημμα είχα και κατέληξα στο note 6 pro .. είμαι στην 5 ημερα και είναι σκέτη απογοήτευση! Η μπαταρια λόγο κακής διαχείρισης τελειώνει σε μια ημερα με χαλαρή χρήση, το bluetooth πιάνει μονο στα 2 μετρα , προβλήματα με wifi ... γενικά χαλια! Θωρω ότι βιαστηκαν και περασαν μια πρόχειρα πειραγμένη miui 9 για να το βγάλουν στην αγορα και όλα είναι χαλια... Θα το πάω αύριο πλαισιο να δω αν μπορώ να το αλλάξω με a2.. στην απόδειξη έγραφε DOA 7 ημερων Σιγουρα καποιο θεμα εχει το δικο σου.Δεν εχω διαβασει για τετοια θεματα αλλου και για να εχεις και τοσα μαζεμενα. Ζητα μια αντικατασταση.Μια μερα αυτονομια ειναι παρα πολυ λιγο πχ.
banned_acc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dantε είπε Σιγουρα καποιο θεμα εχει το δικο σου.Δεν εχω διαβασει για τετοια θεματα αλλου και για να εχεις και τοσα μαζεμενα. Ζητα μια αντικατασταση.Μια μερα αυτονομια ειναι παρα πολυ λιγο πχ. Ναι αυτό θα κάνω , θα προσπαθήσω να κάνω αντικατάσταση δίνοντας την διαφορά για mi a2 (δε ξέρω αν το δεχτούν θα δειξει)
saruman123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, guzel είπε και γω το ίδιο δίλημμα είχα και κατέληξα στο note 6 pro .. είμαι στην 5 ημερα και είναι σκέτη απογοήτευση! Η μπαταρια λόγο κακής διαχείρισης τελειώνει σε μια ημερα με χαλαρή χρήση, το bluetooth πιάνει μονο στα 2 μετρα , προβλήματα με wifi ... γενικά χαλια! Θωρω ότι βιαστηκαν και περασαν μια πρόχειρα πειραγμένη miui 9 για να το βγάλουν στην αγορα και όλα είναι χαλια... Θα το πάω αύριο πλαισιο να δω αν μπορώ να το αλλάξω με a2.. στην απόδειξη έγραφε DOA 7 ημερων Ένα screenshot να δούμε την rom!
banned_acc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ένα screenshot να δούμε την rom!
Dantε Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, guzel είπε Ναι αυτό θα κάνω , θα προσπαθήσω να κάνω αντικατάσταση δίνοντας την διαφορά για mi a2 (δε ξέρω αν το δεχτούν θα δειξει) Το Α2 θα ειναι χειροτερο να ξερεις.Κατ εμε παρε παλι το ιδιο,στανταρ υπαρχει προβλημα με το δικο σου.
chios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Κάνε για αρχή ένα factory reset μήπως έχει φάει κανένα σκάλωμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα