Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 6 pro vs Mi A2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγώ στα 2 συγκεκριμένα κινητά είμαι , άλλα το α2 έχει καλύτερο cpu/gpu και κάμερα λογού sony φακό, αλλά χάνει σε μπαταρία (3000) , πρακτικά ανάθεμα αν θα δεις διάφορα..παρόλο αυτά βοηθήστε κ μένα πιο από τα 2 να πάρω... χαχα

Δημοσ.

Α2 χαλαρα. 

Μονο καπως μικροτερη μπαταρια εχει. Σε ολα τα αλλα ειναι καλυτερο και εχει και pure android που ειναι σαφεστατο ατου (ενα υπολογισεις και τον δυνατοτερο επεξεργαστη).

Δημοσ.

Radio δεν ακούω. Άμα έχει τέτοιου είδους θέματα το Α2 τότε μάλλον μονόδρομος το RN6. Παράπονο από την μπαταρία του RN3 μετά από 2μιση χρόνια δεν έχω ακόμα κρατάει καλά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lefteris210 είπε

ουτε εγω ακουω, κ πιστευω θα το fix to battery bug i xiaomi

μιλαμε για τη xiaomi? που σε καθε update στα rmn3pro και note4 η μπαταρια γινεται χειροτερη ? 😛

ειδικα για το note 4, επειδη εχω 2 συσκευες ταυτοχρονα η μια με 9.6 και η αλλη με 8.5 (οπως ηρθε δηλαδη απο quest), η διαφορα στη μπαταρια ειναι πανω απο χαοτικη...

Επεξ/σία από panoc
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, panoc είπε

μιλαμε για τη xiaomi? που σε καθε update στα rmn3pro και note4 η μπαταρια γινεται χειροτερη ? 😛

ειδικα για το note 4, επειδη εχω 2 συσκευες ταυτοχρονα η μια με 9.6 και η αλλη με 8.5 (οπως ηρθε δηλαδη απο quest), η διαφορα στη μπαταρια ειναι πανω απο χαοτικη...

Μιλαμε για κατι πολυ συγκεκριμενο οπως λενε στις αναφορες που διαβασα. Οτι οι πυρηνες του επεξεργαστη δουλευουν στο full σαν default και καταναλωνεται εννοειται αχρηστη ενεργεια. Αυτο δεν ειναι θεμα UI που αλλωστε ειναι pure android και λυνεται πανευκολα με ενα update. Δυσκολα μπορεις να τα σκατωσεις. Καποιος απλα ξεχασε να κλεισει καποιο loop σε καποια γραμμη κωδικα. Συμβαινει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...