Προς το περιεχόμενο

Windows 10 October 2018 Update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν κατεβάσω, μέσα από Microsoft, το αρχείο για Windows 10, θα είναι η τελευταία έκδοση Windows 10 October 2018 Update ή η προηγούμενη έκδοση χωρίς το μεγάλο Update του Οκτωβρίου?

Δημοσ.

Πάντα όταν κατεβάζεις μέσα από τη Microsoft, κατεβάζεις την τελευταία official έκδοση με όλα τα updates που έχουν βγει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Crypton-R- είπε

Πάντα όταν κατεβάζεις μέσα από τη Microsoft, κατεβάζεις την τελευταία official έκδοση με όλα τα updates που έχουν βγει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Αυτό δεν ισχύει. Κατεβάζεις απλά την τελευταία έκδοση και τίποτε άλλο. Ότι updates βγήκαν από την στιγμή του release και μετά θα τα κατεβάσεις ακόμα κι αν κατεβάσεις το iso την τελευταία μέρα πριν την επόμενη έκδοση.

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως θα πρέπει να κάνω τις επόμενες μέρες καθαρή εγκατάσταση Windows 10 σε ένα Laptop, οπότε κατεβάζω το iso, το εγκαθιστώ και βλέπω αν περιέχει το October Update ή αυτό θα εγκατασταθεί μετά, μέσω Windows Update.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω πως κατέβασες την έκδοση 1809 αλλά εγώ που δοκίμασα σήμερα τόσο σε Laptop όσο και σε έναν σταθερό (και τα δύο τρέχουν την έκδοση 1803 Δομή ΛΣ17134.285) δεν μου κατεβάζει αυτήν αλλά, σύμφωνα με το όνομα αρχείου του MediaCreation Tool, την 1803 έκδοση αρχείου 10.0.17134.1.  Απ' ό,τι διάβασα υπήρξε πρόβλημα με  απώλεια αρχείων σε κάποιους χρήστες, μετά την αναβάθμιση σε 1809 και η Microsoft ανέστειλε προς το παρόν τη διάθεση της  αναβάθμισης, μέχρι να βρεθεί λύση.

Επεξ/σία από Jannis64
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Jannis64 είπε

Απ' ό,τι διάβασα υπήρξε πρόβλημα με  απώλεια αρχείων σε κάποιους χρήστες, μετά την αναβάθμιση σε 1809 και η Microsoft ανέστειλε προς το παρόν τη διάθεση της  αναβάθμισης, μέχρι να βρεθεί λύση.

Ισχύει αυτό. Εγώ την κατέβασα την ημέρα που άνοιξε η έκδοση και μου έδωσε την 1809 αλλά τώρα που βλέπω έκαναν rollback στην 1803, οπότε αναμένουμε.!

0ce5iZ.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...